рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вакуумний масаж в домашніх умовах

  1. Антицелюлітний масаж
  2. Домашній вакуумний масаж обличчя
  3. Домашній вакуумний масаж для збільшення грудей
  4. Приклади хороших апаратів для домашнього масажу

Вплив вакуумом відноситься до одних з найбільш поширених масажних технік. Всього за один сеанс процедури він здатний в рази збільшити кровопостачання тканин, нормалізувати відтік лімфи, візуально підтягнути контури обличчя і тіла. Завдяки настільки широкому спектру дії вакуумний масаж перестав бути тільки професійної процедури й. Сьогодні кожен бажаючий може придбати силіконові банки або спеціальний апарат для використання в домашніх умовах. З баночним масажем ми знайомили вас в попередній статті. Там ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання про його корисні властивості, спосіб застосування та протипоказання. Сьогоднішня стаття присвячена іншому різновиді домашнього вакуумного масажу: апаратної.

Порівняння баночного і апаратного масажу:

  • Обидва однаково ефективні. Вони прекрасно розбивають целюлітні освіти і зменшують обсяги тіла. Завдяки ним можна поліпшити стан шкіри всього за 10-15 процедур. Шкіра стає рівною, підтягнутою і посвіжілої. При масажі особи досягається бажане зникнення другого підборіддя. Зменшується глибина зморшок. Підвищується загальний тонус шкіри. Вплив вакуумом відноситься до одних з найбільш поширених масажних технік
  • Апаратний масаж більш безпечний, ніж баночний. При використанні силіконових банок ви не можете регулювати тиск, тому нерідко сеанси викликають руйнування судин і утворення синців. В апараті для вакуумного масажу в домашніх умовах вбудована система регулювання тиску. Для кожної ділянки тіла ви можете підібрати комфортний режим, який буде одночасно і ефективний, і безпечний.
  • Використовувати апарат більш зручно, ніж банки. Масажуючи особа і тіло банками, вам кожен раз доводиться стискати її краю і водити їй по шкірі. Незважаючи на всю свою простоту, ці дії забирають чимало сил. Масаж вакуумний апаратом набагато зручніше, ніж банками. Свої сили вам доведеться витратити лише на регулювання режимів і м'яке ведення приладу по шкірі.
  • Вартість масажних банок в кілька разів нижче, ніж апарату. Якщо ви не впевнені, що вам підходити вакуумний масаж, то спробуйте спочатку баночний. Так ви заощадите гроші і зможете визначити, чи потрібна вам ця процедура. Особливо це важливо в зв'язку зі списком протипоказань до вакуумного масажу в домашніх умовах.

Антицелюлітний масаж

Курс - від 10 до 15 процедур, що виконуються щодня або кожен день.

Процедура предназначенадля лікування ознак целюліту на області стегон, сідниць і живота. Під час неї вакуум робить глибокий вплив на рух тілесних рідин. Він збільшує приплив крові до проблемних місць. Разом з нею до клітин надходить великий обсяг життєво необхідних речовин і кисню. Вони починають посилено харчуватися, ділитися і оновлюватися.

Жировий прошарок, яка раніше практично не брала участь в загальному метаболізмі, знову включається в нього. З кожним новим сеансом вакуумного масажу в домашніх умовах зайві запаси жиру руйнуються і виводяться. Обсяги талії, стегон і сідниць зменшуються. Контури живота стають плавними, зникають злощасні вушка і под'ягодічной жирові складки. Жировий прошарок, яка раніше практично не брала участь в загальному метаболізмі, знову включається в нього

Антицелюлітний масаж виконується на очищеної шкірі, змащеній жирним кремом, гелем або натуральним маслом. Як масажних масел добре підійдуть нерафіновані: оливкова і льняна. Увімкніть прилад, виберіть відповідний режим і насадку: найбільша використовується на стегнах і сідницях, середня підійде для живота.

Починайте масаж з задньої поверхні стегна. Прикладіть пристрій до шкіри і ведіть його до початку сідниць. Обробіть таким чином всю зону. Перемикайтеся на другу ногу. Потім переходите до передньої поверхні стегна. Вона масажується також від низу до верху до області паху. На масаж обох стегон у вас піде від 5 до 15 хвилин. Перші сеанси краще робити короткими, щоб дати шкірі звикнути до хворобливих відчуттів.

Сідниці масажуйте по спіралі: від центру до країв. Праву - за годинниковою стрілкою, ліву - проти. Тривалість вакуумного масажу в домашніх умовах від 5 до 15 хвилин.

Масаж живота виконується по спіралі: від пупка до периферії, по ходу товстого кишечника (за годинниковою стрілкою). Чи не масажуйте живіт довше 5-10 хвилин.

Домашній вакуумний масаж обличчя

Курс - від 10 до 15 процедур, що проводяться від 2 до 3 разів на тиждень.

Вакуумний масаж в домашніх умовах сприяє омолодженню шкіри
Вакуумний масаж в домашніх умовах сприяє омолодженню шкіри. Завдяки йому можна прибрати ознаки в'ялості, друге підборіддя і надати овалу обличчя чіткість. Під дією сили вакууму клітини шкіри інтенсивно працюють і оновлюються. Починається інтенсивна вироблення колагену, який є своєрідним каркасом для особи. Чим більше стає колагену, тим більш підтягнутою і гладкою виглядає шкіра. До кінця курсу процедур з обличчя і шиї зникають ознаки втоми. Їх колір стає рівним і свіжим.

Для масування особи використовуйте жирний крем, гель або будь-нерафіновану олію. Можна взяти лляне, оливкова, кукурудзяна. Проводьте масаж тільки мініатюрної насадкою, призначеної для делікатних зон.

Масаж починається від основи шиї. Центр шиї ніколи не масажується! Прикладіть апарат до початку шиї і ведіть його до області щелепи. Повторіть те ж саме з протилежного боку. Підборіддя масажуйте в двох напрямки: починайте з середини, потім ведіть над областю щелепи і закінчуйте у мочки. Шкіра між носом і верхньою губою не обробляється, так як вона легко розтягується. Всю область щік масажуйте від носа до лінії росту волосся. Потім переходите на лоб. Спочатку його масажують від центру до скронь, потім від брів до верхньої лінії росту волосся. Весь масаж обличчя займає не більше 15 хвилин. Перші процедури повинні бути недовгими, щоб уникнути появи синців.

Домашній вакуумний масаж для збільшення грудей

Курс - від 10 до 15 процедур з інтервалом в 2-3 дня.

Процедура вакуумного масажу грудей є спірною, так як вона має більше протипоказань, ніж корисної дії. Її можна виконувати тільки для абсолютно здорових грудей у ​​віці 18-35 років. Будь-які захворювання молочних залоз (навіть не підтверджені у лікаря!) Відносяться до жорстких протипоказань. Перед масажем бажано звернутися до мамолога, щоб упевнитися в своє здоров'я. Або хоча б проведіть самообстеження молочних залоз для виявлення ущільнень. Процедура вакуумного масажу грудей є спірною, так як вона має більше протипоказань, ніж корисної дії

Апаратний масаж грудей в першу чергу спрямований на її збільшення, а в другу і третю на поліпшення її форми і стану шкіри. Збільшення грудей відбувається за рахунок опрацювання грудних м'язів, сильного припливу крові і активізації вироблення естрогену. М'язи, наведені в тонус, піднімають груди і роблять її форму більш привабливою. Кров, яка надходить в надлишку до тканин, сприяє поліпшенню структури шкіри і підвищення її еластичності. Масажуючи груди, ви підсилюєте вироблення естрогену. Чим більше цього гормону в організмі жінки, тим пишніше її природні форми. Завдяки масажу можна зробити груди більше на 0.5-1 розмір.

Звертаючись до вакуумного масажу в домашніх умовах, необхідно знати, що збільшення буде відбуватися поки ви продовжуєте курс процедур. Як тільки він закінчиться, всі результати зійдуть нанівець протягом перших 2 місяців.

Для масажу підберіть менш інтенсивний режим, щоб уникнути розтягування ніжної шкіри. Насадку найкраще брати найменшу. Починайте масажувати вкруговую: від внутрішньої області грудей до зовнішньої і потім плавними рухами вгору до шиї. На схемі це показано більш наочно, скористайтеся ним.

Тривалість процедури 5-15 хвилин.

Протипоказання до вакуумного масажу в домашніх умовах:

  1. запальні явища в області впливу
  2. варикозне розширення вен, тромбофлебіт, судини, розташовані близько до поверхні шкіри
  3. жовчокам'яна і сечокам'яна хвороба
  4. серйозні захворювання внутрішніх органів
  5. вагітність
  6. онкологія
  7. велика кількість родимок, бородавок

Приклади хороших апаратів для домашнього масажу

Прилад вакуумної терапії Celluless MD

Апарат поєднує в собі лікувальну силу вакууму і надійність роликового масажу. У кожну насадку вбудовані спеціальні ролики. Вони не тільки розминають шкіру, але і розбивають целюлітні освіти.

Антицелюлітний вакуумний масажер для тіла і бюста VACU від Gezatone

Антицелюлітний вакуумний масажер для тіла і бюста VACU від Gezatone

Апарат Gezatone допомагає виводити зайву рідин з тканин і позбавляє від набряків. Курс апаратного масажу зменшує прояви целюліту, підвищує тонус і еластичність шкіри. За допомогою масажера можна домогтися істотного зменшення жирового прошарку і зробити тіло стрункішим.

Вакуумний масажер MANIQUICK MQ 720

Дозволяє виконувати антицелюлітний або всмоктуючий професійний масаж в комфортній домашній обстановці. Має 3 різних насадки і комплект роликів, які підвищують ефективність процедури.

Вакуумний масажер для обличчя Дреналіфт від Gezatone

Вакуумний масажер для обличчя Дреналіфт від Gezatone

Апарат надає по-справжньому м'який вплив на шкіру обличчя. Технологія пульсуючого вакууму тонізує м'язи, посилює живлення клітин і повертає шкірі ніжність і гладкість.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com