рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на лляну весілля

  1. Ідеї ​​оригінальних подарунків на 4 річницю весілля
  2. Варіанти подарунків для чоловіка
  3. Незвичайні подарунки дружині
  4. Що прийнято дарувати на лляну або воскову весілля?
  5. друзям
  6. родичам
  7. Майстер-клас з виготовлення подарунка своїми руками

Льняна (воскова) весілля - це четверта річниця одруження. Назви ці йдуть з давніх часів, характеризуючи сім'ю як молоду, але набирати добротності, адже дані матеріали з давніх-давен вважаються символом добробуту. І в наш час на 4-ту річницю за традицією дарують лляні і воскові речі, а тому багато хто задається питанням, що подарувати на лляну весілля, щоб подарунок став особливим. Вибір широкий, оскільки з даних матеріалів легко створити безліч корисних речей. Як зробити подарунок доречним, затребуваним і оригінальним, читайте далі.

Як зробити подарунок доречним, затребуваним і оригінальним, читайте далі

до змісту ↑

Ідеї ​​оригінальних подарунків на 4 річницю весілля

Вибір подарунків на четверту річницю весілля не є складним: існує маса корисних лляних речей, які знадобляться в побуті, а також стануть хорошим, практичним і красивим презентом для молодого подружжя. Крім того, різні серветки, скатертини, які можуть бути подаровані, легко додатково декоруються, стаючи пам'ятними предметами, що нагадують про цю важливу подію.

Складніше вибрати подарунки оригінальні, незвичайні, але підходять до тематики річниці. Гостю, який надумає виділитися із загальної маси запрошених своїм презентом, варто гарненько подумати, щоб знайти цікавий варіант. Крім того, специфіка лляних предметів більше підходить жінці, ніж чоловікові, а значить, при бажанні подарувати диференційовані подарунки (чоловікові і дружині окремо), варто враховувати і цей аспект.

Крім того, специфіка лляних предметів більше підходить жінці, ніж чоловікові, а значить, при бажанні подарувати диференційовані подарунки (чоловікові і дружині окремо), варто враховувати і цей аспект

Дружина і чоловік нерідко дарують подарунки один одному, що ще більш вимагає індивідуального підходу, оригінальності та статевої орієнтованості при виборі презенту. Нижче ми виділили основні напрямки і нюанси, які корисно врахувати, вибираючи пам'ятну штучку для кожного чоловіка окремо. Ними можуть скористатися як саме подружжя при виборі подарунка, так і запрошені гості.

до змісту ↑

Варіанти подарунків для чоловіка

При виборі подарунка для чоловіка варто насамперед звернути увагу на його захоплення, характер і можливості того, хто дарує. Варіантів багато, головне підійти до вибору творчо і зі знанням людини, якій він буде підноситися. Так, якщо чоловік:

  • Захоплюється малюванням - подаруйте йому лляне полотно, це велика цінність в художньому світі, на них пишуться справжні картини.
  • Обожнює екстремальні види спорту - приготуйте йому квитки на стрибок з парашута, підйом на повітряній кулі, подорож на лижний курорт, загорнувши його в обкладинку, зроблену з льону своїми руками.
  • Любить гаджети - виготовте для нього чохол для мобільного телефону, планшета, електронної книги, для флешок, зарядок або перехідників.
  • Носить окуляри (сонячні або для зору) - можете зшити зручний чохол для окулярів.
  • Багато працює і цінує «ледачий» відпочинок - замовте або зшийте для нього нічну сорочку і піжамні штани для сну, які можете вишити орнаментом в етно-стилі або прикрасити ініціалами. Такий дар здавна дарують дружини чоловікам на лляну весілля.

Такий дар здавна дарують дружини чоловікам на лляну весілля

до змісту ↑

Незвичайні подарунки дружині

Жінкам підійдуть будь-які подарунки з класично прийнятих на лляну весілля, але якщо хочеться зробити подарунок безпосередньо їй, а не сім'ї в цілому, краще утриматися від господарських предметів (якщо не просить їх сама). У разі, коли подарунок дружині дарує чоловік, то особливо важливо, щоб предмет був особистим, але відбивав красу і чуттєвість спільних відносин. Можуть підійти:

  • лляні косметички, наповнені косметикою;
  • хороші духи в лляному чохлі;
  • великі лляні іграшки;
  • предмети одягу;
  • альбом для фотографій або щоденник, обшитий лляною тканиною.

лляні косметички, наповнені косметикою;   хороші духи в лляному чохлі;   великі лляні іграшки;   предмети одягу;   альбом для фотографій або щоденник, обшитий лляною тканиною

Оригінальним подарунком стане і організація льняного побачення, яке представляє собою вечерю при свічках (обов'язковий атрибут, адже весілля ще й воскова), запланований до проведення в легкому лляному наметі в мальовничому місці. Під час вечері може бути подарований цінний подарунок, перев'язаний бантиком з лляної тканини. Головне, щоб весь захід було пронизане романтикою, благородством і любов'ю - це жінки цінують найбільше.

до змісту ↑

Що прийнято дарувати на лляну або воскову весілля?

Що допускається подарувати на лляну весілля - це питання не тільки особистих переваг винуватців торжества, а й доречності, в залежності від особи, що дарує подарунок. Так, друзі і родичі, які нерідко запрошуються на такі заходи, повинні приготувати для подружжя презент. Але подарунки ці часто мають різний характер - серйозний і практичний, видана туристичною компанією, жартівливий, декоративно-оригінальний - від друзів.

до змісту ↑

друзям

Подарунки від друзів можуть бути різноманітними - від веселих дрібничок до дорогих, корисних речей. Єдина вимога - вони повинні бути з льону або воску. Якщо ж сильно хочеться подарувати винуватцям торжества щось особливе, але не з тканини, зробіть такий упаковку, обернувши подарунок в лляну тканину і перев'язавши бантиком з мотузки, мережива або стрічки.

Ще одна особливість подарунків від друзів - їх декоративний або жартівливий характер. Якщо родичі обов'язково дарують корисні, сакральні для молодої сім'ї предмети такі, як скатертини, постільна білизна, то друзі можуть відійти від смислового навантаження і подарувати щось менш серйозне:

  • красивий гобелен,
  • лляні мішечки для трав і пам'ятних речей,
  • іграшки у вигляді нареченого і нареченої,
  • веселі лляні наволочки і багато іншого.

красивий гобелен,   лляні мішечки для трав і пам'ятних речей,   іграшки у вигляді нареченого і нареченої,   веселі лляні наволочки і багато іншого

Воскові презенти - це зазвичай свічки, але можна подарувати щось більш оригінальне, наприклад воскову печатку з гербом родини або ініціалами подружжя, яку доступно замовити в спеціалізованих магазинах або інтернеті. Взагалі на річницю весілля вітаються подарунки з символікою молодят, і якщо на свічці буде некоректно вибивати ініціали пари, то зробити різьбу по металевим свічникам - легко і недорого.

до змісту ↑

родичам

Якщо винуватці торжества припадають вам родичами, то варто задуматися про подарунки з глибоким традиційним змістом. Вони повинні служити підтримці міцності роду і його добробуту, а тому подарунки від родичів - це обов'язково корисні лляні речі, які знайдуть своє місце в господарстві або гардеробі подружжя. Класичні варіанти подарунка від родичів - це набір постільної білизни, скатертину, рушники, серветки з вишитими на них ініціалами, комплект одягу для сну з льону.

Вважається, що вони принесуть гармонію в сімейне, інтимне життя, достаток в будинок. За допомогою таких подарунків проявляється турбота роду про конкретну сім'ю, створюється затишна і трепетна атмосфера в молодої, але вже відбулася, сім'ї. Навіть якщо різні родичі подарують однакові подарунки - це не стане проблемою, адже подібні предмети в побуті не бувають зайвими.

до змісту ↑

Майстер-клас з виготовлення подарунка своїми руками

Існує чимало варіантів подарунків на лляну весілля, які легко виготовити або декорувати своїми руками. Це обв'язані мереживом лляні серветки з ініціалами подружжя, набори скатертин або постільної білизни, декоровані лляними бантами, листівки з аплікацією з льону та багато іншого. Ми ж розповімо, як зробити декоративні лляні мішечки. Подружжя можуть використовувати їх для зберігання невеликих предметів з пам'ятних спільних днів, які буде приємно час від часу переглядати в колі сім'ї, згадуючи щасливі хвилини, проведені разом.

  1. Візьміть все необхідне: лляну тканину, бавовняну тканину з принтом (буде внутрішньою підкладкою), мереживну тасьму, нитки відповідного кольору, мотузку.
  2. Виріжте деталі - прямокутники розміром 15 на 18 см (можуть бути і інші пропорції), для 2 прямокутників використовуйте льон, ще для 2 - бавовна.
  3. Складіть лицьовими сторонами деталь з льону з деталлю з бавовни. Вийде два таких набору.
  4. Відзначте припуск в 1 см, наживите шпильками вузький край складених один з одним прямокутників.
  5. Прострочіть по лінії швейною машинкою.
  6. У підсумку вийдуть дві окремі половини майбутнього мішечка.
  7. Розгорніть тканину і шви від центру, проутюжьте.
  8. Прикладіть до лицьовій стороні лляної частини мереживну тасьму (на відстані 1 см від шва). Наживите.
  9. Пристрочите тасьму до тканини. Виконайте те ж з іншою половинкою мішечка.
  10. Складіть обидві готові половинки між собою (прикладайте лицьовими сторонами і в розгорнутому вигляді).
  11. Наживите шпильками по периметру.
  12. Пристрочите на швейній машинці.
  13. Залиште 3 см непрошитий (щоб вивернути виріб), ця ділянка повинна бути на стороні, яка з'єднує бавовняну тканину між собою.
  14. Зріжте кути.
  15. Виверніть виріб через непрошитий простір.
  16. Прошийте припуск вручну.
  17. Вкладіть кишенькою виворітну бавовняну тканину всередину, лицьової лляної мішечок.
  18. Заутюжьте місце верхнього згину.
  19. Зробіть декоративні шов по верхньому згину нитками кольору льону.
  20. Покладіть презент всередину мішечка, затягніть мотузкою - лляної мішечок готовий!

Не забувайте, що друга назва 4-й річниці - воскове весілля, а тому доречним буде і презент, зроблений своїми руками із застосуванням воску. Прекрасним подарунком від друзів для «лляних» подружжя будуть свічки-афродизіаки, які точно стануть найкориснішим і оригінальним подарунком. Їх легко зробити в домашніх умовах, причому витрати грошей і часу будуть мінімальними. Подивитися, як робляться такі прекрасні свічки, ви можете в цьому відео:

Вибір подарунка на річницю весілля - це завжди спосіб проявити увагу до молодої сім'ї, висловити свої почуття, добре ставлення, а тому даруєте молодим те, в чому ті воістину потребують, що щиро порадує їх. І навіть якщо подарунок не буде повністю лляним, упаковка з льону завжди стане тією сполучною ланкою, яка зробить подарунок тематично доречним.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com