рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вироби на річницю: купити вироби на річницю в гіпермаркеті Злато

  1. Традиції вручення ювелірних подарунків на річницю весілля
  2. Чому варто придбати подарунки на річницю в Zlato?

Якщо Ви бажаєте порадувати і захопити дружину, то подаруйте їй на річницю золоту прикрасу . Виріб може бути прикрашене дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Чоловіка також порадує добротний ювелірний подарунок від дружини, піднесений з нагоди річниці весілля. Гості ж повинні підібрати презент, корисний для обох подружжя.

Традиції вручення ювелірних подарунків на річницю весілля

Через рік з моменту одруження пари відзначають ситцеве весілля. Дарують прикраси з перлами і з чистого золота . На другий рік спільного життя дарують вироби з гранатом і коралами . Після трьох років спільного життя подружжя відзначають шкіряну весілля і найкращим подарунком стануть прикраси з бірюзою і вставками зі шкіри.

На четверту річницю подаруєте свою половинку блакитним топазом або виробом з бурштином. А перший ювілей - п'яту річницю варто відзначити врученням діаманта або сапфіру. Десятиліття - відзначте, вручаючи подарунок з діамантом. П'ятнадцятиріччя спільного життя - кришталеве весілля, за звичаєм в цей день дарують вироби з кришталю.

Якщо Ви бажаєте порадувати і захопити дружину, то подаруйте їй на річницю   золоту прикрасу

25 років разом - відмінний привід подарувати срібні прикраси , Адже це срібне весілля. Перлова весілля - 30 років разом - говорить сама за себе. сміливо даруєте перли . Рубінове весілля - сороковий річниця - урочисто піднесіть вироби з рубінами .

Золота - половина століття міцних відносин - як презент підійде гарне золоту прикрасу . Шістдесят років - діамантове весілля, назва торжества говорить сама за себе.

Подарунки за традицією підносять чоловік і дружина одна одній. А гості вручають подарунки, які порадують подружжя.

Чому варто придбати подарунки на річницю в Zlato?

Відповідь проста - ювелірний гіпермаркет Zlato пропонує широкий асортимент елегантних і красивих прикрас. У нас можна купити ювелірні виріб з різними каменями, перлами і емаллю. Ми надаємо гарантію на ювелірні прикраси. Замовити подарунок на річницю можна з доставкою в будь-яке місто України.

Чому варто придбати подарунки на річницю в Zlato?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com