рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на 8 років весілля, або Жерстяна банка теж може бути подарунком

  1. святкове досьє
  2. Традиції 8-річного ювілею: жесть, маки і ліжко
  3. Які подарунки прийнято вручати на бляшану весілля?
  4. практичні подарунки
  5. творча лабораторія
  6. Презенти від чоловіка
  7. Подарунки від дружини

Зміст:

  1. святкове досьє
  2. Традиції 8-річного ювілею: жесть, маки і ліжко
  3. Які подарунки прийнято вручати на бляшану весілля?
  4. практичні подарунки
  5. творча лабораторія
  6. Презенти від чоловіка
  7. Подарунки від дружини

Будь-яка річниця весілля - знакова подія для подружньої пари. Вона схожа на здачу іспиту. Оцінюючи прожиті разом роки, приходить розуміння, в якому напрямку слід тримати курс і при необхідності проводиться робота над помилками.

8 років спільного життя - етап, на якому пара вже встигла звикнути один до одного і навчилася долати життєві негаразди. Зміцнілий сімейний кістяк, що асоціюється з металевими обладунками, послужив джерелом натхнення для назви 8-річного ювілею: жерстяної.

Зміцнілий сімейний кістяк, що асоціюється з металевими обладунками, послужив джерелом натхнення для назви 8-річного ювілею: жерстяної

святкове досьє

Тонка листова сталь, в народі іменується жесть, - це метафоричний сплав двох споріднених душ. Метал товщиною всього 1,2 мм має яскраву блискучою поверхнею, в якій, немов у дзеркалі, відбиваються навколишні його предмети. У подружніх стосунках до моменту настання 8-річчя життя починає підкидати ситуації, перевіряючі пару на міцність.

Блискучий матеріал є символом оновлення. Щоб не розбитися об рифи побуту і одноманітності, будь-якого сімейного кораблю необхідно освіжити навколишній простір. Доречно буде оновити домашній інтер'єр або придбати нову кухонне начиння.

Доречно буде оновити домашній інтер'єр або придбати нову кухонне начиння

Традиції 8-річного ювілею: жесть, маки і ліжко

У народі прийнято до цієї дати купувати нове шлюбне ложе, тому в деяких джерелах 8 років шлюбу називають «ліжковий» весіллям. Крім придбання ліжка, існував звичай дарувати подружжю монетки. Згідно з цим обрядом алкогольний напій наливали в металеву ємність і виставляли за поріг будинку. Кожен, хто хотів привітати пару з річницею, міг випити з ковша, а натомість мусив покласти назад монетку, яка символізувала побажання довгих років спільного життя. Увечері, подружжя сідала за підрахунок монет і з'ясовувала кількість отриманого щастя, вираженого в грошовому еквіваленті.

Раніше 8 років шлюбу іменували ще і «макової весіллям». Рано вранці дружина пекла маковий пиріг і ділила випічку на рівні частини, пригощаючи всіх членів своєї родини. Покуштувати ласощі можна було заходить в гості друзів і родичів, однак щоб з'їсти кулінарний шедевр, необхідно було постаратися.

Пара, яка прийшла привітати ювілярів, повинна була переодягтися в нареченого і наречену і сісти за стіл навпроти подружжя: таким чином вони «віддзеркалює» своїх друзів, проводячи аналогію з відображає жерстяної пластиною.

Які подарунки прийнято вручати на бляшану весілля?

Перша заповідь презентів на 8-річчя шлюбних уз: даруєте все блискуче! Навіть якщо сувенір буде виконаний не з потрібного металу, а буде блискучим і переливаються - сміливо можна його презентувати!

Наприклад, за допомогою великої кількості фольги можна красиво оформити квітковий букет. З огляду на традиції предків, актуально дарувати маки.

З огляду на традиції предків, актуально дарувати маки

практичні подарунки

Крім блиску, подарунок може містити в собі і раціональну складову. Набір речей домашнього вжитку завжди буде відповідати моменту, а щоб така звична в побуті посуд не виглядала буденно, можна оформити її оригінальним способом.

Подружжя завжди будуть раді:

  • жерстяної коробочці з шоколадним монпансьє: вона символізує солодку і безхмарну сімейне життя;
  • набору елітного чаю в красивій упаковці: спільні вечірні чаювання будуть об'єднувати пару за приємною бесідою;
  • вишуканим бляшаним банкам для зберігання кави, чаю або спецій: на баночках можна викарбувати щирі побажання довгих років подружнього життя;
  • красивому бляшаному таці або хорошому листу: і в господарстві завжди знадобляться, і дотримуються всі заповіді 8-ої річниці;
  • скриньці: можна подарувати 2 варіанти: один - чоловікові, другий - дружині;
  • нову побутову техніку: намагайтеся не дублювати ті предмети, які вже є в побуті ювілярів.

Оскільки всередині сім'ї на урочисті події не прийнято дарувати господарські товари, турботу про побутовому аспекті можуть взяти на себе друзі.

творча лабораторія

Якщо немає бажання слідувати догмам практичності і доцільності, можна спробувати застосувати більш винахідливий підхід. Особливо він рекомендується при виборі подарунка від чоловіка для дружини і навпаки.

Парам, яким властиве почуття гумору, неодмінно припадуть до смаку:

  • продовольчий набір, що включає в себе згущене молоко, консерви і баночки пива в жерстяних упаковках;
  • картина, виконана в манері художньої карбування по металу, з зображенням винуватців торжества;
  • підкова, яка символізує добробут, здоров'я та удачу;
  • красиво оформлена декоративна бляшанка, з шоколадним наповненням всередині;
  • пляшка вина з оригінальним бляшаним декоруванням.

Проявивши трохи фантазії, настільки традиційну жесть можна перетворити до невпізнання і піднести ювілярам в якості незвичайного і запам'ятовується подарунка. Постарайтеся поглянути по-новому на цей звичний матеріал і будете приємно здивовані, що відкрилися.

Презенти від чоловіка

Чоловік повинен подбати про два моменти: самому подарунку і його оригінальній подачі. Можна організувати романтичну вечерю з усією притаманною нагоди атрибутикою: свічками, розслаблюючій музики і екзотичної кухні. Або придумати забавний квест по квартирі в пошуках сюрпризу - все залежить від темпераменту обраниці.

Подарунки, які допомагають стати дружині ще більш жіночною і красивою, будуть неодмінно оцінені по достоїнству:

  • комплект дорого нижньої білизни;
  • поїздка на море або подорож в країну мрії своєї жінки;
  • сертифікат в СПА-салон;
  • шуба;
  • квитки на концерт улюбленого виконавця;
  • набір люксової косметики по догляду за обличчям.

Щоб прив'язати до тематики 8-ої річниці, можна сертифікат або квитки покласти в бляшану коробку. Важливим пунктом залишається оформлення подарунка: він повинен бути загорнутий в красиву упаковку і супроводжуватися ефектним букетом квітів.

Подарунки від дружини

Чоловіки не настільки емоційні і романтичні подарунки можуть не оцінити. Іноді плакату з написом «Дякую за кращі 2920 днів в моєму житті!» Вони вважатимуть за краще фірмовий шуруповерт. Хоча ідею з плакатом все ж варто взяти на замітку.

Завжди актуальні і доречні будуть такі презенти:

  • подарунковий сертифікат в спортивний магазин;
  • портрет чоловіка, виконаний художником;
  • фотосесія для двох на любовну тематику;
  • поїздка на лімузині по дорогим серцю місцях;
  • прогулянка на яхті в компанії кращих друзів;
  • картки з бажаннями: «масаж», «танець», «улюблене кулінарне блюдо» і т.д.

д

Презент, який вручається на шлюбне торжество, не обов'язково повинен бути дорогим і унікальним. Набагато більше самого подарунка дружини оцінять увагу і теплі слова, сказані в пам'ятний день. Постарайтеся не забути про таку важливу подію в житті друзів і допоможіть їм провести цей день із задоволенням!

Які подарунки прийнято вручати на бляшану весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com