рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прості гадання в різдвяну ніч

  1. Ворожіння на Різдво по книзі
  2. Різдвяне ворожіння на ім'я судженого
  3. Різдвяне ворожіння на подушці
  4. Різдвяне ворожіння на народження дитини
  5. Різдвяне ворожіння на кавовій гущі
  6. Ворожіння в різдвяну ніч на воску
  7. Різдвяне ворожіння за допомогою кола-оракула
  8. Ворожіння на Різдво по волоссю

Зазвичай молоді дівчата ворожать саме на Святки. Збирається кілька незаміжніх дівчат, які готові дізнатися свою долю. Часто в такому випадку використовують найпростіші ворожіння: ворожать на чоботі, на воску, на кільцях. Цього року гадати потрібно виключно однієї.

Пропонуємо вашій увазі невелику добірку гідний, які можна лише побічно назвати різдвяними або святочними, але тим не менш для багатьох поколінь такі гадання стали прекрасним приводом весело скоротати зимові новорічні вечори.

Ворожіння на Різдво по книзі

Поворожити на Різдво і Святки можна і по книзі Поворожити на Різдво і Святки можна і по книзі. Таке ворожіння було відомо ще з давніх часів. Для цього загадуємо бажання або питання, вибираємо будь-яке друковане видання (можна журнал або книгу), називаємо сторінку і номер рядка, читаємо «пророцтво».

Можна поворожити на книзі і по іншому. Взяти улюблену книгу з полиці, загадати бажання, відкрити на будь-якій сторінці, ткнути пальцем в будь-який рядок.

Дивно, але іноді таке нехитре ворожіння буває пророчим.

Різдвяне ворожіння на ім'я судженого

Ще одна забавна різдвяне ворожіння - «Дізнайся ім'я судженого». Для цього на аркуші паперу треба накреслити коло, розбити його на сегменти, в довільному порядку написати чоловічі імена. У різдвяну ніч кидаємо в коло колечко і дивимося ім'я.

Різдвяне ворожіння на подушці

Різдвяне ворожіння на подушці

Одне з найпростіших і доступних гідний в ніч перед Різдвом - записки під подушкою . Для цього на одному аркуші паперу пишемо «так», на іншому - «ні».

Загадуємо бажання, скручуємо папірці в трубочки, кладемо під подушку і лягаємо спати.

Вранці дістаємо з-під подушки першу-ліпшу записку і дізнаємося відповідь на своє питання.

Різдвяне ворожіння на народження дитини

Дуже цікаво ворожіння в різдвяну ніч на народження дитини. Сенс полягає в наступному - пропонується того, хто ворожить, з зав'язаними очима розрізати ножем ... звичайну ватрушку. Ніж обов'язково повинен бути з дерев'яною ручкою, а ватрушку слід покласти в центр столу. Якщо ніж торкнеться скатертини - в цьому році радісної події не станеться, якщо середини ватрушки - бути хлопчикові, а якщо ніж торкнеться краю пирога - бути дівчинці.

Різдвяне ворожіння на кавовій гущі

Просте і невинне ворожіння, доступне кожному в різдвяний ранок - на кавовій гущі Просте і невинне ворожіння, доступне кожному в різдвяний ранок - на кавовій гущі. Заваріть чашечку улюбленої кави, загадайте бажання або питання, випийте вміст і переверніть чашку догори дном одним рухом на блюдце. Через кілька хвилин перевертаємо чашку і дивимося результат, т. Е. Малюнок з кавової гущі. А далі все залежить від вашої уяви і фантазії. Наприклад, кавові точки означають прибуток, хрести і кола - попередження, поглиблення - перешкоди, піднесення - успіх, досягнення і т. Д.

Ворожіння в різдвяну ніч на воску

Для ворожіння на воску треба налити в невелику за розмірами посуд холодну воду, в ложці розтопити шматок воску або свічки, і швидким рухом вилити в воду. Після затвердіння воску треба ретельно розглянути отриману фігурку. Ворожіння на воску чимось схоже на гадання на каву в різдвяну ніч - знадобиться чимала фантазія і інтуїція, щоб передбачити по фігурці майбутнє.

Різдвяне ворожіння за допомогою кола-оракула

Цьому ворожіння вже багато років. Хто той таємничий провісник, який віщає з допомогою кільця - невідомо, але у нього питала ради навіть королева Англії.

Все, що вам знадобиться для такого простого різдвяного ворожіння - аркуш паперу, ручка і золоту каблучку. Спочатку потрібно вирізати коло і розкреслити як на фото, потім поставити запитання.

Більш докладно про ворожіння в ніч Різдва можна почитати в ворожінні кільце оракул .

Ворожіння на Різдво по волоссю

Вся дія має відбуватися опівночі. Потрібно налити в невелику ємність (миску, тарілку, кружку) води і насипати туди дрібку солі, дрібку цукру і знову дрібку солі. Гарненько все розмішати, а після того як вода заспокоїться ворожбитів дівчині потрібно кинути в неї свій волосся і волосся свого коханого хлопця. І далі залишити рідина стояти всю ніч до самого до ранку. Якщо на ранок волосся будуть переплетені, то скоро весілля. Якщо волоски далеко один від іншого. Те скоро розлука. Якщо ж один з волосків потоне, то це до хвороби його власника.

Різдвяні ворожіння прийшли до нас з далекого минулого. Вони несуть в собі велике таїнство передбачення.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com