рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Креми для пружності бюста і підтяжки грудей: як вибрати кращий, відгуки

  1. Чесно про проблему
  2. Що потрібно шукати в кремі для пружності бюста
  3. Склад і властивості засобів для підтяжки грудей
  4. Вибір крему в період вагітності і лактації
  5. Що потрібно знати про фітоестрогенах
  6. Додаткові можливості
  7. Краща підтримка: рейтинг засобів для зони декольте
  8. Ампульний розчин Фітрель для ліфтингу і відновлення пружності шкіри грудей Phytrel Ampoules від Lierac
  9. Крем-ліфтинг «Чудовий бюст» від Green Mama
  10. Зміцнюючий гель для бюста інтенсивного дії Gel Buste Super Lift від Clarins
  11. Зміцнюючий крем-гель для грудей з миттєвим ефектом ліфтингу від Collistar
  12. Відгуки про використання інших кремів для пружності грудей

Рано чи пізно жінки стикаються з проблемою недостатньої пружності грудей. В'ялість, дрібні зморшки і втрата форми можуть виглядати не естетично. Однак не варто впадати у відчай. Сучасні косметичні та аптечні креми для догляду за зоною декольте здатні створити диво. Головне, підібрати засіб з урахуванням потреб шкіри і правильно його використовувати.

Чесно про проблему

Втрата пружності грудей завжди пов'язана з конкретною причиною. До основних відносяться:

  1. Швидке схуднення. Воно призводить до зменшення обсягів всього тіла, і молочні залози не виняток. Значні коливання в розмірі призводять до «осідання» форм і відчуття, що шкіра декольте розтягнута. Як неприємного «бонуса» - розтяжки і зморшки.
  2. Вагітність і лактація. Такий очікуваний і хвилюючий період для молодих матерів затьмарюється зміною форм грудей. Перед появою малюка на світ молочні залози розвиваються, канали розширюються і бюст починає інтенсивно рости. При годуванні дитини об'єм грудей постійно скаче на 1-2 розміри, в залежності від кількості виробленого молока. Природно, що після закінчення періоду лактації вид декольте залишає бажати кращого. Бюсту потрібне інтенсивне відновлення.
  3. Гормональні скачки. Нестабільно працює ендокринна система жінки «б'є» по самому хворому: крім естетичних недосконалостей шкіри і волосся, часто обвисає і груди. Обмінні процеси порушені, і до підшкірно-жирової клітковини не поступає достатня кількість поживних речовин разом з киснем.
  4. Підвищена сухість шкіри. Дами з збезводненої від природи дермой знаходяться в зоні ризику. Якісна зволоженість - запорука здоров'я шкірного покриву і нормальної роботи його захисних функцій.
  5. Шкідливі звички. Відмова від носіння бюстгальтера, заняття спортом без спеціальної білизни, сон на животі і неправильна поза при роботі за столом призводять до передчасного обвисання грудей.
  6. Природне старіння організму. Втрата пружності шкіри пов'язана з менш інтенсивною виробленням колагену, який відповідає за еластичність волокон дерми, і уповільненням процесів регенерації клітин. Існує безліч рішень в стилі ЗСЖ, відтягують наступ змін, в тому числі і активна турбота про шкіру.

Якщо незадовільний вигляд декольте пов'язаний з медичними проблемами і порушеннями роботи конкретних систем організму, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, адже місцеве поверхневе лікування призведе лише до тимчасових результатами.

Якщо незадовільний вигляд декольте пов'язаний з медичними проблемами і порушеннями роботи конкретних систем організму, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, адже місцеве поверхневе лікування призведе лише до тимчасових результатами

Вагітність і лактація - очевидні природні причини для зміни форми грудей і стану шкіри декольте

Що потрібно шукати в кремі для пружності бюста

Засоби для догляду за делікатною шкірою грудей покликані боротися одночасно на декількох фронтах. Вони дбають про зволоження епідермісу, про харчування клітин, мають нелипку текстуру, а головне, володіють цілою гамою корисних якостей.

Склад і властивості засобів для підтяжки грудей

Компоненти, включені в продукти для пружності шкіри декольте, повинні проникати в глибокі шари дерми і надавати корисну дію на епідерміс:

  1. Зміцнення. Оздоровлення клітин і відновлення їх самостійної активності полягає в стимулюванні вироблення колагену і еластину. Шукайте в складі:
    • гіалуронову кислоту, відповідальну за заповнення зазорів в еластині шкіри;
    • вітаміни С і Е, що регенерують клітини;
    • кремній, найцінніший і найдорожчий елемент, який зміцнює природні зв'язки волокон шкіри;
    • полісахариди, розгладжують тургор;
    • амінокислоти (особливо пептиди), що стимулюють побудова колагенових сполук в шкірі.
  2. Харчування. Волокна, що складаються з наповнених корисними речовинами клітин, стійкі до розтягування і деформації. Компонентами, відповідальними за постачання шкіри цінними елементами, є:
    • протеїни пшениці, будівельний матеріал для клітин;
    • екстракти морських водоростей, що включають вітаміни, мінерали та антиоксиданти.
  3. Зволоження. Суха шкіра декольте не робить належної підтримки формам. До складових кремів, спрямованим на посилене насичення вологою епідермісу, відносяться:
    • гліцерин, що створює захисну плівку;
    • ефірні і рослинні масла, що містять поліненасичені жирні кислоти і оберігають цінну вологу від випаровування з поверхні.
  4. Боротьба із запаленнями. Обвисання грудей часто пов'язано з низкою супутніх проблем: розтяжками і микротравмами. Уникнути їх покликані наступні компоненти:
    • ромашка і календула заспокоюють підшкірні роздратування;
    • алое зупиняє запальний процес.

Вибір крему в період вагітності і лактації

Кожна жінка, якій знайомі радості материнства, стикалася зі зміною форми грудей після годування. Серйозність проблеми варіюється від випадку до випадку, адже на обвисання після лактації впливає безліч супутніх чинників, серед яких:

  • розмір грудей;
  • стан бюста до вагітності;
  • догляд або його відсутність в період очікування малюка;
  • тривалість годування.

Будь-який засіб, яке ви наносите на шкіру, проникає глибоко в організм і негативно впливає й на малюка. Тому до вибору продукту в цей делікатний період варто підійти з особливою обережністю.

Традиційно майбутні матері віддають перевагу «чистим» складам, що виключає:

  • силікони (шукайте абревіатуру SLS);
  • ретиноїди (сімейство речовин - варіацій вітаміну А);
  • парабени;
  • саліцилову або бета-гідросилових кислоту;
  • гормони рослинного походження (фітоестрогени);
  • барвники;
  • аромати.

Майбутнім матерям особливо важливо вибирати безпечні засоби, що не містять фітоестрогенів, барвників та ароматизаторів

Той факт, що конкретний засіб продається в аптеці, не завжди означає, що воно безпечне для використання майбутніми мамами. Уважно читайте зворотний етикетку продукту і уникайте небажаних компонентів.

Принцип нанесення засобу для пружності грудей під час вагітності - «чим більше, тим краще». Якщо в складі відсутні агресивні складові, харчування та зволоження шкіри слід проводити протягом всього дня. В період лактації схема дещо інша: крем можна і потрібно використовувати між годуваннями малюка, проте обов'язково ретельно мийте груди дитячим милом кожен раз перед тим, як дати її дитині. Крім того, багато годують мами стикаються з микротрещинами сосків. У таких випадках крем для пружності бюста наноситься, не зачіпаючи травмованої області.

Багато матерів своїм прикладом довели, що косметичні продукти дійсно можуть бути ефективними, якщо їх використовувати не самостійно, а в поєднанні зі спеціальними техніками, такими як:

  1. Контрастний душ. Нанесення продукту двічі в день, як заявляють виробники, краще здійснювати відразу після двохвилинного контрастного душу.
  2. Масаж. Якщо консистенція крему дозволяє, наносите його м'якими круговими рухами «до пахви».
  3. Вправи. Віджимання, підйом гантелей і плавання - «золота трійка» для краси бюста. Поєднуйте спортивні тренування з використанням косметичного засобу для кращого успіху.

Що потрібно знати про фітоестрогенах

Багатьом жінкам відомо не з чуток про чудодійні генах рослин - фітоестрогенах. Будучи близькими за структурою до гормону людини, вони надають локальне коригувальну дію на конкретну зону. Рослинні сполуки вирішують дерматологічні проблеми, пов'язані з підвищеним потовиділенням, а також збільшують обсяг молочних залоз при постійному застосуванні.

Рослинні сполуки вирішують дерматологічні проблеми, пов'язані з підвищеним потовиділенням, а також збільшують обсяг молочних залоз при постійному застосуванні

Фітоестроген часто включають до складу кремів для догляду за шкірою декольте: компонент стимулює збільшення обсягу грудей

Виробники косметичної продукції часто включають фітоестрогени до складу кремів для зони декольте, керуючись ідеєю про те, що обсяг не може бути зайвим. На ділі цей компонент протипоказаний багатьом жінкам, а саме:

  • вагітним і годуючим матерям;
  • в період статевого дозрівання;
  • при нестабільній гормональній системі.

Вплив сполук рослинного походження на організм людини ще досліджується, однак вже доведено, що вони діють так само на людські рецептори, як і рідні гормони естрогени. Значить, фітоестрогени можуть дестабілізувати ендокринну систему, вплинути на загальне самопочуття і настрій.

Звертайте увагу на наявність фітоестрогену в складі крему і задумайтеся, чи потрібен вам «додатковий обсяг» за всяку ціну.

Додаткові можливості

Сучасні косметичні засоби найчастіше багатофункціональні: надаючи основне глибинне дію, вони побічно вирішують супутні проблеми. Наприклад, креми для пружності бюста, крім підтягує, можуть володіти такими ефектами як:

  • заповнення дрібних зморшок;
  • боротьба з пігментацією шкіри;
  • регуляція роботи сальних залоз і попередження появи акне;
  • підготовка глибоких шарів шкіри до натягнення і запобігання стрий;
  • легке збільшення обсягу молочних залоз.

Вибирайте крем для декольте в залежності від віку і потреб шкіри.

Вибирайте крем для декольте в залежності від віку і потреб шкіри

Крем для грудей допоможе повернути їй форму і злегка збільшить обсяг

Краща підтримка: рейтинг засобів для зони декольте

Серед всього багатства асортименту на полицях косметичних магазинів і аптек слід вибирати перевірені засоби. На позицію в рейтингу впливають кілька факторів, серед яких:

  1. Гарна репутація. Крем отримав реальні позитивні відгуки, опубліковані в інтернеті.
  2. Чистий склад. Засіб вільно від важких консервантів, складних хімічних сполук, гіпоалергенні і показано для використання при чутливій шкірі грудей.
  3. Сильне додаткову дію крему.

Спробуємо розібратися, які кошти відповідають всім цим вимогам.

Ампульний розчин Фітрель для ліфтингу і відновлення пружності шкіри грудей Phytrel Ampoules від Lierac

Французька косметична компанія має цілу лінійку засобів для догляду за грудьми. Серед них саме ампульний розчин Фітрель є самим концентрованим препаратом, свого роду «важкою артилерією».

Виробник рекомендує застосовувати продукт протягом 6 тижнів 2 рази на день: наносити круговими рухами на чисту шкіру.

До переваг крему можна віднести те, що він:

  • ефективний навіть при птозе (обвисання) грудей 2 і 3 ступеня;
  • швидко вбирається і не залишає слідів на одязі.
  • в його склад входять природні компоненти з ліфтинг-дією:
    • манжета;
    • хвощ;
    • плющ;
    • шавлія.

Ампульний розчин Фітрель має багатий природний склад і відноситься до сильнодіючих засобів для підтяжки грудей

Серед недоліків розчину можна відзначити лише те, що:

  • представлений він у вигляді ампул, які необхідно переливати в маленький пульверизатор кожен раз перед нанесенням;
  • розпирскуватися пристрій ламке.

Косметологи Lierac рекомендують продовжити курс активного ліфтингу після закінчення 6 тижнів. Для закріплення результату пропонується використовувати моделює крем з комплексом амінокислот в складі.

Продукт японського походження має вікову маркування «40+» і націлений на повноцінний догляд за шкірою шиї і декольте. Виробник рекомендує використовувати засіб вранці і ввечері на очищену зону.

переваги:

  • традиційне для японських продуктів глибоке зволоження;
  • гелева шовковиста текстура;
  • швидко вбирається;
  • зручна упаковка об'ємом 100 мл з широким дозатором.

недоліки:

  • висока вартість;
  • легке оніміння зони при перших нанесеннях.

Азіатське засіб підходить для збезводненої шкіри, якої необхідний «ковток води». Що входять до складу продукту гліцерин м'яко запечатує епідерміс, не дозволяючи цінної волозі випаровуватися.

Що входять до складу продукту гліцерин м'яко запечатує епідерміс, не дозволяючи цінної волозі випаровуватися

Крем для підтяжки шиї і грудей від Kanebo володіє сильним зволожуючим ефектом

Крем-ліфтинг «Чудовий бюст» від Green Mama

Російський продукт з багатим складом рекомендується наносити ніжними масажними рухами від низу до верху, рухаючись від зони під грудьми до пахви, потім до шиї.

До переваг кошти відносяться:

  • зручна упаковка-туба;
  • приємна легка консистенція, яка швидко вбирається і не залишає плівки;
  • ледь вловимий аромат трав;
  • доступна ціна;
  • колаген рослинного походження (гідролізат пшеничного протеїну) в складі крему;
  • при правильному нанесенні «оформляє» груди.

Серед недоліків крему варто згадати, що він:

  • має в складі парабени, тому не підходить для вагітних і годуючих матерів;
  • не скрізь продається.

Крем-ліфтинг «Чудовий бюст» ефективний при сильному обвисання грудей, проте не показаний для використання вагітним і годуючим жінкам

Зміцнюючий гель для бюста інтенсивного дії Gel Buste Super Lift від Clarins

Засіб покликане надавати підтримку опускається формам, створюючи ефект «невидимої сіточки». Пробували дами визначили дію продукту як «моментальне».

Пробували дами визначили дію продукту як «моментальне»

Зміцнюючий гель для бюста від Clarins має чистий і безпечний склад і рекомендований навіть годуючим матерям

переваги:

  • ідеальна консистенція гелю: не розтікається, але легко наноситься;
  • вбирається за секунди, не залишає слідів на білизні;
  • добре працює після контрастного душу;
  • рекомендується вагітним і годуючим жінкам;
  • економічна витрата: однієї пляшки вистачає приблизно на рік використання (двічі в день).

недоліки:

  • в перший момент при нанесенні продукт дуже липкий;
  • висока ціна кошти.

Зміцнюючий крем-гель для грудей з миттєвим ефектом ліфтингу від Collistar

Легкий по консистенції продукт ідеальний для профілактики обвисання.

Легкий по консистенції продукт ідеальний для профілактики обвисання

Зміцнюючий крем-гель від Collistar ідеальний для попередження обвисання грудей і ефективний при регулярному використанні

переваги:

  • прекрасна текстура продукту;
  • приємний в нанесенні: рука немов ковзає по ньому;
  • зручна упаковка-туба;
  • економічний у використанні.

недоліки:

  • має накопичувальний ефект, який не видно відразу;
  • висока ціна.

Крем-гель показаний для використання двічі на день при вирішенні конкретної проблеми і один раз в два-три дня в якості профілактики.

Відгуки про використання інших кремів для пружності грудей

Турбота про тонусі шкіри декольте за допомогою кремоподібних продуктів дійсно приносить плоди. Численні позитивні відгуки в інтернеті це тільки підтверджують.

Сучасні косметичні засоби дійсно здатні надати необхідну «підтримку» грудей. Головне - підібрати відповідний склад і бути послідовною у використанні продукту. Тоді результат не змусить чекати довго.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com