рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільна пляшка шампанського: фото, декор, стрічки, корзина, одяг на шампанське нареченого і нареченої

  1. Традиції весільного шампанського. Як зберігати напій і коли його пити?
  2. Підбір фото та декору для прикраси
  3. Оригінальне оформлення шампанського для весілля
  4. Весільне шампанське наречений і наречена

Під час підготовки до весільного торжества важливо приділяти увагу навіть самим дрібниць, тоді свято пройде на вищому рівні. Весільні бики - шампанське молодят, не тільки прикраса столу, але і нагадування про прекрасне торжество, так як їх прийнято зберігати. Тому і виникла традиція святково оформляти пляшки з-під шампанського з допомогою різних елементів декору. Під час підготовки до весільного торжества важливо приділяти увагу навіть самим дрібниць, тоді свято пройде на вищому рівні

Фото пляшок весільного шампанського і келихів

Традиції весільного шампанського. Як зберігати напій і коли його пити?

Що таке весільні бики - історія цієї назви йде ще з дореволюційної Росії. Раніше в селах було прийнято на весілля давати в дар молодятам корову і бика - це був найбільш значимий подарунок. Їх приводили у двір новоспеченої сім'ї, перемотавши роги червоною стрічкою. На міських весіллях тварин стали замінювати парою пляшок шампанського, а назва і традиція биків залишилися.

На весіллі шампанське наливається з простих пляшок, а красиво оформлене ігристе вино стоїть на столі молодят, як додаткове прикраса. Якщо на святі планується встановити піраміду з шампанського , То весільних биків можна поставити поруч з нею.

Фото весільних биків

Коли пити дві пляшки ? Наслідуючи традиції: в 1-ю річницю весілля відкривається одна пляшка шампанського і випивається чоловіком і дружиною. Ігристий напій в красивому бокалі нагадує феєрверк і повертає піднесений настрій, як в день весілля.

Друга пляшка шампанського відкривається, коли в родині з'являється первісток, і молодята стають батьками

Щоб шампанське протрималося тривалий час і не втратило своїх смакових якостей, важливо знати, як правильно його зберігати. Пляшки повинні знаходитися обов'язково в горизонтальному положенні в темному прохолодному місці. Термін зберігання залежить від виробника і сорти винограду. Вино відомих марок може зберігатися два-три десятиліття. Більш поширене шампанське, наприклад, «Абрау-Дюрсо», не варто тримати більше 3-х років.

Класичне «Советское» шампанське не рекомендується зберігати більше року. Тому при покупці на весілля потрібно звертати увагу на дату виробництва напою і правильно зберігати.

Підбір фото та декору для прикраси

Прикраса шампанського вносить свій елемент свята і трішки домашнього затишку, особливо якщо оформлення зроблено самостійно. Декор шампанського підкреслить індивідуальність свята і здивує гостей.

Оригінально пляшки шампанського можна оформити за допомогою фотографій молодят. Вони приклеюються замість етикеток і оточуються красивими візерунками, святковими написами або готовими стікерами.

Приклад тексту для прикраси весільного шампанського:

  • "Разом назавжди";
  • «Вип'ємо за любов»;
  • "Ми щасливі!".

Фотографії потрібно вибирати якісні, красиві, щоб після року подружнього життя святкові бики знову нагадали подружжю про щасливе моменті в їх житті

Святково виглядають пляшки, прикрашені за допомогою страз, штучних перлів, намистин або камінчиків Сваровські. Перед роботою обов'язково потрібно зняти заводські етикетки, щоб приклеєний декор міцно тримався.

Ще одним відомим декором весільного шампанського стала полімерна глина. З цього пластичного матеріалу можна виконати будь-які елементи:

  • візерунки;
  • квіти;
  • листя;
  • гілочки;
  • птахи і тварини;
  • фігурки молодят або ангелів;
  • банти.

Атласні стрічки на шампанське на весілля - звичайнісіньке прикраса. Доповнити їх можна мереживною тканиною, штучними квітами, гудзиками або блискітками. Щоб пляшка виглядала більш акуратно, перед тим як прикрасити шампанське стрічками , Рекомендується обробити поверхню скла яскравою фарбою.

Щоб пляшка виглядала більш акуратно, перед тим як   прикрасити шампанське стрічками   , Рекомендується обробити поверхню скла яскравою фарбою

Фото шампанського нареченого і нареченої на весіллі з атласних стрічок

Оригінальне оформлення шампанського для весілля

Незвичайна прикраса пляшок - пелюстки квітів. Їх можна зліпити з полімерної глини або вирізати з атласної тканини. Також підійдуть і квіти, фігурки, виконані з паперу в техніці орігамі.

Оформлення шампанського для весілля за допомогою гравіювання виглядає дуже вишукано і елегантно. Виконується такий малюнок спеціальної бормашиною - процарапивают тонкі лінії, які залишають білі смужки. Додатково їх можна забарвити в срібний або золотий колір.

Гравірування - складна робота, тому довіряти її слід тільки професіоналові. Він зможе виконати на склі будь-який малюнок або напис

Живі квіти - дуже красиве оформлення шампанського, але недовговічне. Так як пляшки належить довго зберігати, то квіти можна зробити з фоамірана - вони будуть виглядати практично як справжні.

Оригінально виглядають пляшки, оформлені в техніці декупаж. Вона не настільки складна, як може здатися спочатку, і виконати такий декор зможе кожен. Для прикраси можна використовувати красиві паперові серветки. Або придбати готовий набір і швидко перетворити звичайну пляшку на витвір мистецтва.

Яскраве і незвичайне оформлення весільних пляшок можна зробити за допомогою кольорових пір'їн. Їх можна купити в магазинах рукоділля і прикрасити намистинами, атласними стрічками, склавши маленькі ніжні букетики.

Прикраса весільних пляшок пір'ям і атласними стрічками

Весільне шампанське наречений і наречена

Так само як і фужери, весільне шампанське часто прикрашається у вигляді нареченого і нареченої. Виглядає такий декор дуже ефектно, особливо якщо наряди шампанського повністю повторюють весільні наряди молодят. Доповненням може стати фото на пляшку із зображенням винуватців торжества.

Шампанське, оформлене у вигляді нареченого і нареченої, може виступати не тільки декором весільного столу, а й розігруватися серед гостей в різних конкурсах або на аукціонах.

Дуже ефектно виглядає пара шампанського, де плаття нареченої виконано з легкої органзи, а костюм нареченого з оксамитової тканини

Перевага цих матеріалів в тому, що вони самі по собі виглядають святково і дорого, а прикраса шампанського своїми руками не викличе особливих труднощів.

Шаблон чохлів для шампанського

Наряди для пляшок можна зробити і у вигляді чохлів, які легко знімаються. В такому випадку ніщо не буде заважати відкорковування напою, а в чохли кожну річницю можна буде вставляти нові пляшки шампанського і перетворити це в красиву традицію. Чохли зробити дуже просто, вирізавши їх з тканини за шаблоном і пошивши краю.

Чохли для весільного шампанського

Прикрасити шампанське у вигляді молодят можна і за допомогою «справжньої» одягу, яку зовсім нескладно зшити своїми руками. Для цього знадобляться невеликі відрізки тканини підходящого відтінку і основні навички шиття. Костюм нареченого можна виконати в чорному, бордовому або в синьому кольорі, а плаття нареченої традиційно білим або кремовим, світло-рожевим.

Не рекомендується занадто сильно навантажувати весільне шампанське декоративними деталями. Щоб композиція виглядала повною, додаткові елементи можна розташувати окремо від биків біля місця їх установки на столі.

Як зробити весільне шампанське «наречений і наречена» своїми руками, можна дізнатися, подивившись відео:

Як зберігати напій і коли його пити?
Як зберігати напій і коли його пити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com