рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виготовлення банерів, розтяжок і друк зовнішньої реклами в Санкт-Петербурзі.

  1. Банери - ефективна реклама на тканині
  2. Переваги банерної реклами
  3. Як монтують банери

Широкоформатний друк

Матеріал 360-540 dpi 720-1440 dpi Банер (плотн. 440 гр. / М2) 230 руб. 380 руб. Банер Frontlit литий (520 гр. / М2) 260 руб. 400 Backlit - від 850 руб. Папір Poster (200 г) - 330 руб. Папір Blue back (120 гр. / М2) 100 руб. - Плівка самоклеюча 260 руб. 400 руб. Фотопапір біла (195 гр. / М2) - 750 руб. Банерна сітка (280 гр. / М2) 240 руб. -

Ціни наведені за 1 м.кв. друку, з урахуванням ПДВ і обробки, за умови мінімального замовлення.

Ви задумали супер-акцію, але поки не вирішили, як будете її рекламувати? Зверніть увагу на банери - це недорогий, але помітний метод зовнішньої реклами.

Банером називають прямокутне полотно з текстом або зображенням, що несе рекламну інформацію. Синонімами банерів є транспаранти і перетяжки.

Банери - ефективна реклама на тканині

Для створення банера використовуються широкоформатний друк та дуже щільна банерна тканина Для створення банера використовуються широкоформатний друк та дуже щільна банерна тканина. Її лицьова сторона пристосована для друку, а всередині знаходиться армована сітка, що робить конструкцію більш міцною.

Існує два різновиди тканини, яка годиться під створення рекламних банерів. Одна призначена для друку зовнішньої реклами методом ламінування. Це старий спосіб, який довів свою придатність за два десятиліття використання. Між двома шарами полотна підкладається армована сітка. У такому вигляді конструкція прокочується через розпечені вали. У процесі відбувається споювання. Така банерна тканина коштує недорого і здатна служити до 2 років, після чого банер втрачає гарний зовнішній вигляд.

Другий різновид банерній тканині з'явилася недавно. Сутність технології в тому, що армовану сітку заливають рідким пластиком і пропускають через спеціальний верстат, який зраджує матеріалу необхідну гладкість. Розробка і виготовлення банерів з такої тканини дорожче, але вона більш міцна - безвідмовно служить до 7 років. Якщо є вибір, який матеріал вибрати, то другий варіант кращий, оскільки реклама прослужить в 3 рази довше!

Виготовлення банерів вимагає використання спеціальної фарби на базі розчинника. Вона робить зображення більш яскравим і стійким до впливу зовнішнього середовища - спеки, холоду, дощу, снігу ... Вважається, що напис зберігає чіткість і глибину кольору до 3 років, після чого потроху вицвітає.

Можливий друк банерів на різних носіях. Ми перерахуємо лише деякі з них:

    • Вініл - найзручніший матеріал при виготовлення розтяжок і щитів. Зазвичай використовується вініл щільністю до 600 грам на кв. метр.
    • Банерна сітка - ідеальне рішення для зовнішньої реклами на фасаді будівлі.
    • Прозора самоклейка незамінна при оформленні інтер'єрів і вітрин магазинів.

Переваги банерної реклами

Не можна придумати більш дешевого, зручного і вражаючого методу реклами Не можна придумати більш дешевого, зручного і вражаючого методу реклами. Величезний банер ефектно виглядає на стіні будівлі. При цьому друк банерів займає мало часу. Ваш рекламний заклик гарантовано побачать тисячі перехожих - потенційних клієнтів.

Банерна тканина дозволяє ідеально передати зображення на великій площі. Якість друку високе за рахунок використання широкоформатного принтера. Можливо навіть нанесення зображення в якості, порівнянному з якістю цифрового фотознімку. Подібна реклама не виглядає дешевинкою, а ви скупердяї. Тим часом вартість роздруківки щодо низька у порівнянні з вибуховим ефектом.

Друк зовнішньої реклами можна застосовувати в різних цілях: від декорування будівництва до прикраси внутрішнього інтер'єру приміщення.

Як монтують банери

Зазвичай банери монтують за допомогою вшитих металевих отворів, за які вони кріпляться до сталевого каркасу. Іноді банерні розтяжки натягують на кронштейни на стіні. Найпростіший варіант - кріплення до стіни за допомогою люверсів і дюбелів без каркаса.

Для підсвічування банерів в зовнішній рекламі використовують люмінесцентні лами і галогенні прожектори на кронштейнах. Така реклама ефективна не тільки вдень, але і вночі. Її можна порівняти з успіхом, який обіцяють хіба що стрітлайни .

Якщо вам потрібна недорога, але ефективна реклама, нічого кращого, ніж банери не знайти! Звертайтеся за консультацією по телефону: (812) 985-30-63

Ви задумали супер-акцію, але поки не вирішили, як будете її рекламувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com