рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати розтяжки на грудях при вагітності і після пологів

  1. Через що можуть утворитися розтяжки на грудях?
  2. Профілактика або як не допустити розтяжки на грудях
  3. Що робити, якщо утворилися розтяжки в області грудей?
  4. Як можна видалити розтяжки в салоні

Як прибрати розтяжки на грудях - питання, яке цікавить багатьох жінок. Даний дефект може з'явитися з різних причин: під час вагітності, після пологів, через підліткового віку, при різкому наборі або зниження ваги. Причина не так важлива, так як, головне, вчасно вжити заходів, і прибрати розтяжки, поки вони ще свіжі. Позбутися від дефекту на грудях можна як в домашніх умовах , Так і в косметичному салоні. Кожна жінка сама має право вирішувати, які кошти використовувати, щоб прибрати розтяжки під час вагітності.

Через що можуть утворитися розтяжки на грудях?

Більшість жінок, побачивши під час вагітності або після пологів у себе в області грудей розтяжки, починають панікувати Більшість жінок, побачивши під час вагітності або після пологів у себе в області грудей розтяжки, починають панікувати. Деякі приймають їх за один із симптомів серйозної хвороби, інші думають, що від них тепер ніяк не позбутися. Все це помилка, так як розтяжки на грудях не впливають на загальний стан жінки і їх можна прибрати, якщо своєчасно вжити заходів.

Найпоширеніші причини, за якими з'являються розтяжки в області грудей:

  1. Різке зростання маси тіла. Під час вагітності кожна жінка набирає як мінімум 10 кг, а деякі і більше. Особливо збільшуються в обсягах груди, сідниці і живіт, тому саме на цих частинах тіла найчастіше з'являються розтяжки. Після пологів також може утворитися даний дефект, так як груди наливається молоком і може збільшитися на 1-2 розміри.
  2. Швидке схуднення. Подібна причина найчастіше зустрічається до і після пологів, коли жінка за короткий термін скидає 5-10 кілограм. Шкіра не встигає адаптуватися, і тому утворюються розтяжки на грудях. Позбутися від них можна за допомогою спеціальних засобів.
  3. Підлітковий вік. У цей період спостерігається сплеск гормонів, а груди починають стрімко зростати. Тому розтяжки можуть утворитися не тільки під час вагітності, але і в пубертатний період. В юному віці не всі дівчата замислюються над тим, як позбутися від дефекту, або не відають, як це зробити. Тому в дорослому віці доводиться користуватися послугами салонів краси або вирішуватися на хірургічне втручання, щоб усунути розтяжки.
  4. Тонка шкіра. Не так давно було проведено дослідження, яке довело, що у дівчат з тонкою шкірою частіше з'являються розтяжки під час вагітності, ніж у власниць товстої шкіри. Але, щоб позбутися від нестачі на грудях, їм буде потрібно затратити приблизно однакову кількість зусиль.
  5. Вік старше 35 років. Лікарі радять народжувати дітей до 30-35 років, поки організм молодий і може впоратися з сильними навантаженнями. Однак, не всі жінки слідують цій раді, і потім стикаються з наслідками. Якщо період вагітності настає у віці від 35 років, то не варто дивуватися, що на грудях з'явилися розтяжки. Шкіра вже недостатньо еластична і при натягу може запросто порватися. У підсумку залишаться шрами, від яких не так просто позбутися.

Навіть якщо жодна з цих причин вас не стосується, то це не привід вважати, що розтяжки НЕ зіпсують зовнішній вигляд грудей під час вагітності. Тому слід якомога раніше задуматися над тим, як запобігти утворенню дефекту.

Профілактика або як не допустити розтяжки на грудях

Якщо у вас ще не з'явилися розтяжки в області грудей, то слід серйозно подбати про профілактику, щоб потім не ламати голову над тим, як позбутися від дефекту в домашніх умовах. Дана тема стосується всіх жінок, так як розтяжки мають властивість утворюватися не тільки під час вагітності, але і після пологів, коли розмір грудей продовжує змінюватися. Не варто сподіватися, що хороші гени або молодий вік самі собою вирішать проблему.

Перш за все слід надягати зручний бюстгальтер, який повинен відповідати розміру, що не віджимати груди, але і не бути вільним. Він запобіжить мікророзриви, через які і з'являються розтяжки. Ще краще буде купити спеціальну білизну, призначене для носіння під час вагітності. Воно буде добре підтримувати груди і не дозволить їй опуститися в період грудного вигодовування. Також така білизна подбає про те, щоб не з'явилися розтяжки.

Непоганим способом профілактики вважається контрастний душ, який добре впливає на пружність шкіри. Крім цього, він неодмінно оздоровить весь організм, прибере в'ялість і зморшки, а також позитивно вплине на розтяжки, які допоможе не тільки запобігти, але й позбутися від них. Процедура вважається правильною, коли спочатку використовується тепла вода, а потім холодна.

Всім жінкам під час вагітності рекомендується використовувати креми, скраби і масла, які поліпшать загальний стан шкіри і не допустять, щоб з'явилися розтяжки на грудях. Дані кошти можна купити в косметичному відділі, де їх ціна в середньому від 300 до 1000 рублів. Найдешевші варіанти не слід вибирати, так як вони малоефективні і можуть викликати алергічну реакцію під час вагітності. А от кошти дорожче більш якісні і тому зроблять все, щоб розтяжки на грудних м'язах не з'явилися. Крім цього, вони допомагають позбутися від дефекту і не зашкодять здоров'ю малюка.

Що робити, якщо утворилися розтяжки в області грудей?

Дізнавшись, чому з'явилися розтяжки в області грудей під час вагітності або після пологів, слід задуматися над тим, як їх позбутися. Є різні способи і засоби, і краще використовувати відразу кілька з них, щоб швидше домогтися бажаного ефекту. Розтяжки добре піддаються лікуванню під час вагітності, тому треба постаратися від них позбутися, поки ще не обов'язково вдаватися до радикальних методів. Слід враховувати, що на дому їх можна зробити тільки менш помітними, а ось безслідно усунути проблему здатні фахівці, що пропонують послуги в салонах краси.

Якщо ж хочеться спробувати прибрати розтяжки на грудях після пологів самостійно, то як найбільш ефективні засоби рекомендуються крему. Їх можна придбати в косметичному магазині або зробити своїми руками. Найбільшу роль відіграє склад, так як саме його компоненти впливають на розтяжки. Допоможуть позбутися від дефекту муміє, масло ши, еластин, колаген, мигдальне масло, і інші інгредієнти. Хоча б один з них повинен бути в складі кошти, а краще декілька. Важливо стежити за тим, щоб компоненти не викликали алергічну реакцію, так як під час вагітності вона може бути небезпечна для матері і майбутньої дитини. Тому, щоб видалити розтяжки, потрібно купувати тільки перевірені і якісні крему. На цьому годі було заощаджувати, так як, або не вийде позбутися дефекту, або доведеться зіткнутися з негативними наслідками.

Також, щоб прибрати розтяжки, можна скористатися ефірними маслами, чиє позитивну дію доведено неодноразово. Вони хоч і діють повільно, але напевно допоможуть якщо не позбутися від стрий, то зробити їх майже непомітними. Крім цього, стан шкіри буде значно покращено, що позитивно позначиться на зовнішньому вигляді тіла. Однак, слід пам'ятати, що масла, які прибирають розтяжки, не рекомендується застосовувати в нерозбавленому вигляді. Краще їх під час вагітності або після пологів додавати в крему або мазі.

Позбутися від дефекту допоможуть масло троянди і неролі, які зміцнюють епідерміс. Також від розтяжок ефективні масло лаванди і іланг-ілангу, які також розгладжують і зволожують шкіру. Купити їх можна в спеціалізованих магазинах за прийнятною ціною. Лікарі рекомендують їх використовувати разом з мандариновий маслом, яке чудово справляється зі шрамами, прищами і усуває розтяжки. Змішувати кошти потрібно один до одного, плюс додавати гіпоалергенний крем.

Популярністю серед жінок користуються компреси і обгортання, так як вони за короткий термін допомагають зробити розтяжки непомітними. В якості інгредієнтів застосуються водорості, сіль, лимонний сік, спирт, лікувальна глина, кріп та інші. Матеріали для процедури, що усуває розтяжки, можна купити в аптеці. Чим вище буде їх якість, тим більша ймовірність, що компреси дійсно допоможуть позбутися від проблеми.

Як можна видалити розтяжки в салоні

Якщо домашні засоби не допомогли усунути розтяжки на грудях, то слід після пологів звернутися за допомогою до фахівців. Вони абсолютно безпечно і практично безболісно допоможуть позбутися від проблеми, але, цілком ймовірно, доведеться витратити на це чималу суму.

Щоб прибрати розтяжки, часто використовують лазерну терапію. Знадобиться всього 3-4 сеансу, щоб видалити свіжі розтяжки, які з'явилися не пізніше, ніж 2 роки тому. Процедура здатна усунути навіть старі розтяжки, але на це піде трохи більше часу - 8-10 сеансів. Подібна терапія неприпустима під час вагітності, тому використовувати її можна лише після пологів, коли вже закінчилося годування грудьми.

Також непогано прибирає розтяжки хімічний пілінг. Він стимулює вироблення колагену, який і допомагає позбутися від дефекту. Під час вагітності та лактації процедура протипоказана, тому доведеться деякий час почекати. Крім цього, ефективно усуває розтяжки ультразвукова терапія, суть якої полягає в масажі підшкірних тканин. Це покращує циркуляцію крові і сприяє регенерації.

Як крайній захід, щоб видалити розтяжки, використовують пластичну хірургію. Вона дає стовідсотковий результат того, що проблема зникне і шкіра підтягнеться. Єдиний мінус полягає в ціні - її може дозволити собі не кожна молода мама. Однак, якщо дійсно хочеться прибрати розтяжки, то потрібну суму вдасться з часом накопичити.

Який би спосіб не був обраний, бажано використовувати його якомога раніше. Розтяжки з часом стає все складніше видалити, тому рекомендується діяти, поки вони ще свіжі.

Через що можуть утворитися розтяжки на грудях?
Через що можуть утворитися розтяжки на грудях?
Що робити, якщо утворилися розтяжки в області грудей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com