рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розтяжки на грудях: причини появи і як прибрати дефект?

  1. Як з'являються стрії
  2. Передумови для утворення стрий
  3. підлітки
  4. Вагітні та жінки
  5. Ті, що худнуть
  6. спортсмени
  7. генетика
  8. профілактичні процедури
  9. Методи боротьби зі Стрия
  10. народні способи
  11. Косметичні засоби
  12. Професійні салонні процедури
  13. Особливості усунення стрий у вагітних і годуючих
  14. Підводячи підсумок

Розтяжки на грудях складно віднести до значних естетичним дефектів, в більшості випадків ця пікантна частина тіла знаходиться під одягом Розтяжки на грудях складно віднести до значних естетичним дефектів, в більшості випадків ця пікантна частина тіла знаходиться під одягом. Якщо кохана людина досить трепетно ​​ставиться до своєї дами - багатьох представниць прекрасної статі проблема не турбує. Інша справа, коли жінка звикла носити речі з вирізами в області декольте або відпочивати на пляжі у відкритому бікіні - видалення розтяжок на грудях стає ідеєю фікс, і її можна зрозуміти. На допомогу приходять сучасні салонні процедури і народні рецепти. Однак не все так просто, щоб це зрозуміти - розберемося в фізіології стрий і причини їх виникнення.

Як з'являються стрії

Розтяжки формуються в результаті процесів заміщення нормальних структур епідермісу і клітковини сполучними тканинами. Передує такій ситуації мікротравма: занадто сильне розтягнення поверхні шкіри. Локалізуються дефекти в області стегон (зовнішньої і внутрішньої поверхні), сідниць, живота, грудей, на плечах (внутрішній поверхні).

Стрий - це смужки шкіри, що мають товщину до 5 мм і довжину в межах 10 см (зустрічаються і менш значні ділянки сполучної тканини). Відразу після появи розтяжки набувають яскраво-червоний або навіть синьо-фіолетового відтінку, пізніше стають білими і блискучими (перламутровими).

Червоні і сині розтяжки рясно пронизані кров'яними судинами, тому на них можна вплинути і значно зменшити в розмірах. Білі розтяжки практично не піддаються коригуванню і з часом стають схожими на шрами. Область стрий може трохи западати над іншим рівнем шкіри, бути з нею врівень або підніматися над нею. Дискомфорту такі ділянки не доставляють, відсутні також і хворобливі відчуття.

Передумови для утворення стрий

Причини формування стрий можна перерахувати трьома пунктами:

  1. Зайве розтягнення тканин.
  2. Втрата шкірою еластичності.
  3. В'ялість м'язового каркаса (м'язи повинні бути в тонусі, щоб протистояти надмірному розтягуванню).

Найчастіше розтяжки формуються при значних різких коливаннях ваги, це може бути обумовлено гормональними змінами або швидкою зміною маси тіла. Схильні до появи дефекту не тільки люди з ожирінням, але підлітки, а також вагітні жінки.

підлітки

Стрий на грудях можуть сформуватися у підлітка в період статевого дозрівання, коли починається інтенсивне зростання молочних залоз. М'язи просто не встигають збільшуватися для підтримки грудей і тканини епідермісу надриваються.

Вагітні та жінки

Нерідкі розтяжки на грудях під час вагітності: гормональні зрушення стимулюють набір ваги. Крім того жінкам в положенні дозволені всяку смакоту, заборонені в звичайних обставинах. Поради старшого покоління типу: «їж тепер за двох» також провокують набір ваги. Грудна залоза у вагітних готується до лактації, потребує посиленого надходження поживних речовин з крові і «наливається» зсередини. В подальшому волокна розриваються і з'являються стрії.

Розтяжки на грудях після пологів формуються в результаті припливів молока. Малюк часто прикладається до грудей (до 10 разів на добу), практично блискавично спустошуючи її. Організм жінки не пристосований до таких коливань обсягу. Підшкірна клітковина розривається, і з'являються ненависні смужки.

Чому з'являються стрії після годування, коли лактація вже завершена? Після різкої відміни ГВ тканини епідермісу не встигають відновлюватися за різко зменшилася грудьми.

Ті, що худнуть

Розтяжки можуть сформуватися при схудненні. І у дівчинки і у жінок в зрілому віці однакові шанси придбати яскраво-червоні смужки після різкого позбавлення від зайвих кілограмів.

спортсмени

Обсяги грудей можуть різко зменшитися і внаслідок різкого зменшення м'язового каркаса. Так відбувається, коли дама різко припиняє посилені тренування в спортивному залі.

генетика

Деяких людей взагалі не турбує питання «як прибрати розтяжки на грудях» тому що проблеми просто немає і це пов'язано не з відсутністю стрибків ваги або відсутності дітей. Справа в генетиці. У людей з генетичною схильністю до розтяжок шкіра тонка і легко травмована (частіше це жителі північних районів), у людей з генетичною резистентністю шкіра має таку щільну структуру, що їй не страшні ніякі розтягнення. Але не варто «знущатися» над тілом - його межа міцності не безмежний.

Доведено, що у жителів півдня шкіра стійкіша до появи такого роду дефектів, ніж у жителів півночі.

Доведено, що у жителів півдня шкіра стійкіша до появи такого роду дефектів, ніж у жителів півночі

профілактичні процедури

Превентивні заходи завжди є кращими, оскільки набагато легше попередити появу дефекту, ніж потім від нього позбавлятися. За шкірою потрібно правильно доглядати все свідоме життя, тоді шанс уникнути проблеми збільшується багаторазово. нижче поради як запобігти розтяжки на грудях:

  1. За зоною декольте і грудей потрібен живильний і зволожуючий догляд. Креми з відповідним ефектом повинні не тільки знаходитися в косметичці, а й застосовуватися регулярно. Добре, якщо в їх складі буде позначений колаген, еластин, натуральні масла рослин (кісточок винограду, авокадо, какао-бобів і ін.). Можна придбати спеціальну косметику для профілактики розтяжок.
  2. Зволожувати організм зсередини. Випивати не менше 2 літрів звичайної води. Зневоднені шкірні покриви легше травмуються.
  3. Стежити за раціоном харчування. Переважаючі продукти - свіжі овочі, зелень, фрукти.
  4. При необхідності скидання ваги підібрати такий режим харчування і тренувань, щоб кілограми йшли не дуже швидко. М'язи не повинні працювати на знос, кращий режим - поступове наростання темпів, складності вправ і регулярні тренування.
  5. Контрастний душ - відмінна профілактика стрий. Прохолодна вода стимулює кровообіг і інтенсивне живлення шкіри. Важливе правило: процедура повинна закінчуватися холодним струменем води, а починатися гарячої.
  6. Масаж, зокрема масаж Гарсіа. Методику легко можна освоїти без спеціальної освіти, але регулярність процедури - запорука здоров'я шкіри грудей.
  7. Білизна повинна точно відповідати розміру грудей (ніде не натирати, не тиснути і досить щільно оточувати молочні залози). Особливо важливо підібрати бюстгальтер для годуючих жінок. При ГВ підбирати білизну тільки з натуральних тканин.

Методи боротьби зі Стрия

Лікування розтяжок на грудях справа копітка і довготривала. Успіх заходу повністю залежить від цілеспрямованих дій жінки. Якщо з'явилися розтяжки на грудях, то необхідно відразу починати діяти. Не можна чекати, коли смуги побіліють. Для червоних стрий підійдуть такі домашні способи:

  • Народні методики.
  • Косметичні засоби.

Якщо ви хочете впливати на побілілі розтяжки, великого результату вдома не чекайте. Такі зміни шкіри практично не піддаються коригуванню. Змінити розміри розтяжок будинку не вдасться, але можна спробувати зрівняти їх колір зі шкірою за допомогою гелю Контрактубекс.

Впливати на білі стрії можна сучасними салонні процедури. Вони значно зменшать розміри стрий і зроблять їх практично не помітними.

Процес піде швидше, якщо дотримуватися і інших правил, які представлені в розділі профілактики. Навіть якщо розтяжки вже з'явилися, багато хто з них здатні підкоригувати їх зовнішній вигляд.

народні способи

Як позбутися від розтяжок на грудях народними способами? Існує маса рецептів, в основному вони застосовуються в наступній формі:

  • Обтирання.
  • Обгортання.
  • Скраби.
  • Втирання.
  • Компреси.
  • Креми.

Всі складові легко знайти в аптеці або продуктовому магазині. Ефекту від процедур не варто чекати моментально. Перші результати стануть помітними мінімум через півроку.

водоростеві обгортання

Морські водорості потрібно настояти в гарячій воді. Паралельно розігріти шкіру грудей (можна прийняти гарячу ванну або зробити гарячі примочки). Рівномірно розподілити водорості по шкірі, обернути поліетиленовою плівкою або целофановим пакетиком, укутати вовняною тканиною. На півгодини залізти під ковдру.

контрастні компреси

Необхідно підготувати дві тарілки з водою: в одну налити гарячу (38-39 градусів) і додати маленьку ложку солі, а в іншу холодну і сік четвертинки лимона. Змочити ганчір'я спочатку в теплому розчині і прикласти на тридцять секунд до шкіри грудей, потім в холодному розчині і прикласти на такий же час. Повторювати 8-10 і більше разів.

Тоніки і лосьйони

Можна використовувати лосьйони як самостійний засіб або завершувати процедурою обгортання або компреси.

Рецепт 1. Пару ложок сухої трави розмарину закип'ятити в літрі води. Після охолодження додати сік половини лимона, по парі чайних ложок спирту і солі.

Рецепт 2. Сухі квіти липи змішати з насінням кропу. Дві ложки суміші настояти в окропі (півлітрі) 3-4 години, процідити. Нанести за допомогою ватного або марлевого тампона на груди, дочекатися висихання.

Ефірні і рослинні олії від стрий

Чисті ефірні масла з баночок не використовуються - їх додають в косметичні засоби або різні основи.

Можна використовувати такі масла від розтяжок на грудях:

  • Масло троянди: повертає такі якості шкіри, як еластичність і пружність, має заспокійливий ефект.
  • Масло неролі: надає шкірних покривів ніжність, бархатистість, гладкість і в цілому зміцнює епідерміс.
  • Масло лаванди: відмінно дезодорує, має протизапальний ефект, сповільнює в'янення і стимулює регенерацію клітин.
  • Масло іланг-ілангу: розгладжує шкіру, сприяє відновленню водного балансу (зволожуючий ефект), повертає еластичність і ніжність.
  • Масло мандарина: тонізує шкіру, має антисептичний ефект, розгладжує шрами, розтяжки, сліди від прищів, позбавляє від акне і прищів.
  • Масло герані: контролює процеси обміну речовин в клітинах, запускає механізми тонізації і пом'якшення шкіри.

При змішуванні з косметичними засобами дотримуйтеся наступного правила: на кожні 10 мл маски або крему необхідно додати не більше 5 крапель олії або суміші масел. Якщо бажаєте готувати кошти самостійно, то використовуйте рослинні масла: оливкова, соняшникова, мигдальне, обліпихова та ін. На 20 мл основи необхідно додати суміш з трьох крапель ялівцевого, лимонного і лавандового ефірних масел. Наноситься засіб після душу, ніжно втирається в шкіру грудей.

Домашні скраби

Скраби забезпечують не тільки відлущування шкіри, але і мікромасаж. Для домашнього скрабу використовуються наступні інгредієнти:

  • 100 мл рослинного масла, 0,2 кг цукру, 0,2 кг дрібної солі.
  • Сметана і спиться кавова гуща.
  • Глина і велика сіль.
  • Мед, ефірні масла і спиться кавова гуща.

Інгредієнти змішуються між собою і наносяться масажними рухами. Після 10-ти хвилин інтенсивних розтирань проблемних зон змиваються. На ділянку грудей необхідно нанести спеціальний крем від розтяжок або самостійно приготований крем.

Домашні креми

1 г муміє розвести в 2-3 мл води, додати у флакон з дитячим живильним кремом (100 мл). Крем необхідно зберігати в прохолодному місці. Втирати в розтяжки і навколишнє шкіру кожен день.

Близько 100 г листя кульбаби лікарської (можна взяти свіжі або заморожені) змішують з подрібненим листям алое (досить 2-х штук), 70-80 мл рослинного масла і вівсяної муки (легко готується з пластівців в кавомолці і додається як загущувач). Крем наноситься на розтяжки, змивається через півгодини. Можна зберігати в холодному місці близько тижня.

Косметичні засоби

Існує широкий асортимент фабричних коштів від стрий. Засіб від розтяжок на грудях можна побачити в кожному косметичному магазині. Краще вибирати косметику з натуральним складом, в перших рядах складу повинні значитися вітаміни А і Е, гіалуронова кислота , Натуральні масла і екстракти, амінокислоти і т.д. Важливо віддавати перевагу перевіреним фірмам, ще більш надійно купувати косметику від розтяжок в аптеці.

Професійні салонні процедури

Послуги професійних косметологів значно зменшують розміри гаманця, але показують хороший результат, навіть якщо вік дефекту налічує 3-5 і більше років. Ціна професійного догляду знаходиться в прямому співвідношенні з віком стрий - чим старше дефект - тим дорожчим буде його усунення. Салони пропонують процедури, які можуть собі дозволити не тільки дружини нафтових магнатів, а й звичайні середньостатистичні жінки. Кратність відвідування косметолога визначається індивідуально і залежить від початкового стану шкіри і стрий.

обгортання

Процедура ґрунтується на доставці необхідних організму корисних речовин і вітамінів чрезкожних. Від домашніх аналогічних процедур відрізняється застосування професійних підготовляють маніпуляцій (нанесення лосьйонів і кремів для кращого проникнення компонентів) і складом обгортань (містить спеціальні інгредієнти для підвищення ефективності процедури). Після нанесення пацієнт зручно влаштовується на кушетці під термоодеялом на півгодини-годину або більше. Для досягнення результату необхідно до 10-15 сеансів.

ультразвукове вплив

Процедура з'явилася недавно. Ультразвуковий масаж впливає на глибокі шари дерми і стимулює кровообіг. А інтенсивний кровотік посилено забезпечує тканини поживними речовинами і провокує відновлення пошкоджених ділянок.

хімічний пілінг

В процесі процедури спеціальні кіслотсодержащіе препарати «спалюють» верхні шари шкіри. Така своєрідна травма запускає регенеративні процеси. Шкіра, що утворюється на зміну вкрита стриями, має рівну текстуру, позбавлена ​​будь-яких дефектів (за умови кваліфікованого надання послуг і належного послепроцедурной догляду). хімічний пілінг проводиться під місцевою анестезією і відноситься до хворобливих і дорогим процедурам.

микродермабразия

За своєю суттю микродермабразия не відрізняється від скрабування. За допомогою спеціального апарату зі струменем спрямованого повітря подаються дрібні тверді частинки, які масажують верхній шар шкіри і відлущують мертві клітини. Процедура поверхнева, тому еффетківна тільки щодо свіжих стрий.

Читайте також: Алмазна дермабразия

лазерний пілінг

Процедура аналогічна хімічного пілінгу. Деякі фахівці вважають видалення розтяжок на грудях лазером неприпустимим, інші повністю за методику. Для усунення застарілих стрий потрібно до 10-ти сеансів, молодші (3-4-річні) піддаються коригуванню вже на 3-5 сеанс.

Читайте також: Лазерне видалення розтяжок

мезотерапія

Спеціаліст проводить підшкірне введення вітамінно-мінеральних комплексів, активаторів регенерації, екстрактів рослин, поживних білків і інших компонентів. мезотерапія більш ефективна, ніж мазати груди тими ж речовинами у формі крему. Найбільш ефективна процедура в поєднанні з іншими методами, такими як плазмоліфтінг і мікроструми .

ін'єкції колагену

Колагеновий комплекс (наприклад Коллост ) За допомогою ін'єкцій вводиться в уражені ділянки, завдяки чому в шкірі заповнюється втрачений колаген і запускаються процеси неоколлагенеза. Техніка введення, кількість і періодичність процедур залежить від стану шкірного покриву.

гель Контрактубекс

Контрактубекс проводився як засіб від шрамів і рубців, тому гель показує високу ефективність в боротьбі з розтяжками. Щоб зменшити розтяжки значніше потрібно раніше почати застосування гелю. Активні компоненти - екстракт цибулі, гепарин і алантоїн - успішно справляються з маскуванням старих дефектів. Сполучна тканина свіжих стрий стає більш еластичною, в сукупності з запуском процесу регенерації засіб показує хороший результат і значно зменшує площу ушкодження.

Особливості усунення стрий у вагітних і годуючих

Не всі способи підходять для застосування при вагітності та в період лактації. Краще віддавати перевагу зовнішнім народних засобів і приділяти велику увагу водним процедурам, масажу і підтримці м'язів в тонусі. При годуванні дитини грудьми підходять не всі навіть народні рецепти:

  • Ефірні масла, кава, мед володіють істотним ароматом, що зберігається на поверхні тіла, якщо малюкові запах не сподобається, то наступним кроком може бути повна відмова від грудей.
  • Деякі речовини можуть спровокувати алергію не тільки у матері, а й у немовляти.

При виборі готових косметичних продуктів слід віддавати перевагу виробникам дитячих товарів. На упаковці коштів обов'язково має бути позначка «для годуючих» або «для вагітних». Практично всі салонні методики протипоказані в період вигодовування немовляти і його виношування в утробі.

Підводячи підсумок

Що робити при розтяжках на грудях - справа індивідуальна, але починати потрібно відразу і бажано з найменш травматичних методик. Якщо жінка зважилася на салонні процедури усунення стрий, слід ретельно зважити всі недоліки і переваги, особливо щодо застарілих дефектів: чи варто піддавати здоров'я ризику, адже кілька років проблема не турбувала, чи варто починати з нею боротися взагалі?

Шкіра кожної людини індивідуальна, тому після застосування деяких косметичних засобів (і домашніх і фабричних) може бути алергічна реакція.

Чому з'являються стрії після годування, коли лактація вже завершена?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com