рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Видувне встаткування для ПЕТ-тари. РостПіщМаш - Харчове і фасувально-пакувальне обладнання. Ростов-на-Дону

  1. Перегляд
  2. ПВМ-600 (0,1-5л)
  3. ПВМ-600 (19л)
  4. ПВМ-600 МДБ (0,1-10л)

Перегляд

Найбільш практичним, технологічним і економічним видом упаковки харчових і нехарчових рідких продуктів в наш час є ПЕТ тара. Завдяки цьому, саме цей тип тари є найбільш популярним серед виробників. Власне виробництво пляшок ПЕТ дозволить підвищити ефективність процесів для технологічних ліній з виробництва і розливу води, напоїв і інших рідких продуктів, досягти зниження собівартості готової продукції. Крім цього, обладнання для виробництва ПЕТ пляшок не вимагає значного місця для розміщення, що дозволяє легко налагодити самостійний високорентабельний бізнес з виробництва продукції, що користується стабільно високим попитом на ринку.

технологія видування

В даний час оптимальною технологією виробництва ПЕТ тари, з точки зору ефективності та рівня виробничих витрат, є видув ПЕТ пляшок. Суть цього методу полягає у впливі підвищеного тиску на преформи, що знаходяться в нагрітому стані. Нагріті преформи стають досить м'якими, завдяки чому високий внутрішній тиск, яке впливає на преформу протягом короткого часу, дозволяє досягати необхідного обсягу тари. Одним з найважливіших переваг, яке забезпечує технологія - видув ПЕТ пляшок, є те, що сучасне видувне встаткування робить можливим виробництво тари практично будь-якого обсягу, а також, найскладніших і нестандартних форм.

Модельний ряд

        • Нова бюджетна розробка:
        • ПВМ-600 - видувна машина, яка забезпечує виробництво пляшок ПЕТ ємністю 0,1-5 літрів. Продуктивність - до 1000 пляшок на годину при об'ємі тари до 2 літрів, і до 500 пляшок в годину при об'ємі тари до 5 літрів.
      • ПВМ-600МДМ - напівавтомат для виготовлення пластикових пляшок об'ємом 0,1-6 літрів, від попередньої моделі відрізняється наявністю дотискній плити, що дозволяє мінімізувати шов, що утворюється на пляшці при змиканні полуматріц прес-форми. Продуктивність - до 1000 пляшок на годину (2,0 л), до 500 пляшок в годину (6,0 л).
      • ПВМ-600МДБ - видувна машина для виготовлення ПЕТ пляшок ємністю 0,1-10 літрів. Продуктивність - до 1000 пляшок на годину при об'ємі тари до 2 літрів, і до 400 пляшок в годину при об'ємі тари 10 літрів. Відсутність шва на пляшці забезпечується наявністю дотискній плити на напівавтоматі видування.
      • ПВМ-600 19л - видувні машини цієї серії забезпечують можливість виробництва ПЕТ тари ємністю 19 літрів з продуктивністю до 120 пляшок в годину.


ПВМ-600 (0,1-5л)

Напівавтомат для виготовлення пластмасових пляшок серії ПВМ-600 призначений для видування пляшок (банок) з пластика (ПЕТ) обсягом 0,25 - 6,0 л. Напівавтомат складається з блоку розігрівання преформ і блоку видування. Детальніше ...

ПВМ-600 (19л)

Напівавтомат для виготовлення пластикових (ПЕТ) пляшок серії ПВМ-600 модель 19л напівавтомат складається з блоку розігрівання преформ і блок видування. Детальніше ...

ПВМ-600 МДБ (0,1-10л)

Напівавтомат для виготовлення пластмасових пляшок серії ПВМ-600 МДБ призначений для видування пляшок (банок) з пластика (ПЕТ) обсягом 0,1 - 10,0л. Напівавтомат складається з блоку розігрівання преформ і блоку видування. Детальніше ...


Новости

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com