рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на перлову весілля - ідеї подарунків батькам, друзям, чоловікові і дружині

  1. Що подарувати на 30 років спільного життя?
  2. дружині
  3. чоловікові
  4. Ідеї ​​подарунків для батьків на перлову весілля
  5. Що можна піднести друзям, крім перлів?
  6. Незвичайні подарунки своїми руками на перлову весілля
  7. Фото оригінальних подарунків з перлів

Після довгих років, проведених разом в якості чоловіка і дружини, настає третя велика кругла дата - тридцять років спільного життя або перлове весілля. Уже багато часу подружжя провело в одному будинку, напевно в сім'ї виріс дитина або навіть кілька, всі дрібні негаразди вщухли. На цьому етапі чоловік з дружиною вже розуміють один одного з півслова, навчилися безконфліктно вирішувати питання і цінувати присутність партнера поруч. У друзів і дітей виникає очевидне запитання: що подарувати на перлову весілля? Адже такий серйозний ювілей, як правило, обов'язково зазначається подружжям. до змісту ↑

Що подарувати на 30 років спільного життя?

Існує безліч варіантів презентів, які підносяться винуватцям торжества на перлову весілля. Має значення, хто дарувальник - будуть це діти подружжя, їхні онуки або близькі родичі, друзі. Традиційно на кожну річницю, в тому числі тридцяту, партнери самі підносять один одному подарунки - зазвичай з цього вони починають свій день. Якщо поблизу є річка, винуватці торжества можуть подарувати один одному по перлині і відправитися зробити ритуал: дві натуральні намистинки кинути в воду, вимовляючи клятви вірності, любові, поваги.

Дотримання традицій в день перловою весілля ще більше зміцнить сім'ю подружжя, допоможе їм заново поглянути один на одного, адже в повсякденній суєті легко забути про те, який чудовий чоловік знаходиться поруч. Віруючим винуватцям торжества рекомендується поставити свічки в храмі - у Розп'яття, Богородице і Трійці. Кожна свічка під час перловою весілля носить особливий сенс:

  • перша - вдячність одне одному,
  • друга - прохання про здоров'я,
  • третя - щасливе спільне майбутнє.
до змісту ↑

дружині

У чоловіка є сотні варіантів подарунка своїй коханій на перлову весілля. В першу чергу винуватець торжества може розглянути предмети, безпосередньо пов'язані з символікою цього дня - вироби з перлами. Чудова ідея - елегантне намисто з тридцяти відполірованих перлин, яке буде прикрашати шию винуватиці торжества. Також підійде кулон з цими намистинами, кільце, брошка, браслет, сережки. Якщо у чоловіка не вистачає грошей, він може купити улюбленої хорошу біжутерію або подарунковий сертифікат.

І навпаки, в разі, коли фінансові можливості дозволяють, винуватець торжества може зробити вибір на користь дорогого подарунка і подарувати витончену шкатулку, оздоблену перлами, а в ній - набір аксесуарів (сережки з браслетом, намисто з кільцем, сережки з намистом і т.д .). Такий подарунок на перлову весілля точно обрадує головну героїню свята. Якщо дружина не любить прикраси такого роду, чоловікові не варто засмучуватися: проживши стільки років разом, він напевно зможе підібрати відповідний подарунок, нехай і без перлового нагадування про дату.

до змісту ↑

чоловікові

Якщо слідувати символіці перловою весілля, винуватиця торжества може піднести своєму чоловікові оригінальний аксесуар, який буде добре відповідати його образу - це можуть бути елегантні запонки з перламутровим напиленням, витончений затиск для краватки, якщо чоловік такий носить. Вважається, що в парі на річницю не прийнято дарувати годинники, але за умови, що у винуватця торжества їх немає. Дружина може піднести партнерові цей подарунок - срібний годинник або навіть золоті, з перламутровим циферблатом.

Дарувати перлинні подарунки традиційно, але зовсім необов'язково. Зрештою, дружина може подарувати своєму коханому що-небудь, про що він давно мріяв:

  • для любителя риболовлі - нові блешня,
  • «Свіжий» набір інструментів - якщо у чоловіка золоті руки,
  • дорогий мисливський ніж з різьбленням і гравіюванням.

Тут важливо не помилитися з моделлю, функціоналом, щоб на перлову весілля не піднести щось не те.

до змісту ↑

Ідеї ​​подарунків для батьків на перлову весілля

Як правило, до моменту тридцятої річниці діти вже виросли. Можливо, вони самі вже обзавелися сім'єю, знайшли роботу, тому цілком способи зробити своїм батькам хороший подарунок. Але питання, що ж подарувати на перлову весілля залишається відкритим. Якщо винуватці торжества дарують один одному дорогі або символічні подарунки, діти можуть віддати перевагу душевним, корисним речам, які будуть нагадувати про цей день. наприклад:

  • Фото і відео-презентація - подарунки з розряду душевних, зворушливих. Діти можуть заглянути в сімейний архів, знайти старовинні фото з весілля, відшукати відео, які напевно записані на касети, потім переписати їх у формат DVD. На перлову весілля вони можуть привезти проектор, повісити полотно або простирадло і в розпал свята показати гостям гарну презентацію з обривками минулого винуватців торжества - це точно сподобається всім, включаючи подружжя, і напевно допоможе їм запалити колишні почуття. Як це виглядає, дивіться у відео:
  • Фото-рамка з флешкою. Зараз існують спеціальні цифрові рамки з екраном для фотографій, куди за допомогою флешки транслюються кадри, змінюються один за одним. Подружжю вже близько або після п'ятдесяти, тому таке нововведення здасться їм цікавим. Попередньо діти можуть завантажити туди фото з весілля, коли винуватці торжества ще були молодятами, а також з наступних ювілеїв.
  • Організація банкету. Подружжя вже люди у віці, тому організація ювілею може здатися їм стомлюючої, а то і зовсім пара захоче від неї відмовитися. Тому прекрасний подарунок від дітей - взяти на себе відповідальність за проведення перловою весілля. Сини або дочки можуть придумати сценарій, покликати гостей на торжество, підготувати святкове меню, зняти ресторан або влаштувати домашнє свято - головне, щоб весілля було затишній для подружжя.
  • Чудовий торт. Якщо подружжя самостійно організовують свято, але не передбачають шикарний торт, діти можуть подарувати ювілярам це кондитерський виріб, приготоване спеціально для перловою весілля. Це може бути багатоярусний торт, прикрашений кондитерським їстівним перлами або частування, виконане як раковина з перлиною. Краще вибирати торт з легкою, не надто жирною начинкою.

Краще вибирати торт з легкою, не надто жирною начинкою

  • Спеціальні медалі, сертифікати, прикраси, які будуть підписані як «Кращою подружжю», «Найчудовішим батькам», «витривалість мамі з татом». Потім, такий кумедний подарунок винуватці торжества можуть зберігати де-небудь на увазі, дивуючи і забавляючи прийшли гостей.
  • Книга роду. Цей незвичайний подарунок стане прекрасним нагадуванням винуватцям торжества про коріння, а після у спадок дістанеться онукам, правнукам. Вивчення родоводу - справа важка, нерідко відстежити далі четвертого, п'ятого коліна стає майже неможливим, але якщо діти твердо задалися цією метою, то на перлову весілля батьки отримають прекрасний, оригінальний подарунок.
  • Домашня тварина. Багато вважатимуть, що дарувати вихованця батькам - справжнє божевілля, але якщо винуватці торжества люблять тварин, багато часу проводять удома, в цьому немає нічого страшного. Навіть навпаки: після від'їзду дітей подружжя напевно занудьгували, в будинку стало не так весело, самотньо. Живий презент, подарований на перлову весілля, стане справжньою радістю для батьків. Однак дітям варто бути готовими, що спочатку такий сюрприз буде сприйнятий дивно. Щоб уникнути занадто бурхливої ​​реакції, попередньо варто обговорити це хоча б з одним з батьків.

Щоб уникнути занадто бурхливої ​​реакції, попередньо варто обговорити це хоча б з одним з батьків

до змісту ↑

Що можна піднести друзям, крім перлів?

Перлинні подарунки - популярний варіант презентів до тридцятої річниці весілля, але друзі можуть захотіти піднести що-небудь інше, на їхню думку, більш корисне або цікаве, до того ж, чоловік і жінка напевно вже подарують один одному перли. Підходящим подарунком для цієї важливої ​​події можуть стати:

  • Побутова техніка. Цей тип подарунка стає не менш актуальним з роками, підходить як презент майже для будь-якого свята. Речі, що полегшують побут - ідеальний варіант для людей, які вже досягли п'ятдесятирічного рубежу. Друзі можуть подарувати винуватцям торжества кухонний комбайн, мультиварку, сучасну мікрохвильовку, пароварку, що допомагає готувати швидко і без жиру, електричний чайник - потрібно вибрати те, чого по-справжньому не вистачає подружжю.
  • Портрет. Зараз знайти художника і замовити портрет по фотографії за певну суму легко, інтернет рясніє тисячами подібних оголошень, потрібно тільки знайти підходящу послугу за ціною. Попередньо варто ознайомитися з портфоліо виконавця, щоб бути впевненим в якості подарунка для перловою красивою весілля. Більш дорогий варіант подарунка - купити у художника сертифікат, який дасть винуватцям торжества прийти до нього в майстерню, щоб той намалював їх портрет маслом або олівцем.
  • Текстиль. Можливо, текстильні подарунки можуть здатися побитими, але вони завжди прігождаются в господарстві, тому не варто нехтувати цим варіантом для перловою весілля. Винуватці свята можуть бути щасливі отримати нове шовкову білизну, теплий шерстяний плед, бамбукові рушники, халати і т.д. Щоб відповідати тематиці перловою весіллі гості можуть підшукати текстиль із зображенням перлів або перламутровим відблиском.

Щоб відповідати тематиці перловою весіллі гості можуть підшукати текстиль із зображенням перлів або перламутровим відблиском

  • Посуд. Нові красиві винні келихи, набір гранованих чарок, кришталеві піали, незвичайні вази - чудовий подарунок для друзів. Такі презенти займуть почесне місце серед сервізних наборів ювілярів перловою весілля, а також можуть прикрасити наступне торжество.
  • Сувенірні прикраси і вироби для дому - чудовий подарунок. Всілякі статуетки із зображенням пари, голубів, а ще - свічники, красиві шкатулки, настінні тарілки і багато-багато іншого. Це лише частина величезної кількості речей, які вийде піднести винуватцям торжества в день перловою весілля.
до змісту ↑

Незвичайні подарунки своїми руками на перлову весілля

Немає нічого кращого, ніж презенти, які будуть виготовлені самостійно. Варіантів таких подарунків для перловою весілля багато - гості можуть придумати що-небудь самостійно або скористатися вже готовими ідеями, підшукати відповідний майстер-клас. Кілька оригінальних подарунків, які легко зробити своїми руками, щоб порадувати ювілярів:

  • Дитячі малюнки, привітання. Напевно у друзів ювілярів вже є внуки, яким не виповнилося багато років - малюки малюють завжди щиро і забавно. Гостям свята потрібно буде попросити маленьку дитину намалювати що-небудь як подарунок на перлову весілля, розповісти про символіку цього ювілею - може вийти щось зворушливе і симпатичне.
  • Листівки. Скориставшись майстер-класами по скрапбукінгу, гості можуть створити унікальний подарунок - листівку, повністю виготовлену самостійно. Винуватці свята напевно оцінять праці друзів або дітей.
до змісту ↑

Фото оригінальних подарунків з перлів

Оригінальні подарунки, зроблені за допомогою перлів, включають безліч речей: це всілякі брошки, браслети, сережки, намиста для жінок, красива фоторамка, прикрашена перловими намистинками, дзеркало і ін. Перлинні подарунки виглядають красиво, довговічні, будуть радувати око красою ніжних намистин. Дивіться фото прикладів презентів з використанням перлів:

Перлова весілля - це особлива подія, як для винуватців торжества, так і для всіх, хто особисто з ними знаком, адже прожити разом тридцять років - це велике щастя і досягнення. Напевно у сім'ї були важкі моменти, які подружжя подолали разом, термін їх життя заслуговує на повагу, тому гості обов'язково повинні прийти святкувати їх ювілей - цю круглу дату - з хорошим подарунком. Презент порадує подружжя, подарує їм приємні спогади про це святковий день.

Що подарувати на 30 років спільного життя?
У друзів і дітей виникає очевидне запитання: що подарувати на перлову весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com