рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

випадання волосся і годування грудьми

Випадання волосся не пов'язане з періодом годування грудьми.

Багато жінок стикалися з проблемою посиленого випадання волосся в післяпологовий період. Пов'язуючи це з грудним вигодовуванням, деякі матусі кидають годувати грудьми, не бажаючи жертвувати своєю пишною шевелюрою. І дійсно, через деякий час випадання волосся припиняється. Виходить, що волосся випадає через годування грудьми? Це черговий міф, який я спробую розвінчати в даній статті.

По-перше, випадання волосся у жінок в післяпологовий період відбувається не залежно від того, годують вони грудьми чи ні. Саме в період, коли дитині виповнюється 3-5 місяців, організм матері активно повертається в «добеременное» стан. А ви помічали, що під час вагітності волосся у більшості жінок стають більш густими, менше випадають? Так ось, через 3-5 місяців після пологів голову починають залишати «зайві» волосся, не випали в період вагітності. Жінкам, як раз в цей час переживають кризу (втомилися, набридло сидіти вдома, дитина вимагає все більше уваги і т.п.), здається, що випадання волосся - це черговий удар долі, і вони готові на все, тільки щоб повернути собі колишню красу.

По-друге, випадання волосся в цей період носить тимчасовий характер і триває не більше півтора-двох місяців. Тому не треба припиняти годування грудьми, волосся перестануть випадати самі по собі! Не переживайте, ви не станете лисою, і ваша шевелюра не буде в підсумку менш густий, ніж до вагітності. Вона, можливо, буде менш густий, ніж ПІД ЧАС вагітності, але і тільки.

Переживши перші хвилювання, пов'язані з організацією життя з дитиною, через 3-4 місяці після пологів особливо недовірливі матусі починають придумувати собі проблеми, і тут як раз до речі підвертається жахливе випадання волосся! Є привід для депресії. Дійсно, дуже неприємно виявляти волосся на подушці на гребінці, можна впасти в паніку і почати посилено лікуватися. Я закликаю всіх, хто зіткнувся з цією проблемою, перш за все, заспокоїтися. Повірте, це не тільки у вас так відбувається, це відбувається у дуже багатьох жінок, і у всіх закінчується через пару місяців! Постарайтеся просто налаштувати себе на позитив. Ось деякі рекомендації, випробувані мною на собі (я пережила цю проблему, коли з'явилася молодша дочка). Перша рекомендація - потрібно зміцнювати волосся різними маслами, масками. Рецепти ви в достатку знайдете в Інтернеті, я купувала недорогі масла в аптеці (типу касторової, реп'яхової). Зараз, поки ви в декреті і не треба вставати на роботу, саме час зайнятися собою. Доглядаючи за волоссям раз у тиждень або два, ви будете упевнені, що все буде добре з вашою зачіскою, по крайней мере, ви намагаєтеся і робите все можливе для цього.

І друга рекомендація - це змінити психологічний настрій з депресивного на оптимістичний. Зробити це можна за допомогою методу самонавіювання. (Я сама знайшла цей спосіб в Інтернеті на сайті однієї з матусь, що переживала випадання волосся). Метод полягає в наступному. Берете звичайну чисту зошит 48 аркушів і починаєте кожен день по 10 хвилин записувати текст про те, які прекрасні у вас волосся. (Так-так, не смійтеся, саме - тупо сидіти і записувати 10 хвилин кожен день). Є дві умови: в тексті не повинно бути негативних виразів з часткою «не», наприклад, не можна писати «у мене не випадає волосся». І друге: пропозиції в тексті за 1 день не повинні повторюватися. Текст може виглядати приблизно так: «У мене здорові, гарні волосся. Моє волосся дуже густі і сильні. Всі заздрять, дивлячись на мою стильну зачіску ... »і т.д.

Насправді виконувати цю вправу не так легко, як здається. Важко, наприклад, ні з того ні з сього сісти і почати щось писати. У чоловіка і інших домашніх виникає купа питань, а що це ти там пишеш і т.п. Але вам адже не хочеться розкривати секрет! Тому або придумайте зручну причину, або робіть записи, поки нікого немає вдома (а малюк спить). Не можна друкувати на комп'ютері, тільки ручкою на папері! Так ми задіємо максимальні ресурси нашої пам'яті (і моторну, і зорову, і інші), і ефект виходить потрібний.

Дуже важко придумати що не повторюються пропозиції протягом 10 хвилин. Але вже ви постарайтеся (слова можуть повторюватися, тільки в різних комбінаціях)! Ви ж хочете набути впевненості, що у вас прекрасні волосся.

Я особисто погано піддаюся різного роду навіювання та самонавіювання, але цей метод в моєму випадку спрацював. Так, ще забула сказати, як довго потрібно виконувати цю вправу: щонайменше місяць! Можна тижнів шість. Якраз за цей час період випадання волосся пройде, та й ви будете упевнені в своїй повній привабливості.

Щоб впоратися зі своїми негативними емоціями, потрібно всього лише кожен день приділяти 10 хвилин собі (не забувайте ставити дати в зошиті). Коли вам здасться, що сьогодні просто немає часу, навіть 10 хвилин, - подивіться в дзеркало, як там ваша шевелюра? Чи влаштовує вас? Тоді забудьте про зошиті, метод спрацював. Не влаштовує? Тоді вперед, відкладаємо всі справи і записуємо хвалебну оду своєму волоссю протягом 10 хвилин.

Ну ось, стаття вийшла не зовсім по темі сайту, але все-таки, думаю, комусь стане в нагоді!

Для того, щоб статті цього блогу надсилались на вашу пошту, просто заповніть форму:

Також Ви можете прочитати на цю тему:

Виходить, що волосся випадає через годування грудьми?
А ви помічали, що під час вагітності волосся у більшості жінок стають більш густими, менше випадають?
Коли вам здасться, що сьогодні просто немає часу, навіть 10 хвилин, - подивіться в дзеркало, як там ваша шевелюра?
Чи влаштовує вас?
Не влаштовує?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com