рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Термінова широкоформатний друк банерів цілодобово, друк плакатів

  1. Широкоформатний друк - термінова послуга
  2. зовнішня друк
  3. Широкоформатний друк в Москві
  4. Технологія широкоформатного друку
  5. плакати

Обговоривши вже настільки важливі і цікаві теми і провівши невелику екскурсію по компанії , Хотіли б розповісти, що таке широкоформатний друк. Якщо вам потрібно зробити друк на аркушах, розмір і форма яких більше в кілька разів, ніж звичайний А4, наприклад, друк плакатів, то ви неодмінно скористаєтеся даним видом друку.

Найчастіше її застосовують для друку зовнішньої реклами, а саме плакатів, банерів, вивісок та інше. Для подібних рекламних матеріалів дуже важлива чіткість і якість текстів та зображень. Широкоформатний друк цілодобово - це один із пріоритетних напрямків нашої компанії і ми готові забезпечити її якісне виконання.

Широкоформатний друк на спеціальному фотопапері призначена для отримання фотографій або ілюстрацій. Вона покрита спеціальним захисним шаром, який перешкоджає впливу зовнішніх факторів, а ми зі свого боку передамо всю повноту колірної гами і реалістичність зображення.

Широкоформатний друк - термінова послуга

Бувають випадки, коли широкоформатний друк терміново може знадобитися в періоди проведення виставок, конференцій, виставок та інших масових заходів. Зазвичай терміни проведення сильно обмежені, тому тому термінова широкоформатний друк послуга яка має велику попит.

Залежно від Ваших побажань, ми можемо виготовити рекламні перетяжки, які розташовуються на дорогами. Вони виконуються зі спеціальної тканини на основі вінілу, і можуть прослужити не один рік. Застосування найсучасніших технологій дозволяє виконувати роботи будь-якої складності.

зовнішня друк

Для оформлення вулиць, вітрин магазинів, переходів все частіше застосовують друк великого формату. Її використовують в основному для того, що б виготовити розтяжки, зробити наклейки для вітрин або зробити друк банерів. Москва в цьому плані випереджає регіони. Однак і там останнім часом вдаються до подібних методів оформлення та реклами.

Друк великих форматів також можна зустріти на будівлях. Напевно, багато хто її бачили на бічній частині деяких будинків. Зазвичай така реклама розташовується поблизу метро. На жаль така друк банерів дешево обійтися не може, але віддача від неї порівнянна з рекламами на зупинках, за рахунок її масовості.

Широкоформатний друк в Москві

Звичайно ж для оформлення вулиць найчастіше застосовується широкоформатний друк. Москва, як центр Росії повинна бути прикладом і в даному плані вона може бути гідним прикладом. Основні області, де використовується широкоформатний друк: реклама, дизайн, ЗМІ. Відмінними рисами якими славиться широкоформатний друк, ціна і якість.

Технологія широкоформатного друку

Чорнило UV отверждаемие. Здатність 1440 dpi. Технологія широкоформатного друку струменевий, п'єзоелектричний. Максимальний розмір широкоформатного друку гнучкого матеріалу 2190 мм Х довжина рулону. Максимальний розмір друку жорсткого матеріалу 1260 Х 2510 мм. Кількість квітів широкоформатного друку 4 - кольору (CMYK. Матеріали для широкоформатного друку ПВХ пластик, ковролін, лінолеум, пенокартон, картон, оргскло, полікарбонат, полістирол, метал, дібонд, скло, ламіновані жорсткі покриття та інші матеріали товщиною до 48 мм. Швидкість широкоформатного друку до 16 м2 / ч. Термін служби друку 2 роки без ламінації. Друкуючі голови 8 шт. Xaar 318

ВИСОКОЯКІСНА ШИРОКОФОРМАТНИЙ ДРУК ЗОБРАЖЕННЯ і друк плакатів на 8-кольоровому широкоформатному фото-принтері HP z2100
Тепер ви можете замовити у нас оригінальні та ексклюзивні подарункові фотографії знайомих і близьких, або репродукції відомих картин, надрукованих на різних матеріалах і, при бажанні, оформлених в багетну рамку.

ШИРОКОФОРМАТНИЙ ДРУК НА ХУДОЖНЬОМУ ПОЛОТНІ + покриття УФ-лаком
Для додаткового захисту, після друку полотно обробляється спеціальним лаком, що охороняє картину від вицвітання і зайвої вологості, а так само посилює яскравість і насиченість зображення, підкреслюючи структуру полотна. Також, широкоформатний друк на тканині може бути піддана різним видам обробки: покриття текстурованим гелем (ефект мазків фарби) або кракелюр (ефект тріщин), що створює повне враження ручної роботи.

ШИРОКОФОРМАТНИЙ ДРУК НА ЗВИЧАЙНОЮ І ХУДОЖНЬОЇ фотопапір
За рахунок різної фактури і відтінків матеріалів, властивостей поглинання чорнила можна імітувати не тільки різну техніку живопису, а й передати характер пожовклих фотознімків. Акварельний папір найкращим способом передає пастельні тони акварелі, фотопапір - фотореалістичність знімків.

ОБРОБКА ФОТОГРАФІЙ
Не завжди фотографії підходять під технічні вимоги нашої друкарні. Деяких замовників не влаштовує якість самих фотографій, які вони приносять до нас для друку. Наші дизайнери допоможуть втілити ваші побажання, при необхідності зроблять корекцію фотографій, фотоколаж і інші художні шедеври.

ОФОРМЛЕННЯ В БАГЕТ
Обрамлення в класичний багет або авангардні рамки додасть закінчений вигляд виробам.


Найпоширеніші на даний момент матеріали для такої печатки:
текстуруванні фотошпалери
Текстуруванні фотошпалери (ПВХ покрита папір) призначені для друку сольвентними, екосольвентний і Уф-отверждаются чорнилом. Стійкі до механічного впливу. Матеріал призначений для виготовлення шпалер під індивідуальне замовлення, отримане зображення може бути перенесено на стіни за допомогою клею для важких шпалер. Даний вид друку отримав назву широкоформатний інтер'єрний друк. Чудово підходить для дизайнерсько-оформлювальних робіт. Шпалери можна мити водою. Матеріал пожежобезпечний і може використовуватися в приміщеннях з підвищеними вимогами пожежної безпеки.

Голографічна самоклеящаяся плівка
Можлива широкоформатний друк на плівці. Використовується голографічна (мерехтливі зірки) водостійка самоклеящаяся поліпропіленова плівка. Чудово підходить для друку етикеток, іменних табличок, декоративних наклейок, дизайн стікерів. Дуже добре підходить для різання контурів. Для захисту зображень рекомендуємо використовувати ламинацию.

банер
Frontlit - універсальний матеріал для створення рекламних плакатів.
Backlit - світловий банер.
BlackOut - спеціальний светоблокірующій банер для нанесення друку з двох сторін.
Будівельна сітка (Mesh) - широкий спектр застосування: від оформлення фасадів будівель до створення величезних рекламних зображень.
Крупноформатна друк пропонує величезний вибір вінілових плівок (матова, глянцева, прозора, світлова, транспортна, перфорована, з перманентним або легкознімним клейовим шаром).
Застосування: використання в світлових конструкціях, оформлення точок продажів, реклама на транспорті, оформлення інтер'єру, для підлоги графіка тощо.

папір
Від інтер'єрних постерів (друк плакатів) до реклами на щитах з використанням спеціального паперу з блакитною підкладкою Blueback.
Якість друку і тип матеріалу визначаються відповідно до рекламної завданням і сферою застосування:
в інтер'єрної друку (indoor, для використання в інтер'єрі при близькому розгляді, з дозволом до 1440 крапок (dpi));
Великі плоттери відрізняються способом нанесення зображення, що застосовуються чорнилом і максимально можливої ​​шириною запечатується поля.
В процесі друку Ми використовуємо спеціальні сольвентні фарби, які гарантують прекрасну передачу кольору і відрізняються довгострокової стійкістю до дії вологи і ультрафіолетових променів на строк до 3 років (не вигоряють, що не зсихається, що не розмивається водою і т.д.)

Устаткування для широкоформатного друку: Ми надаємо послуги з ламінування, що значно підвищує термін служби виробів, особливо за умови постійних механічних впливів.
Додатково надаються послуги з післядрукарської обробці (установка люверсів, виготовлення "кишень", склейка і зварювання сегментів, посилення банерної кромки, обрізка по контуру і ін.)
Запропонувати оптимальний спосіб друку і матеріал виготовлення саме для Ваших цілей завжди допоможуть менеджери нашої компанії.

плакати

Плакат - відмінний спосіб показати себе. Розмір плаката в поєднанні з високою якістю поліграфії дозволить побачити людям Вашу інформацію на великій відстані. Ідеальний для масових расклеек по місту. Розміри від а4 до Б1 (70 * 100см.). Шляхом склеювань можна домагатися необмежених розмірів.

Плакати А1 4 + 0 (594x841мм)

Наїм. / Тираж 100 200 500 1000 2000 5000 10000 Папір 90 г / м 12850 13750 15350 20170 28550 52650 92800 Папір 115 г / м 13560 14650 17500 22500 32500 61930 111200 Папір 150 г / м 14460 16700 19600 25900 38400 74100 134800
Плакати більш A1 розраховуються індивідуально.
Всі ціни вказані в рублях c урахуванням податків. Оплата готівкою, безготівковими або будь-якими кредитними картами в офісах друкарні .
Прайс-лист для друку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com