рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Програмовані логічні контролери

Програмований логічний контролер (ПЛК) - це промисловий твердотільний комп'ютер, який контролює входи і виходи і приймає логічні рішення для автоматизованих процесів або машин.

ПЛК були введені в кінці 60-х років, щоб забезпечити ті ж функції, що і системи релейного логіки. Системи ретрансляції в той час мали тенденцію виходити з ладу і створювати затримки. Потім технічним фахівцям довелося усунути неполадки всієї стіни реле, щоб вирішити проблему.

ПЛК є надійними і можуть витримувати суворі умови, включаючи сильну спеку, холод, пил і надмірну вологість. Їх мова програмування легко зрозуміти, тому вони можуть бути запрограмовані без особливих труднощів. ПЛК є модульними, тому їх можна підключати до різних установок. Перемикання реле під навантаженням може спричинити іскріння між контактами. Дуга генерує високі температури, при яких зварні контакти замикаються і викликають погіршення контактів в реле, що призводить до виходу пристрою з ладу. Заміна реле на ПЛК допомагає запобігти перегріву контактів.

компоненти ПЛК

Центральний процесор (ЦП) служить мозком для програмованого логічного контролера. Це мікропроцесор -16 або -32 біт, що складається з мікросхеми пам'яті і інтегральних мікросхем для логіки управління, моніторингу та зв'язку. ЦП направляє ПЛК на виконання інструкцій з управління, зв'язок з іншими пристроями, виконання логічних і арифметичних операцій і виконання внутрішньої діагностики. Процесор виконує підпрограми пам'яті, постійно перевіряючи ПЛК (контролер ПЛК є надлишковим), щоб уникнути помилок програмування і переконатися, що пам'ять не пошкоджена.

Пам'ять забезпечує постійне зберігання операційної системи для даних, які використовуються процесором. Постійний запам'ятовуючий пристрій (ПЗУ) системи постійно зберігає дані для оперативної пам'яті (ОЗУ) операційної системи, в якій зберігається інформація про стан пристроїв введення та виведення, а також значення для таймерів, лічильників і внутрішніх пристроїв. ПЛК вимагають пристрою програмування, або комп'ютера, або консолі, для завантаження даних в ЦП.

Програмовані логічні контролери зчитують сигнали від різних датчиків і пристроїв введення. Цими пристроями введення можуть бути клавіатури, перемикачі або датчики. Входи можуть бути як в цифровому, так і аналоговому вигляді.

Мова програмування ПЛК.

В ПЛК використовується п'ять Зиков програмування. Вони визначені міжнародним стандартом IEC 61131. Сходова логіка є одним з найбільш часто використовуваних мов ПЛК. У ньому символи представляють відкривають та закривають реле, лічильники, таймери, зсувні регістри і математичні операції. Правила в релейного логіки називаються «сходинками». Кожна сходинка має один вихід.

  • Function Block Diagram (FBD) - це мова функціональних блокових діаграм. Функція, представлена ​​блоками, з'єднує вхідні і вихідні змінні. FBD корисний при зображенні алгоритмів і логіки з взаємопов'язаних систем управління.
  • Structured Text (ST) - це мова високого рівня, який використовує команди пропозицій.
  • Instruction List (IL) - це низькорівневий мову з функціями і змінними, обумовленими простим списком. Управління програмою здійснюється за допомогою інструкцій переходу і підпрограм з необов'язковими параметрами
  • Sequential Function Chart (SFC) - це метод програмування складних систем управління. Він використовує основні будівельні блоки, які запускають свої власні підпрограми. Файли програми написані на інших мовах програмування. SFC розділяє великі і складні завдання програмування на більш дрібні і більш керовані завдання.

Купити програмовані логічні контролери в Алмати Ви завжди зможете в нашому - інтернет магазині. Також у нас ви знайдете людино-машинні інтерфейси , модуль вводу / виводу і багато іншого. Для отримання більш докладної інформації зв'яжіться з нами, і ми відповімо на всі ваші запитання.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com