рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на річницю весілля?

Весілля - це надзвичайно прекрасне день кожного закоханої людини, який запам'ятовується на все життя і, напевно, дату стану одруження не забути ніколи Весілля - це надзвичайно прекрасне день кожного закоханої людини, який запам'ятовується на все життя і, напевно, дату стану одруження не забути ніколи. Тому існує свято під назвою «Річниця весілля» - дата якої у кожної сім'ї своя. Ця подія робить шлюб ще на один рік міцніше і надійніше і, звичайно ж, на даний торжество потрібно вибирати унікальні подарунки, які не просто будуть збирати на себе пил, але і зіграють корисну роль в сім'ї. Що ж можна подарувати на кожну з річниць весілля? Який подарунок буде унікальним і справді оригінальним? В першу чергу хочемо звернути увагу на підкову, яка послужить дивним подарунком на різні річниці весілля. Чому ПІДКОВА? Тому що це предмет, який служить талісманом і оберегом. А це й справді важливо в наші часи. Чи не так? Підкова має чарівні властивості, які наші предки рекомендували використовувати наступним чином: • Якщо підкову прибити над дверима кінцями вгору, то в домі буде достаток і благополуччя, в цьому випадку будинок - «повна чаша». • Якщо підкову прибути над дверима кінцями вниз, то вона буде діяти як захист від усього злого і недоброго. • Якщо підкову помістити на внутрішній стороні дверей, то вона буде вирівнювати енергетику будинку і видаляти весь негатив приміщення. Але це не все, якщо ви збираєтеся йти на річницю весілля, то ваш подарунок у вигляді підкови, принесе подружжю удачу, благополуччя, процвітання, здоров'я, а також неймовірне залучення грошей і достатку, до того ж існує повір'я: «Якщо даруєш підкову кому -то, то і до тебе щастя і удача обов'язково прийде ». Розглянемо більш детально кожну річницю:

Ситцеве весілля - 1 рік. Цей перший рік найчудовіший і найтриваліший в житті молодої пари. Протягом цього часу сім'я знаходить правильний подружній шлях і загальною дорогу. На річницю «1 рік» прийнято дарувати різноманітні вироби з текстилю, але найкраще звичайно для молодої сім'ї це оберіг від злих духів і символ щастя подружнього життя - аксесуар у вигляді підкови.

Паперове весілля - 2 роки. Папір - це матеріал не дуже міцний, а це говорить про те, що відносини в сім'ї ще перевіряються на час. Найчастіше дарують папір - гроші, а щоб гроші були завжди можна ще подарувати «підкову для грошей».

Шкіряне весілля - 3 роки. Це щасливе число, тому якщо вже молода пара дійшла до 3 річниці, то можна подарувати більш щось дороге і цінне, наприклад шкуру якогось звіра, а також підківку, щоб щастя не йшло з дому. strong> Воскова або лляне весілля - 4 роки. Знову текстильні подарунки або можна піднести арома-свічки для спальні, а також підкову, яка оберігатиме відносини від заздрості і пристріту, адже це найважливіше.

Дерев'яне весілля - 5 років. Прийшла черга подарунків з натурального дерева: меблі, шкатулки, аксесуари, підкови. До речі, відомий такий факт, що чим більше підков буде в родині, тим щасливіше вона буде.

Чавунне весілля - 6 років. А це означає, що в хаті молодої сім'ї повинні бути предмети з чавуну, найкориснішим подарунком в даному випадку буде чавунна підкова, яка послужить і надійним талісманом і чудовим оберегом.

Вовняна, або мідна свадьба- разом 7 років. На сьому щасливу сьому річницю можна піднести мідну підкову на довгий щастя, а також витончені статуетки, свічники та підноси.

Жерстяна весілля - 8 років. До даного ювілею часто дарують карбування, а також і різноманітні вироби з бляхою, що не тільки порадує ювілярів, а й буде означати те, що їхні нинішні відносини дуже міцні, але і досить гнучкі у взаєморозумінні.

Фаянсова або ромашкове весілля - 9 років. Фаянс - дуже крихкий, але шалено красивий, також само і взаємини подружжя в цей період потребують особливої ​​уваги. Зазвичай на цей весільний ювілей дарують скло і фарфор. Але, багато екстрасенсів радять вшити з головним подарунком подарувати підкову, для того щоб відносини молодої пари не припинилися, але і звичайно, слід не забувати про скромному букеті ромашок.

Олов'яне, або рожеве весілля - 10 років. Для круглої дати будуть доречні тільки особливі і унікальні подарунки: це може бути щось з олова і алюмінію. А також ось тут можна купити підкову у вигляді серця - це дійсно чудовий подарунок на честь 10 років спільного життя.

Сталева весілля - 11 років. Прийнято для подарунка купувати все те, де є сталеві деталі або зовсім весь предмет зі сталі. Більшість в цей день віддають перевагу підкові, вибір яких в наші дні величезний. І правильно, тому що тільки цей аксесуар оберігає відносини пари.

Нікелева весілля - 12 років. Блискання нікелю має вказувати на те, що є необхідність освіжити блиск відносин подружжя. Прийнято дарувати блискучі вироби з нікелю: статуетки, посуд, прикраси. Чудовим, а головне корисним подарунком стане чудовий аксесуар у вигляді посрібленою підкови, який зможе зберегти і продовжити подружнє життя на довгий час.

Конвалієве, або мереживне весілля - 13 років. Відносини дружини і чоловіка в цей період спільного життя схожі на конвалія - ​​ніжні, але сильні, їм не страшні нічого. Можна подарувати все що побажаєте, і мережива, і фарфор, і шерсть, і тканину, або просто вибрати підківку для щастя, адже його ніколи не буває багато.

Агатова весілля - 14 років. Зараз шлюб, як дорогоцінний камінь агат. Можна подарувати щось з агатом.

Кришталева, або скляне весілля - 15 років. Шлюб чистий, як кришталь. Зазвичай дарують вироби з кришталю. Але, предки говорили, що кришталь - це добре, але ж він крихкий, як і саме і відносини в будь-яку секунду можуть розбитися, тому потрібен оберіг, ось приклад шикарного аксесуар у вигляді підкови.

Бірюзова весілля - 18 років. Бірюза - це гарний камінь, який допоможе зберегти спокій і щастя в родині. Хороше рішення для подарунка в цей день - це прикраси з бірюзою для неї, а для нього підкова, наприклад, в машину, щоб шлях завжди безпечної була. А далі йдуть річниці, до яких можна купувати подарунки, які підходять до назви самого свята. Так зазвичай і роблять більшість людей. Але, дорогі читачі не забувайте і про те, що в нашому світі існує вища сила, яка і оберігає, а також допомагає жити нам щасливіше. Ідеальним варіантом яких є підкова - оберіг від злого і талісман для всього самого кращого, який допоможе придбати не тільки спокій в сім'ї, а й багатство, везіння, здоров'я і счастье.Вот перелік залишилися річниць весілля, про які ви, дорогі діти, не забувайте і обов'язково привітайте своїх батьків.

Фарфорова весілля - 20 років.

Срібне весілля - 25 років.

Перлова весілля - 30 років.

Янтарна весілля - 34 роки.

Полотняна, нефритова або коралове весілля - 35 років.

Рубінова або гранатова весілля - 40 років.

Сапфірове весілля - 45 років.

Лавандова весілля - 46 років.

Кедрова весілля - 49 років.

Золоте весілля - 50 років.

Смарагдове весілля - 55 років.

Алмазна весілля - 60 років.

Залізне весілля - 65 років.

Платинова весілля - 70 років.

Коронне весілля - 75.

Дубове весілля - 80 років.

Червоне весілля - 100 років.

Бережіть один одного! А підкова допоможе вам в цьому!

Більше з мого сайту

Що ж можна подарувати на кожну з річниць весілля?
Який подарунок буде унікальним і справді оригінальним?
Чому ПІДКОВА?
Чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com