рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чохол-акумулятор iPhone 7 Smart Battery Case - Black (MN002LL / A)

iPhone 7 Smart Battery Case - Black (MN002LL / A) виконаний з якісних матеріалів, яких гідний преміум телефон. Внутрішня м'яка підкладка дозволяє захистити корпус смартфона, а шарнірна конструкція з еластомеру дозволяємо легко знімати і одягати чохол. Зовнішня поверхня виконана з силікону, яка приємна на дотик і не дасть гаджету вислизнути з руки.

Зовнішня поверхня виконана з силікону, яка приємна на дотик і не дасть гаджету вислизнути з руки


Чохол Smart Battery Case розроблений спеціально для збільшення заряду акумулятора і захисту iPhone 7 . М'яка підкладка з мікроволокна захищає корпус iPhone, а його зовнішня силіконова поверхня дуже приємна на дотик. Чохол зроблений з м'якого еластомерного матеріалу, тому його легко надягати і знімати.

Чохол зроблений з м'якого еластомерного матеріалу, тому його легко надягати і знімати

Одночасно заряджаючи iPhone і чохол з акумулятором, ви отримаєте можливість говорити по телефону до 26 годин, працювати в інтернеті через LTE до 22 годин і ще довше слухати музику і дивитися відео. * Коли iPhone знаходиться в чохлі Smart Battery Case, на екрані блокування і в центрі сповіщень з'являється індикатор акумулятора з точними даними про залишок заряду.

Чохол підтримує аксесуари з роз'ємом Lightning, наприклад кабель Lightning / USB (входить в комплект поставки iPhone). Його також можна використовувати з док-станцією для iPhone з роз'ємом Lightning (продається окремо).

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com