рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

продовжити термін служби батареї ноутбука

  1. Рада 1
  2. Рада 2
  3. Рада 3
  4. Рада 4
  5. Рада 5
  6. Рада 6
  7. Рада 7

10.04.2011

Все більше людей переходять на ноутбуки або купують їх додатково до домашнього стаціонарного комп'ютера. Звичайно, за мобільність і автономність, які забезпечує ноутбук або нетбук, доведеться доплатити - ціни на них вище, ніж на стаціонарні комп'ютери. Але ноутбук має ряд очевидних переваг, на яких ми, втім, в цій статті зупинятися не будемо.


Все більше людей переходять на ноутбуки або купують їх додатково до домашнього стаціонарного комп'ютера. Звичайно, за мобільність і автономність, які забезпечує ноутбук або нетбук, доведеться доплатити - ціни на них вище, ніж на стаціонарні комп'ютери. Але ноутбук має ряд очевидних переваг, на яких ми, втім, в цій статті зупинятися не будемо.

Поговоримо про те, як продовжити час роботи ноутбука від батареї і як збільшити термін служби батареї взагалі. Особливо це актуально для людей, які постійно беруть з собою ноутбук в дорогу. Отже, ряд порад як продовжити час роботи ноутбука від одного заряду батареї.

Рада 1

заряд батареї ноутбука використовується всіма вбудованими пристроями ноутбука. Тому при роботі від батареї відключіть невикористовувані пристрої в диспетчері пристроїв. Можна відключити wi-fi адаптери, bluetooth, ІК-порт, модулі підключення додаткових моніторів, мережеві плати, вбудовані модеми та навіть USB-контролери.

Якщо ви точно не знаєте що можна відключати, то вам допоможе невелика утилитка Battery Doubler. Вона розпізнає невживані пристрої і вимикає їх, може перевести роботу процесора і жорсткого диска в економічні режими. Програма має зрозумілий інтерфейс і проста у використанні.

Рада 2

Істотна частка енергоспоживання припадає на монітор ноутбука. Тому для економії заряду батареї встановіть яскравість монітора на мінімально прийнятну. При роботі від батареї багато ноутбуки автоматом переходять на роботу в енергозберігаючому режимі і зменшують яскравість екрану монітора.

Рада 3

По можливості намагайтеся не використовувати оптичний привід (CD / DWD / Blue-Ray), тому що встановлений в ньому моторчиком також є споживачем енергії. Якщо ви, наприклад, зібралися подивитися в дорозі фільм, то краще перекиньте його заздалегідь на жорсткий диск вашого ноутбука.

Рада 4

Не нехтуйте сплячим режимом або глибокого сну навіть якщо ви збираєтеся перервати роботу всього лише на півгодини. Немає особливого сенсу відправляти ноутбук в режим очікування, тому що залишаються працювати процесор, оперативна пам'ять і клавіатура.

Ці поради, допоможуть вам продовжити час роботи батареї ноутбука в автономному режимі від одного заряду.

Кілька наступних порад допоможуть батареї вашого ноутбука прожити довше. Не нехтуйте цими порадами, тому що покупка нової батареї або звернення в сервісний центр по ремонту ноутбуків обійдеться не дешево.

Рада 5

Якщо ви не плануєте використовувати ноутбук лише в якості стаціонарного ПК, підключивши його від мережі (місяць і більше), то краще буде зарядити батарею ноутбука до 50% і покласти її в сухе прохолодне місце (10-15 градусів). При такому зберіганні батарея втрачає всього лише 2% своєї ємності в рік.

Рада 6

Термін служби батареї ноутбука вимірюється кількість повних циклів зарядки-розрядки. Зарядка батареї до 100%, потім розрядка її до 50% і знову зарядка до 100% вважається половиною циклу. Однак виробники рекомендують здійснювати повний цикл 100% -0% -100% (зарядка до 100%, розрядка до 0% і знову зарядка до 100%) як мінімум раз в пару місяців. За їх словами це забезпечить стабільну і довгу роботу батареї.

Рада 7

Як не банально це звучить - читайте інструкцію. Багато нехтують цим і беруть її в руки лише тоді коли виникають якісь проблеми. Буває, там пишуть корисну інформацію.

Рейтинг: 4.7 з 5. Оцінок: 45.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com