рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбування чавунних батарей або як вибрати фарбу для радіаторів опалення

  1. Фарбування старих батарей, поетапно Сьогодні хочу представити вашій увазі процес фарбування чавунних...
  2. Зняття старої фарби з чавунної батареї
  3. Чим гарантувати чавунні радіатори?
  4. Чим фарбувати чавунні батареї?
  5. Різновиди фарби для радіаторів

Фарбування старих батарей, поетапно

Сьогодні хочу представити вашій увазі процес фарбування чавунних батарей, я зіткнувся з цим завданням і трохи розгубився так як корисної інформації і чіткого плану про те, як фарбувати батареї, якими матеріалами і який витрата (щоб зайвого не купити) я в інтернеті не знайшов. Сподіваюся моя стаття знайде свого читача і допоможе уникнути моїх помилок. А всього-то тиждень нервового напруження, 3л змивки, 5 л фарби і 3 літри грунтовки і ремонт майже завершено.

Як фарбувати раніше пофарбовані батареї?

Почну з того, що в моїй ситуації я міняв труби з цього радіатори зміг винести на вулицю, скільки їм років зараз важко сказати, але таємниця попередніх ремонтів була легко розкрита. Для ледачих можна було б просто зверху нанести Н-ий шар фарби, але ми пішли іншим шляхом, для збільшення тепловіддачі і економії коштів в майбутньому на опалення ми приступили до обробки поверхні батарей. У будинку налічувалося всього 6 чавунних радіаторів, в середньому по 7 секцій кожна і одна батарея, яка була не використана раніше з ознаками корозії, нижче на фото процес її перетворення.

Зняття старої фарби з чавунної батареї

Малярські роботи почали із зняття старої фарби, для цього поверхню радіаторів опалення покрили змивом, використовували змивку Rolax в скляних пляшках по 0,6 л . З огляду на неодноразового фарбування раніше витрата вийшов одна пляшка на батарею. Після цього настав найцікавіший момент зняття покриття, поверхневий шар легко знімався шпателем, а от наступні доводилося ще раз змащувати змивом. На цю процедуру у мене пішло близько трьох днів.

Чим гарантувати чавунні радіатори?

Що робити далі і чим фарбувати, перечитавши багато інформації і все виважено обдумавши приступив до грунтування поверхонь радіаторів, на цей раз грунтував все 7. Для цього вибрав ґрунтовку Farbex ГФ-021 сіра вагою 2,8 кг , Через те що у деяких радіаторів було підвищену кількість ребер жорсткості грунтовки не вистачило і довелося бігти за ще однією, але вже в фасування 0,9 кг. Сам процес ґрунтування не була важким і зайняв трохи часу, на вулиці було тепло і вже через годину рука не прилипала до поверхні, я почекав пару годин для надійності і приступив вже безпосередньо до фарбування.

Чим фарбувати чавунні батареї?

Для фарбування чавунних батарей опалення необхідно підібрати правильну фарбу, головним критерієм при виборі емалі для радіаторів є теплопровідність і жароміцність фарби. Докупив ще два радіатора і виходячи з попереднього досвіду з ґрунтовкою я купив по пляшці на кожну батарею. Свій вибір зупинив на емалі для радіаторів опалення ТМ МАКСИМА . Для зручного і більш правильного фарбування купив спеціальні пензлики для фарбування батарей. Приступивши до роботи я прийшов до висновку що більш правильно спочатку фарбувати внутрішні ребра і вже потім зовнішні, так як фарбуючи спочатку внутрішні здирав фарбу з зовнішніх, доводилося підфарбовувати.

Різновиди фарби для радіаторів

Емалі для радіаторів опалення бувають декількох видів, залежно від основи. Я фарбував свої батареї на вулиці з цього вибрав варіант по дешевше і купив емаль MAXIMA на основі алкіду, запах паморочить голову, але я виніс всі тяготи і завершив розпочату справу. Результатом дуже задоволений з куплених 9 банок використовував тільки 6, при цьому емаль наносив в два шари. А ось результат перетворення іржавої батареї вид до і після дивіться на відео.

Чим фарбувати чавунні батареї?
Як фарбувати раніше пофарбовані батареї?
Чим гарантувати чавунні радіатори?
Чим фарбувати чавунні батареї?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com