рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати дружині на 10 років весілля?

  1. Що подарувати дружині на 10 років весілля?

Пари, які зберегли свої почуття в шлюбі протягом 10 років, можна вважати героїчними, оскільки зустріти їх в сучасному житті досить складно. Подружжя, які відзначають олов'яну весілля, довгий час думають про подарунок, оскільки хочеться піднести щось значуще, але при цьому символічне.

Що подарувати дружині на 10 років весілля?

Олов'яну весілля ще називають рожевої, що символізує собою величезну любов, яка пройшла вже багато випробувань. Деякі люди при виборі презентів дотримуються традиції, інші вибирають подарунок незалежно від дати і назви торжества. Якщо ви ставитеся до другої категорії, то думаючи, що подарувати дружині на 10 років весілля, слід спиратися на її мрії та уподобання. В такому випадку діапазон подарунків досить широкий: побутова техніка, путівки на курорт, романтична вечеря і т.д.

Поради, що подарувати дружині на 10 річницю весілля:

  1. Найбільш поширений презент - букет з 11 троянд. Можна вибрати квіти символічного рожевого кольори або ж презентувати 10 червоних троянд і одну білу. Подібна комбінація означає - 10 щасливих років разом і надію на світле майбутнє.
  2. Багато чоловіків, замислюючись, що подарувати дружині на 10 років весілля, зупиняють свій вибір на ювелірних прикрасах. Це може бути кільце підвіска або комплект, в якому присутні камені рожевого кольору.
  3. У численних майстерень можна знайти гарні вироби з олова, які можуть бути ще й корисними. Наприклад, можна вибрати оригінальну шкатулку для різних дрібниць або тих же прикрас.
  4. Оригінальний подарунок - сімейна фотосесія, яка може проходити в рожевих тонах. Виберіть фотографа, який зможе задовольнити всі вимоги і подарує справжню казку. Знімки дозволять зберегти пам'ять на довгий час.

Це лише невеликий перелік подарунків, які можна подарувати дружині на 10 років спільного життя. Включіть фантазію, враховуйте бажання коханої і тоді все вийде.

Що подарувати дружині на 10 років весілля?
Що подарувати дружині на 10 років весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com