рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо ефективні крему для увелечения грудей: переваги і недоліки, ціни

  1. Що може вплинути на розмір грудей?
  2. Як збільшити груди за допомогою крему?
  3. Недоліки кремів для збільшення грудей
  4. Ефекти кремів для збільшення бюста
  5. Популярні креми для збільшення грудей
  6. Найефективніші креми для збільшення грудей

Пружна і великі груди завжди вважалася красивою - на цей факт не змогли вплинути ні худорляві моделі з подіумів, ні дизайнери одягу, що створюють свої наряди для худеньких дівчат з невеликими грудьми. Та й самі звичайні жінки часто комплексують через те, що їх груди виглядають недостатньо великий. Від чого залежить розмір грудей і чи можна збільшити бюст за допомогою спеціальних кремів?

Що може вплинути на розмір грудей?

Невелика груди знаходить свої розміри не просто так - на неї з початку статевого дозрівання дівчини впливає безліч різних чинників Невелика груди знаходить свої розміри не просто так - на неї з початку статевого дозрівання дівчини впливає безліч різних чинників. Так, лікарі виділяють кілька основних факторів, через які груди зменшується або ж збільшується в розмірах:

  • генетична схильність. Випадки, коли всі жінки в роду мали великі груди, а одна з його представниць стала володаркою «компактного» бюста, вкрай рідкісні: неабиякий вплив на розмір грудей має генетика. Так, якщо у матері і бабусі дівчата груди мала невеликі розміри, найімовірніше, що дівчина також стане володаркою бюста скромних розмірів;
  • гормональний фон. Гормони - один з найважливіших факторів, що визначають зростання і параметри бюста. Велика кількість естрогену в організмі жінки формує її фігуру по жіночному типу - з округлими формами і великими грудьми, а їх недолік часто призводить до формування у дівчини маленькі груди;
  • відсоток жиру в організмі. Від кількості жирової тканини в грудях залежить її розмір: чим більше жиру знаходиться навколо молочних залоз, тим більшою буде груди. Але «заковика» захована в тому, що груди - остання частина тіла, куди спрямовуються накопичилися калорії: з цілого кілограма жиру, набраного дівчиною, лише п'ята його частина відправиться в груди. Але набирати зайву вагу заради збільшення параметрів не варто - разом з грудьми збільшаться і інші частини тіла жінки, що спричинить не тільки погіршення зовнішнього вигляду, але і серйозні проблеми зі здоров'ям;
  • спортивна підготовка. Під грудними залозами заховані грудні м'язи досить великого розміру: вправи, спрямовані на збільшення м'язів, спричинять за собою і незначне збільшення грудей за рахунок утворення під нею більш пишною основи. Однак накачати грудні м'язи досить складно, та й на сам обсяг чашок бюстгальтера вони вплинути не зможуть.

Як збільшити груди за допомогою крему?

На жаль, не всі з нас згодні бути володарками невеликих грудей: з цієї причини жінки часто вдаються до різних засобів для її збільшення. Щодо недорогим і ефективним засобом для здобуття параметрів фатальної красуні є спеціальні креми для збільшення грудей. Крему володіють приблизно однаковим складом: певна кількість рослинних гормонів, зволожуючі і живлять шкіру компоненти.

Щоб груди дійсно прібавілав обсягах, при використанні чудових кремів варто пам'ятати про одне важливе правило - регулярності використання: щодня жінка повинна наносити крем на певні точки на молочних залозах, а потім втирати його спеціальними масажними рухами, уникаючи простого розтирання. Через місяць використання подібного крему груди дійсно додає в обсязі близько сантиметра, але кінцевий результат передбачити не можна - аж надто сильно він залежить від особливостей кожного організму.

Недоліки кремів для збільшення грудей

На жаль, ідеального засобу, яке підійшло б потребам і можливостям кожної жінки, не існує На жаль, ідеального засобу, яке підійшло б потребам і можливостям кожної жінки, не існує. Так, і крему, що збільшують груди, мають свої недоліки:

  • необхідність регулярного використання: забудькуватість, лінь, відсутність можливості нанести крем здатні звести весь його ефект до нуля;
  • при припиненні використання крему груди знову набуває свій розмір, даний їй природою;
  • крем збільшує груди всього на один розмір;
  • стійкий і відносно постійний ефект від крему буде спостерігатися при його використанні протягом півроку;
  • найкращий результат виробники гарантують за умови, що жінка скористається і іншими продуктами із серії, що робить відносно невелику вартість такого збільшення досить серйозною.

Ефекти кремів для збільшення бюста

Одні дівчата кажуть, що крем створив диво і підтягнув колись обвислі і маленькі груди мало не до підборіддя, інші заявляють, що шкіра грудей стала ніжною, але груди не збільшилася Одні дівчата кажуть, що крем створив диво і підтягнув колись обвислі і маленькі груди мало не до підборіддя, інші заявляють, що шкіра грудей стала ніжною, але груди не збільшилася. Що ж говорять про це виробники, і будь ефектів дійсно варто чекати від чарівного крему?

Завдяки наявності в складі кремів доглядають компонентів, шкіра грудей дійсно може змінитися чудесним чином, ставши пружною і підтягнутою. В ефективному кремі для збільшення грудей завжди буде колаген і його «побратим» еластин, гіалуронова кислота , Екстракти цілющих рослин, які і допомагають шкірі виглядати найкращим чином. Присутні в складі кремів і гормони рослинного походження, які повинні вже збільшити груди в обсязі. Однак лікарі заявляють, що шкіра - потужний бар'єр для різних речовин із зовні, який просто не допустить проникнення в організм нових для нього компонентів, а значить, все ефекти кремів для грудей є результатом ефекту плацебо і самопереконання.

Проте, сантиметрова стрічка, чашки бюстгальтера і фотографії брехати не можуть: у багатьох дівчат груди дійсно серйозно збільшується. Правда, часто таке збільшення є наслідком набряків: в тканинах грудей застоюється рідина, через що груди дійсно стає більше і важче. Але набряки - вкрай неприємний ефект, здатний принести безліч проблем жінці.

Читайте також:

Популярні креми для збільшення грудей

Італійська косметична фірма Guam виробляє два крему для збільшення грудей: освіжаючий крем Duo з ментолом і Seno, до складу якого входить біла глина Італійська косметична фірма Guam виробляє два крему для збільшення грудей: освіжаючий крем Duo з ментолом і Seno, до складу якого входить біла глина. Крім основних компонентів, в складі кремів присутні екстракти лікарських рослин: соєві і пшеничні протеїни, масло, що добувається з рисових висівок, екстракти гарденії і морських водоростей. Основний ефект від кремів - підтяжка шкіри грудей і її ліфтинг.

Harmony Shape підтягує шкіру грудей, вирівнює її, робить пружною і еластичною. У складі крему знаходиться Арганова масло, вітаміни і антиоксиданти. Однак поліпшення зовнішнього вигляду шкіри - основна функція крему, і збільшення грудей з'являється за рахунок підтяжки шкіри.

Крем Inthenso від Guamімеет в складі екстракти злаків, кореня рослини чжіму, червоних водоростей і масло шипшини. В результаті використання Inthenso поліпшується тургор шкіри, зменшуються розтяжки, а груди набуває округлі форми і стає помітно більшою.

Крем для збільшення грудей Volumizzante збільшує груди, підтягує і розгладжує шкіру. У його складі знаходяться стовбурові клітини Eryngium maritimum і особливий біо-комплекс корисних речовин, які помітно збільшують груди і поліпшують загальний стан шкіри.

Evinal- крем, у складі якого присутній плацента і (за запевненням виробника) немає гормональних компонентів, через що даний крем можна використовувати для збільшення грудей і підтяжки шкіри навіть під час вагітності. На жаль, така інформація є помилковою, і гормональні компоненти в складі крему присутні.

Pupa - крем, що збільшує груди в обсязі на 1 см, що володіє ліфтінговим ефектом і зволожує шкіру грудей. У складі крему знаходяться вітаміни і екстракти гарденії.

Найефективніші креми для збільшення грудей

За відгуками дівчат, вже випробували на собі безліч кремів для збільшення грудей, найбільш ефективним з них вважається крем Volumizzante За відгуками дівчат, вже випробували на собі безліч кремів для збільшення грудей, найбільш ефективним з них вважається крем Volumizzante. У Росії його можна придбати за 4-5 тисяч рублів, а при замовленні з Італії безпосередньо вартість зменшується практично в 2 рази. Крем збільшує груди на розмір завдяки стовбуровим клітинам в його складі, не викликає неприємних відчуттів і економно витрачається.

Друге місце жінки заслужено віддають сироватці Body Performance від відомого виробника косметики Estee Lauder. Основне призначення крему - ліфтинг шкіри грудей, але він має і ефектом збільшення. У складі крему присутні рослинні екстракти ботсвеліі і полімери, які стягують шкіру. Особлива формула крему дозволяє йому глибоко проникати в шкіру і впливати на всі її шари. Вартість крему - 4-5 тисяч рублів.

Що може вплинути на розмір грудей?
Як збільшити груди за допомогою крему?
Від чого залежить розмір грудей і чи можна збільшити бюст за допомогою спеціальних кремів?
Що може вплинути на розмір грудей?
Як збільшити груди за допомогою крему?
Що ж говорять про це виробники, і будь ефектів дійсно варто чекати від чарівного крему?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com