рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо подарунок чоловікові на річницю весілля

  1. Тематичні (символічні) подарунки
  2. практичні подарунки
  3. потрібні подарунки
  4. Подарунки «для душі»

зміст:

Що подарувати чоловікові на річницю весілля? Цим питанням задається переважна більшість жінок напередодні прийдешнього свята. Річниця весілля - дата воістину важлива і вагома для сім'ї. Це свято любові, свято двох сердець, підтвердження міцності ваших відносин.

Інтернет рясніє різними порадами та рекомендаціями на цю тему. І пані, хвилюючись і переживаючи, нишпорять в пошуках чогось особливого для свого коханого чоловіка, перебираючи в умі неймовірну кількість різноманітних варіантів. Адже саме ваш чоловік гідний кращого.

Тільки жінка з її трепетною і чуттєвої натурою здатна з такою любов'ю, ніжністю і трепетом підходити до вибору подарунка. Вдаватися до порад друзів і близьких, як правило, виявляється безглуздою тратою часу, так як тільки ви знаєте свого чоловіка настільки добре, щоб знати, який саме презент буде йому в радість. Що ж подарувати чоловікові і з чого необхідно почати вибір подарунка? Для початку варто визначити категорію подарунка, який ви збираєтеся урочисто вручити чоловікові. Умовно подарунки можна розділити на кілька категорій: практичні, потрібні, «для душі» і подарунки тематичні (символічні).


Тематичні (символічні) подарунки

Всі ми знаємо, що кожна річниця весілля має свою назву. Для тих, хто не орієнтується в цьому, вважаю за необхідне перерахувати основні: ситцеве весілля (перший рік шлюбу), паперова (два роки), шкіряна (три роки), лляна (чотири роки), дерев'яна (п'ять років шлюбу), чавунна (шість років), мідна (сім років), бляшана (вісім років), фаянсовий (дев'ять років шлюбу), рожева або олов'яний (десять років), сталева (11 років), нікелева (12 років шлюбу), конвалієва (13 років), агатова (14 років), скляна (15 років), бірюзова (18 років після весілля), порцеляновий (20 років), срібна (25 років шлюбу) і так далі до ста років шлюбу.

З давніх-давен прийнято було дарувати на річницю весілля вироби з того матеріалу, який символізує цю весілля. Наприклад, якщо подружжя відзначає своє щасливе триріччя, на річницю прийнято дарувати вироби зі шкіри: ремені, сумки і ще безліч варіантів на будь-який смак. Такі подарунки і називають тематичними або символічними. Як правило, подарунок на річницю чоловік і дружина за традицією повинні вибирати разом, якісь предмети, які вони будуть разом використовувати в побуті або для інших цілей.

Разом обраний подарунок, який потрапить бажанням подружжя, може істотно зблизити і зміцнити відносини в родині. До того ж якщо це увійде в звичку, спільні покупки подарунків можуть стати прекрасною сімейною традицією. А що, як і сімейні традиції зміцнюють шлюб?

Але якщо ви все-таки вирішили вибрати чоловікові персональний подарунок, а не йти на поводу у традицій, то варто розглянути ще кілька варіантів.


практичні подарунки

Практичні подарунки - це речі, які стануть в нагоді вашому чоловікові. Вибирати їх слід, відштовхуючись від захоплень вашого чоловіка, його хобі, або, можливо, навіть від роду його занять. Тут вам буде потрібно застосувати всі ваші пізнання про характер, вподобання і смаки вашого партнера. Напружити доведеться і вашу фантазію і пам'ять. Наведемо невеликий приклад. Якщо ваш чоловік захоплюється, наприклад, риболовлею, то відмінним подарунком для нього стане будь-яка рибальська «примочка». Це може бути і новий спінінг, і різноманітні набори приманок, і надувний човен та інше.

Також більшість чоловіків ласі на різні новинки в сфері високих технологій. Простіше кажучи, на всілякі електронні новинки. Виходячи з цього, можна з легкістю підібрати подарунок чоловікові на річницю весілля. Це може бути смартфон, телевізор з найновішими «наворотами», електронна книга або навігатор.

Не можливо не сказати пари слів про такий чудовий варіанті практичного подарунка, як подарунковий сертифікат. Всілякі подарункові карти стрімко набирають популярність і завойовують серця тих, хто завжди вважає за краще дарувати подарунки, які потім не будуть припадати пилом в темних кутках за непотрібністю. Після того як ви виберете магазин, в якому, на вашу думку, благовірний обов'язково зможе вибрати собі потрібну йому річ, все, що вам залишиться - це придбати сертифікат на певну суму грошей і урочисто вручити його чоловікові.


потрібні подарунки

Якщо ви боїтеся промахнутися з правильним вибором і вже зламали собі голову в пошуках «того самого» подарунка, задумайтеся, може сюрприз на річницю готувати не обов'язково? Можливо, кращим виходом буде безпосередньо поцікавитися у чоловіка, чого б йому хотілося. І повірте, він буде дуже радий отримати той подарунок, в якому він давно потребував, але руки не доходили. І нехай подарунок не стане несподіванкою, зате обидва партнери на 100% залишаться задоволені.


Подарунки «для душі»

У цій категорії вибір воістину великий. Подарунки для душі - це щось романтичне, незабутнє і приємне. Найпростіший варіант - це приготувати вечерю на двох зі свічками і хорошим вином. Незважаючи на те, що цей спосіб привітання чоловіка з річницею весілля старий як світ, він, тим не менш, не втрачає своєї привабливості і актуальності. Можна піти і далі, здійснивши якусь давню мрію чоловіка: стрибки з парашутом, занурення з аквалангом, відвідування печер і, врешті-решт, романтичну подорож. Варіантів можливо дуже багато.

І на закінчення хотілося б відзначити, що найкращий подарунок на річницю весілля - це міцна сім'я, любов і взаєморозуміння, пронесені через роки. Жоден матеріальний подарунок ніколи не замінить теплоту домашнього вогнища, яку може зберегти тільки любляча і мудра жінка. Бережіть свій шлюб, пані!


Залиште коментар:

Що ж подарувати чоловікові і з чого необхідно почати вибір подарунка?
А що, як і сімейні традиції зміцнюють шлюб?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com