рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Андрій Джеджула про їжу, секс і наркотики

Ми зустрілися з Андрієм в його караоке-ресторані «Аліса», що стало несподіваним поворотом і наштовхнуло на питання:

Чому ви, шоумен і ведучий, вирішили відкрити ресторан?

- Це більше караоке, ніж ресторан. Так, вдень це тихе спокійне місце, де люди можуть поговорити під лаунж музику, а ввечері він перетворюється в гучне караоке, таку «полудіскотеку».

У вас є своє фірмове блюдо або коктейль, який ви готуєте для друзів?

- У нас фірмовий салат імені мене. Він називається «Салат від Андрія Джеджули». Там морепродукти, обсмажений лосось, креветки. Загалом - все, що я люблю. Ми цей салат з коханою часто готуємо вдома. У моєму випадку це велика рідкість, тому що я не великий любитель щось готувати.

Що стосується харчування, у вас є певна система?

- Я всеїдний, за великим рахунком. Більше люблю морепродукти, але не можна сказати, що я не м'ясоїд. Я їм м'ясо, але не дуже люблю свинину. Мені більше подобається легше м'ясо: птах, телятина. Є звичайно моменти, коли на дієти сідаю.

Яку дієту можете порадити?

- Знаєте, тут все дуже індивідуально, складно щось радити. Що стосується мене, якщо вже й сідати на дієту, то я прихильник такого режиму: два дня голодних - на воді, щоб очистити організм, два білкових, два вуглеводних. І так по колу. Десять днів протримаєшся - можеш скинути стільки кілограмів, скільки днів просидиш на цій дієті.

Яким спортом займаєтеся?

-У мене є своя баскетбольна команда. Я баскетболом вже багато років як любитель займаюся. Також я люблю плавання, люблю танці в будь-якому прояві і фітнес.

Чи користуєтеся косметикою по догляду за обличчям і тілом?

- Нічого надприродного. Користуюся кремами для обличчя: денними, нічними, під очі, від зморшок.

У вас є рецепт бадьорості і гарного настрою, якщо на вулиці погана погода і зовсім не хочеться вилазити з-під ковдри?

- Звичайно: п'ять кубиків амфітаміну внутрішньовенно і все прекрасно! (Ред. - сміється). Я жартую звичайно. Для мене чудове місце, де у мене піднімається настрій, - це спортзал. Після залу завжди гарний настрій. І ще баня. У мене на дачі над сауною є табличка «Баня всі гріхи змиє», ось вона змиває і поганий настрій теж.

Коли забираєте до себе сина, у вас є якийсь спільний ритуал, як проходить ваш день?

- Я знаю, що йому дуже подобається, від цього і відштовхуюсь. Коли ми вранці прокидаємося, чухає один одного, у нас починаються потягуші. Відразу його розбудити неможливо, він як зомбі. Насамперед йдемо в туалет, потім лазневі процедури, я дивлюся, як він чистить зубки, снідаємо. Потім мультяхи, він їх дуже любить. Коли є час з ним позайматися, Інна (ред.- дівчина Андрія) може йому казки почитати, я можу з ним математикою позайматися, повчити читати. Я не великий викладач, не беруся дитини всьому навчити, але побігати і подуріти у мене добре виходить. Швидше за все, функція тата - це чогось практичному навчити, ніж шкільним наукам.

Ми ходимо з ним в кіно. Знаєте, йому подобаються такі досить дорослі мультфільми, з категорії «для всієї родини». Також ходимо в «Ocean plaza» на атракціони. Він там знає кожен куточок, і його там знають всі вихователі.

Чого ви навчаєте сина як майбутнього чоловіка?

- Ми з ним домовилися, що він завжди дає здачі, при будь-яких обставинах. Він не повинен чекати, якщо його хтось кривдить. У перший раз потрібно попередити, що тобі це не подобається, але якщо хтось вдарив, то потрібно відразу давати здачі. На жаль, життя так побудована: не ображають тільки тих, хто може дати здачі.

Якого стилю в одязі ви дотримуєтеся?

- Я люблю джинси, кеди, сорочки, кросівки, майки. З джинсів практично не вилажу.

Що ніколи не погодитеся надіти?

- У мене був період, коли я ненавидів костюми. Після того, як я закінчив працювати в Міністерстві закордонних справ, знав 7 в'язок краватки на кожен день. Нам потрібно було навіть в суботу приходити в костюмі. За чотири роки мені це так набридло, що я десь років півтора взагалі не міг себе змусити надіти костюм. А зараз, є, знаєте, такі речі, які, як би це по-толерантніше сказати, вони нагадують мені речі унісекс. Де не зрозуміло - це чоловік або жінка.

Яку жіночий одяг вважаєте сексуальної, а яку, навпаки, хотілося б ніколи не бачити на дівчатах?

-Девушка повинна бути жіночною, в першу чергу. Мені дуже подобається такий строгий стиль на дівчині. Ось як у фільмі «Pretty Woman». Мені подобається коли дівчина в джинсах, штанах, брючних костюмах. Коли це твоя дівчина, щоб вона ні наділу, все одно буде подобатися. А краще, щоб взагалі на ній нічого не було.

Якщо не брати до уваги одяг, що для вас є «жіночою сексуальністю»?

- Жіноча сексуальність закладена всередині. Якщо дівчина думає, що якщо вона одягнеться як повія, то буде виглядати сексуальніше - це помилка. Сексуальність може бути в погляді, в рухах, в запаху, якихось флюїдах. Сексуальність закладена в людині, вона або є, або її немає.

Як ви ставитеся до думки, що у чоловіків на розумі один тільки секс?

- Це правда! Я як людина, яка 12 років вів програму про секс і спілкувався більш ніж з трьома тисячами радіослухачів, можу підтвердити, що чоловіки в цьому б'ють рекорди.

Дівчата часто намагаються познайомитися з вами? Як ви реагуєте?

- Та ніяк не реагую, це неможливо, тому що я зі своєю дівчиною 24 години на добу. А взагалі в цій ситуації є два основних аспекти: це бажання з зовнішньої сторони з тобою познайомитися і, найважливіше, даєш ти привід. Є дівчина, яка може подивитися так, що відразу ж відпадає будь-яке бажання нести їй букет. Я, відповідно, веду себе так, як хотів би, щоб вела себе моя дівчина в таких ситуаціях, - я не даю привід.

Які жіночі якості викликають у вас захоплення?

- Мене захоплює жіноча відданість, коли жінка може бути одним і з розумінням ставитися до свого чоловіка, поважати його. Мене захоплює жіноча ініціативність. Мене захоплює, коли жінка вміє дарувати тепло і створювати ореол комфорту. Коли можна бути поруч і нічого не говорити, нічого не робити, а відчуття, що ти вже на вершині світу.

Кому, на вашу думку, складніше в житті: жінкам або чоловікам?

- У мене з цього приводу є своя філософія. Перша половина легка для жінок: їй все легко дається, всі хочуть познайомитися, хочуть бути поруч, хочуть допомогти і так далі. А друга половина складніша: слава Богу, що ми не знаємо, що таке народження дитини, критичні дні, елементи білизни, каблуки, немає цього стану, коли горять очі і все треба-треба. У цьому сенсі чоловікам простіше жити. З'явилася щетина, ну й добре, поки вже не скажуть: «Чуєш, ти, свою шахідку сбрей». Навіть з огляду на те, що я метросексуал, я не ласий на багато ці речі. У жінок же горять очі, і їм все треба! Плюс ще ці зміни настроїв, гормональні сплески, взагалі жіночий організм - це суцільний сюрприз. Жінкам з цим всім складно.

А чоловікам складно по-іншому: ми добувачі, нам доводиться працювати, нам доводиться задовольняти всі ці «хочу», доводиться конкурувати. Хоча жінкам теж доводиться конкурувати, їм завжди потрібно бути на висоті, тому що кожен рік поповнюється новими красунями. А нам просто потрібно залишатися собою, бути мужнім і просто елементарно стежити за собою.

Але у нас теж конкуренція присутня. Завжди є хтось, у кого чогось там більше, грошей або фізичних достоїнств, і ти постійно, як самець, повинен відстоювати свою територію, свою самку, своє право на життя. Загалом, все як у тваринному світі, хоча у тварин все навіть простіше. У нас ще є, крім усього, хитрість, зрадництво, підступність і ще багато чого, з чим доводиться виживати.

Рецепт щастя від Андрія Джеджули?

- Мій рецепт щастя - перестаньте заздрити! Завжди буде той, у кого чогось більше. Чим більше людина заздрить, тим важче йому живеться. Потрібно вчитися радіти самому простому, що тебе оточує: світить сонце, у тебе є дві руки і дві ноги, ти можеш бігати, можеш посміхатися. Цим потрібно насолоджуватися. Я зустрічав різних багатих людей в житті за службовим обов'язком, так ось: одні з них вміють насолоджуватися тим, що у них є, а інші ні - вони стомлені життям, вже всі бачили, і нічого їх не радує. Їх шкода.

Ну і найважливіше, що хочеться зараз в Україні всім побажати - це миру, добра і здоров'я. Більше нічого сказати.

Відео Оля Каменєва / depo.ua

У вас є своє фірмове блюдо або коктейль, який ви готуєте для друзів?
Що стосується харчування, у вас є певна система?
Яку дієту можете порадити?
Яким спортом займаєтеся?
Чи користуєтеся косметикою по догляду за обличчям і тілом?
У вас є рецепт бадьорості і гарного настрою, якщо на вулиці погана погода і зовсім не хочеться вилазити з-під ковдри?
Коли забираєте до себе сина, у вас є якийсь спільний ритуал, як проходить ваш день?
Чого ви навчаєте сина як майбутнього чоловіка?
Якого стилю в одязі ви дотримуєтеся?
Що ніколи не погодитеся надіти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com