рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на гральних картах на любов

  1. Крок 1. Визначаємо чоловіка / партнера
  2. Крок 2. Основний розклад
  3. Крок 3. Що означають карти
  4. Крок 4. Значення мастей при ворожінні на гральних картах

Часом так хочеться з'ясувати, як про тебе думає насправді улюблений, і думає про тебе взагалі ... Ворожіння на гральних картах на любов допоможе тобі дізнатися не тільки це, але і що чекає на тебе в майбутньому.

Ми вже розповідали про те, що означає та чи інша гральна карта при ворожінні, про ворожіння на кавовій гущі, а також як гадати на любов на папері. Сьогодні Ми докладніше пояснимо тобі, як гадати на любов.

На любов жінки ворожать найчастіше. Адже ніщо так не змушує тремтіти жіноче серце, як бажання дізнатися що буде в майбутньому і як до неї ставиться партнер. У хід йдуть не тільки карти, але і дієві змови щоб наснитися. Але не тільки жінка може використовувати ворожіння, чоловікам теж не чуже бажання дізнатися все про свою партнерку. Отже ...

Крок 1. Визначаємо чоловіка / партнера

Який колір волосся у твого коханого? Якщо він пекучий брюнет, то піку буде йому відповідати. Якщо його волосся - русяве, то це бубнова карта, якщо блондин - чирвова, шатен - хрестова. Безперечно, у всіх випадках це буде король. Крім того, можна визначитися з картою швидше: якщо чоловік молодий, то він буде королем бубновим, літній - K.

Знайдіть в колоді карт відповідну, покладіть на стіл, і подумайте про улюбленому з любов'ю, адже ви гадаєте на ставлення самого дорогого для вас людини. Починаємо.

Крок 2. Основний розклад

Основний розклад

  1. Карти знімаємо завжди лівою рукою
  2. Викладаємо карти за годинниковою стрілкою навколо обраного короля
  3. Починаємо розкладати «з голови» - чотири карти по чотирьох сторонах короля
  4. Якщо гідності карт повторюються, отже, подія трапиться обов'язково.
  5. Якщо навколо короля відразу три і більше карт однієї гідності, продовжуємо викладку ще одного кола.

Крок 3. Що означають карти

Ворожіння гральних картах на любов, як правило, засноване на перевагах карт, однак для повноти картини нижче ми розповімо, що означають і вони. Отже ...

  • Туз - карта-бінго, твій коханий тебе обожнює!
  • Король - в ваших відносинах фігурує ще хтось, хто з усіх сил намагається підтримати і примножити вашу любов
  • Дама - можлива суперниця, причому красива і підступна
  • Валет - тебе переслідують / переслідуватимуть клопоти, в тій чи іншій мірі пов'язані з коханому.
  • 10 - Він до тебе небайдужий
  • 9 - все йде добре, можливо, ти навіть скоро вийдеш заміж
  • 8 - чекай розмов про ваші стосунки. Може бути навіть і неприємних.
  • 7 - побачення
  • 6 - розлука або розставання

Крок 4. Значення мастей при ворожінні на гральних картах

Не варто гадати на любов хлопця, тільки якщо ти дійсно впевнена в своїх почуттях Не варто гадати на любов хлопця, тільки якщо ти дійсно впевнена в своїх почуттях. Якщо ж хочеться ще і судженого визначити, можна поворожити на дзеркалі. Інакше результат може обернутися проти тебе. Отже ...

Піка - це пристрасть, сплеск почуттів, сильні хвилювання. Наприклад, 6-ка означає розлуку з коханою, 7 - сльози, 8 - навіть швидку хвороба в зв'язку з цим. 9 може означати те, що ти залишишся одна, а ось 10, та ще якщо поруч лежить туз або король - це інтерес, причому посилений.

Трефа - це любов не назавжди, на жаль. З 6 улюблений поїде в ділову поїздку, з 7 ви будете довго розмовляти, з 8 ти, можливо, будеш плакати. 9 означає зраду і перевороти долі, 10 - перешкоди на шляху до коханого. З Валетом можлива розлука, а Дама обіцяє Його зустріч з багатою суперницею. Туз - можливий «казенний дім». І тільки Король обіцяє багатого і немолодого чоловіка.

Чирва - це сама любов. З 6 можливо романтичну подорож, з 7 - збудуться мрії. 8 - може трапитися недовга розлука, 9 - міцна любов. 10 - ваша зустріч і інтерес, Валет - Його проблеми. Дама - може з'явитися вільна від сім'ї чужа жінка, Король - холостяк, Туз - ваша зустріч і любов.

Буба символізує багатство. Наприклад, 6 - поїздка за виграшем, 7 - подорож по бізнесу, 8 - втрата кваліфікації, 9 - несподіваний дохід, 10 - інтерес і успіх у грошових справах. Валет означає «грошову» суєту, Дама - жінку заміжня, Король - одруженого чоловіка, Туз - успіх у грошових і любовних справах.

Сподіваємося, у тебе будуть тільки успішні розклади на любов. Можна ще спробувати поворожити на паличках на папері.

ПОДІЛИТИСЯ:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com