рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Повернути колишню форму грудей без операції

Щоб зуміти повернути колишню форму грудей без операцій і сторонніх втручань, потрібно бути трохи в курсі того, які процеси в організмі жінки призводять до її збільшення і, відповідно, втрати колишніх форм.

Вагітність - це справжній гормональний вибух, який, на перший погляд, досить позитивно позначається на стані грудей. Дівчата, які раніше володіли скромними параметрами, з радісним подивом помічають, що груди додала 1-1,5 розміру. І форма теж радує - округла, пружна, натуральна. Але вже через кілька місяців після пологів молода мама починає помічати, як поступово груди в'яне і втрачає пружність. А все тому, що молочні залози, набряклі в період вагітності, нещадно спустошуються малюком, а тому стрімко втрачають в розмірі, чого не можна сказати про розтягнутої шкірі. Їй не так просто повернутися на місце. Жирова тканина, яка до пологів підтримувала форму грудей, теж виснажила - от і вийшло, що бюст злегка обвіс.

Але не варто впадати у відчай і думати, що колишніх форм вже не повернеш. Якщо впритул зайнятися собою - можна гори перевернути, що вже говорити про форму грудей! Повернути колишню форму можна - і потрібно, варто лише почати зміцнювати грудні м'язи, забезпечити хороше кровопостачання зони декольте - і ви помітите, що без будь-якої операції груди поступово почне підтягуватися. Думка про те, що груди можна «накачати» нескінченними фізичними вправами є частково помилковим, так як в самій грудей м'язів немає. Міцно стисніть свою ручку в кулак - і відчуєте, як напружилася м'яз, розташована практично під пахвами. Це і є та сама м'яз, яку можна прокачати - все інше - лише з'єднувальні та жирові тканини.

Щоб зуміти повернути колишню форму грудей без операцій і сторонніх втручань, потрібно бути трохи в курсі того, які процеси в організмі жінки призводять до її збільшення і, відповідно, втрати колишніх форм

Чи можна відновити розтягнуту груди

Як зміцнити сполучну тканину грудей?

Є нехитрий спосіб, що дозволяє гарненько зміцнити сполучні тканини, тим самим помітно поліпшивши форму грудей. Це прийом контрастного душу, розроблений Кнейпп, який діє як відмінний стимулятор для тканин. Душ потрібно приймати вранці, загальна тривалість процедури - всього хвилина, суть полягає в тому, що ви поливаєте кожну груди по черзі то струменем гарячої води, то - прохолодною, секунд по десять, не більше. Паралельно другою рукою масажуйте бюст рухами по колу. Таким чином, ви зміцнюєте стінки судин, міцніше стають і волокна тканин. Якщо у вас є спеціальна насадка для душа, яка подає струмінь води обертовими рухами. Є ще один засіб з цієї ж серії - можливо, воно здасться вам варварським, проте його ефективність воістину колосальна. Вам потрібно заморозити кубики льоду і прикладати їх до грудей. Продаються дуже зручні готові пакетики з круглими крижинками - їх використовувати куди простіше. Лід провокує холодний шок, від цього шкірні пори миттєво стягуються, активізується кровообіг і поліпшується енергопостачання кожної клітинки тіла.

Для пружності грудей - швидко крем придбай!

Шкіра в зоні декольте дуже чутлива до подразників, адже на ній відсутні сальні залози, які виділяють захисний секрет. Тому про неї треба дбати самостійно, не забуваючи щодня зволожувати і підживлювати груди кремами. Звичайно, ви не знайдете такої крем, який би за кілька застосувань збільшив розмір грудей і ідеально підтягнув шкіру - тут велику роль відіграють погладжування, якими ви замилюєте крем в груди - адже будь-які м'які дотики роблять її більш пружною.

Є спеціальні креми, до складу яких входять мікроелементи, що стимулюють сполучні тканини (наприклад, рослинні екстракти сої, плюща, тигровій трави і манжети, кремній). Добре, якщо в крем додається еластин і колаген - речовини, з яких «побудована» наша шкіра. Внаслідок використання таких кремів, клітини організму оновлюються, а паралельно утворюються нові колагенові волокна.

Груди після пологів стала менше - як повернути колишній розмір

Масаж для зони декольте

Масажі для зони декольте завжди робляться із застосуванням додаткових коштів - тобто, кремів з підтягуючим ефектом. Ці процедури найкраще здійснювати протягом тривалого періоду часу, приділяючи їм час вранці і ввечері.

Найефективніший спосіб такий: спочатку розігрійте крем в долоньках, після чого почніть наносити його на груди, починаючи від заснування бюста, просуваючись до центру круговими масажними рухами. Після перейдіть до зони навколо сосків, тільки не захоплюйте під час масажу сам сосок. Закінчите наносити засіб на бічних частинах грудей, рухами, які як би розгладжують шкіру. Після того, як крем буде завдано на всі ділянки грудей, легко помасажуйте груди кінчиками пальців, поплескуючи акуратно всю зону декольте. Таким чином, ви стимулюєте кровопостачання сполучних тканин і сприяєте швидкому засвоєнню мікроелементів, які входять до складу крему, - в тканинах грудей.

Маска для розгладження зморшок на грудях

Якщо ви не полінуйтеся і раз в тиждень приготуєте маску для грудей за наступним рецептом, то ефект буде помітний в найшвидшому часі! Отже, приготуйте 250 грамів вершкового сиру і нагрівайте його до кімнатної температури. Цю масу нанесіть на груди і зону декольте на чверть години, після чого ретельно змийте під теплою водою. Такий простий спосіб розгладити невеликі зморшки на ваших грудях.

Трохи про шкідливий харчуванні

Так-так, стан і пружність ваших грудей в деякому роді залежить і від вашого раціону харчування. Так, якщо ви любите надто солоні страви, запам'ятайте, що це завдає вашому бюсту непоправної шкоди. Адже сіль лише розтягує сполучні тканини, причому не тільки грудей, адже вона сприяє накопиченню зайвої рідини в організмі. А ось для того, щоб зміцнити колагенові волокна, які допомагають підтримувати груди, потрібно вживати в їжу ті продукти, що містять кремнезем і вітамін С, до яких відноситься ківі і просо.

Золоті правила підтримки форми бюста: заборони

Існує всього три речі, про які потрібно ніколи не забувати, адже вони можуть порядком зіпсувати форму бюста, і тоді повернути колишню форму стане куди проблематичніше.

  1. Якщо ви любителька проводити багато часу у ванній, приймаю душ, то знайте: це може призвести до зневоднення шкіри, що негативно відбивається на її стані.
  2. Не перебувайте під палючими сонячними променями довше, ніж це потрібно. Сонячна ванна іноді навіть корисна, однак чим вона довше, ніж вялей згодом стають сполучні тканини. Крім того, сонячні промені можуть викликати появу зморшок на шкірі і неприємних малосимпатичних пігментних плям.
  3. Обов'язково носіть бюстгальтер, особливо якщо ви - володарка великого розміру грудей. Адже сполучна тканина має здатність розтягуватися, груди опускаються. А бюстгальтер підтримує її, тим самим не даючи грудей сильно опускатися і висіти.

Вправи для зміцнення і відновлення грудей Вправи для зміцнення і відновлення грудей

Зараз ми представимо вам комплекс простих вправ, виконуючи які тричі на день, ви незабаром помітите суттєві зміни форми ваших грудей.

Вправа №1

Початкове положення - стоячи, спинку тримаємо рівно, руки складав як в молитві, перед грудьми, лікті відстовбурчуються в сторони паралельно підлозі. Тепер напружте ручки, здаючи при цьому долоні, і залишіться в такому

Вправа №2

Схрестіть пальці ручок перед собою, розставте лікті і спробуйте розтягнути замочок з кистей. Утримаєте напруга на 15 секунд.

Вправа №3.

Візьміть в кожну руку по 1-кг гантелі, Зігніть руки в ліктях перед корпусом, потім підніміть їх на рівень плечового пояса, потім - передпліччя і випрямити руки перед грудною кліткою. Розсовує і зводите руки в діапазоні 20 см.

Ось так ось, за допомогою вправ, і без операції, ви зможете повернути колишню красиву форму грудей.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com