рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Банер. Друк банерів. Купити банер в Москві

  1. Банер в Москві
  2. Дизайн банера
  3. Виготовлення банерів великих розмірів
  4. Обробка банера після друку
  5. Проварювання краю банера по периметру
  6. Різка банера в розмір
  7. Установка люверсів по краю матеріалу
  8. проклейка кишень
  9. Вварюванням троса по краю банера
  10. Терміновий друк банерів в Москві
  11. монтаж банера

Рекламний банер - поняття універсальне, іменоване по-старому плакатом або розтяжкою
Рекламний банер - поняття універсальне, іменоване по-старому плакатом або розтяжкою. Такий тип реклами не вимогливий до місця і може бути розміщений де завгодно. При цьому інтерес споживача можна підтримувати не тільки змістом, а й формою банера - а вона всупереч традиційним уявленням може бути досить різноманітною. Сьогодні в тренді реклама, яка займає весь простір з торця багатоповерхового будинку. Подібне розміщення значно ефективніше, ніж звичайний білборд, особливо якщо вибрати відповідне місце. Висока віддача плюс низька ціна банера - ось секрет успіху зовнішньої реклами.

Якісно виготовлений банер, розташований в зоні суспільної уваги обов'язково викличе інтерес і приверне до вас нових клієнтів. Грамотно розміщений банер-розтяжка принесе більш відчутну віддачу, ніж альтернативні способи просування товарів і послуг. Адже купити банер в Москві набагато дешевше, ніж оплачувати рекламу в ЗМІ. Завдяки цій обставині банерна реклама як і раніше числиться першої в рейтингу маркетингових послуг.
Якісно виготовлений банер, розташований в зоні суспільної уваги обов'язково викличе інтерес і приверне до вас нових клієнтів

Банер в Москві

Компанія «Place-Print» пропонує комплексний супровід вашої організації в області виготовлення, оформлення, друку і установки готових банерів.

Головна мета наших фахівців - реалізувати ваші ідеї на площині, відбивши всі переваги рекламного пропозиції. Адже основне завдання рекламної компанії залучати нових і стимулювати вже існуючих клієнтів. Для полегшення пошуку оптимального варіанта реалізації проекту, ми розглянемо ряд дизайнерських рішень в різних цінових категоріях. Порівняльний аналіз запропонованих варіантів допоможе вам оцінити переваги кожного з них в плані підвищення ефективності рекламної компанії. Яким би не був ваш вибір, ми однаково якісно реалізуємо задумане, витративши на це мінімум часу.

Незмінно висока якість нашого продукту обумовлено добре організованим виробничим процесом і багатим досвідом виготовлення банерів на замовлення. Ми робимо рекламу цікавою і яскравою, формуючи позитивний імідж вашого бізнесу.

Компанія «Place-Print» виготовить банери дешево, швидко і якісно, ​​незалежно від складності, обсягу, розміру та інших характеристик. Дизайнерські послуги оплачуються окремо за підсумками виконаних робіт. Також при необхідності ми здійснюємо доставку готових виробів до місця призначення.
Компанія «Place-Print» виготовить банери дешево, швидко і якісно, ​​незалежно від складності, обсягу, розміру та інших характеристик

Дизайн банера

Виконання замовлення починається з розробки оригінал-макету. До нього пред'являються високі вимоги в плані якості, особливо якщо передбачається друк великих форматів. Врахуйте, що для виготовлення великих партій може знадобитися додатковий час. Справа в тому, що швидкість роботи друкарського обладнання накладає деякі обмеження. Тому переконливо просимо враховувати цей момент. Виготовлення банерів на замовлення - один з головних напрямків діяльності «Place-Print», тому ми можемо запропонувати кращі умови при стабільно високій якості.
Виконання замовлення починається з розробки оригінал-макету

Виготовлення банерів великих розмірів

Великогабаритні вироби рекомендується пробийте з метою зменшення "ефекту вітрила". На відміну від звичайних банерів, які можна кріпити на розтяжках, їх краще встановлювати в спеціальні рами. Якщо тривалий розміщення банера не передбачено, то має сенс заощадити на матеріалі. Віддруковане на папері зображення так само привабливо, як і полотно тривалого користування, тільки коштує в рази дешевше. Тому якщо рекламна акція запланована по дахом, радимо скористатися цією можливістю. Треба сказати, що і під відкритим небом погода навряд чи встигне зіпсувати короткострокову розтяжку.
Великогабаритні вироби рекомендується пробийте з метою зменшення ефекту вітрила

Обробка банера після друку

Постпечатная обробка включає в себе додаткові послуги, які можуть знадобитися після того, як продукція буде видрукувана. У більшості випадків перелік таких операцій визначається обраним варіантом установки рекламного полотна.
Постпечатная обробка включає в себе додаткові послуги, які можуть знадобитися після того, як продукція буде видрукувана

Проварювання краю банера по периметру

Проварювання і проклейка краю банера проводиться з метою збільшення міцності матеріалу в місцях передбачуваної установки люверсів.
Проварювання і проклейка краю банера проводиться з метою збільшення міцності матеріалу в місцях передбачуваної установки люверсів

Різка банера в розмір

За бажанням замовника матеріал може бути обрізаний до необхідних розмірів. Якщо макет банера передбачає особливу форма полотна, то застосовується фігурне різання.
За бажанням замовника матеріал може бути обрізаний до необхідних розмірів

Установка люверсів по краю матеріалу

Люверси випускаються у вигляді кілець з металу або пластику, які встановлюються по периметру рекламного полотна для подальшого кріплення за допомогою троса або каната. Подібний прийом не тільки робить установку більш надійною, але і дозволяє неодноразово використовувати банер в майбутньому. Наприклад, коли мова йде про передноворічної акції, сезонний розпродаж або іншому періодичному пропозиції.
Люверси випускаються у вигляді кілець з металу або пластику, які встановлюються по периметру рекламного полотна для подальшого кріплення за допомогою троса або каната

проклейка кишень

Така операція полегшує монтаж банера. При цьому край полотна забезпечується своєрідною кишенею, куди в подальшому вставляється труба, трос або інший елемент кріплення. Проклейка кишень виглядає акуратніше, ніж використання люверсів.
Така операція полегшує монтаж банера

Вварюванням троса по краю банера

Цей прийом зміцнює краю банера і полегшує установку рекламної конструкції. Крім того вварюванням троса дозволяє надати полотну необхідну форму.
Цей прийом зміцнює краю банера і полегшує установку рекламної конструкції

Терміновий друк банерів в Москві

Бувають випадки коли необхідна термінова друк банерів. Ми раді надати нашим клієнтам таку можливість. Вартість банера буде трохи дорожче, зате рекламна акція відбудеться в потрібний час, навіть якщо вона не планувалася заздалегідь.
Бувають випадки коли необхідна термінова друк банерів

монтаж банера

Зведення рекламної конструкції - захід вкрай відповідальне. Швидкість монтажних робіт може вплинути на ефективність планованої акції, а якість установки на термін служби розтяжки. Завдяки великому досвіду в області монтажу банерів, нашим фахівцям потрібно мінімум часу для установки рекламної конструкції. При цьому всі необхідні правила, допуски і стандартів буде дотримано. Оплата монтажних робіт розраховується в індивідуальному порядку і залежить від складності установки.

Замовити банер в рекламно-виробничої компанії «Place-Print», значить, отримати повний комплекс послуг: від вибору оптимальної стратегії і розробки дизайн-проекту до оперативної доставки і установки вироби на постійне місце проживання. Відмінна якість, сучасне обладнання, висока швидкість виконання замовлень і творчий підхід до поставленого завдання - ось наші головні переваги. Одного разу звернувшись в компанію «Place-Print», ви назавжди залишитеся нашим клієнтом.
Замовити банер в рекламно-виробничої компанії «Place-Print», значить, отримати повний комплекс послуг: від вибору оптимальної стратегії і розробки дизайн-проекту до оперативної доставки і установки вироби на постійне місце проживання

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com