рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оформлення пляшок на весілля

Красиво декорована пляшка на весілля додасть не тільки святковості столу, але і всій атмосфері, тому як торжество складається, в першу чергу, з маленьких деталей, до оформлення яких потрібно готуватися заздалегідь.

Оформлення пляшок до весілля - основні рекомендації

Згідно з традицією, на столі перед молодятами стоять дві пляшки з вином або шампанським, одну з яких слід відкривати в день першої річниці спільного життя, другу - в момент святкування народження первістка.

  1. Весільні вбрання, надіті на пляшки. Цей спосіб прикраси є найбільш поширеним. Для цього використовують в невеликій кількості мережива, оксамит і органзу. Якщо побажаєте, пляшковий наряд може дублювати зовнішній вигляд нареченого і нареченої.
  2. Фото молодят. Для оформлення пляшок на весілля використовують зображення, відповідні святкової тематики, або фотокартки з предсвадебной фотосесії винуватців торжества. Потрібні етикетки можна замовити в поліграфічної компанії, яка виготовляє зображення на папері, що самоклеїться.
  3. Стилістичне декорування. Оформіть пляшку в кольоровій гамі, яка не вирізняється від обраного основного кольору. Для цього можна використовувати штучні квіти, тканини, стрічки.
  4. Оксамит і стрази. Нанесіть поверх пляшки оксамит, потім - стрази. Останні, викладіть у вигляді потрібної фігури, рисунка (ініціали нареченого і нареченої, пара голубків, сердець і ін.).
  5. Полімерна глина. У магазині для творчості придбайте полімерну глину , Кольори якої відповідають весільній тематиці. Зліпити з неї невеликі квіти. Прикраса доповніть бусами, перлами.
  6. Гравірування. Найбільш незвичайним оформленням пляшки шампанського на весілля буде нанесення на неї гравіювання. Заздалегідь продумайте текст, фігури. Відмінно буде виглядати дует пляшки і келихів, прикрашений в одному стилі.
  7. Оформлення пляшок на весілля стрічками методом декупажу. Для цього під рукою повинні бути: прикраси (паєтки, пір'я, черепашки, тканинні квіти), клей, стрічки. Візьміть останню і, відмірявши потрібний відрізок, оберніть нею шийку пляшки. Потім нанесіть на пляшку клей, приклейте стрічковий відрізок. Продовжуйте до тих пір, поки пляшка не буде повністю декорована стрічкою. Щоб заховати місця стиків, використовуйте прикраси, вертикально приклеєну стрічку, яка в наслідок також прикрашається мереживом, органзой, намистом, фатином і т.д.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com