рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати батькам на день весілля?

Напередодні річниці весілля батьків, діти замислюються, щоб таке подарувати на свято? Питання, що подарувати батькам на день весілля, хвилює все покоління родини. Багато цікавої інформації можна прочитати в інтернеті, наприклад, автор цієї статті http://komuchtopodarit.ru/svadba/chto-podarit-roditelyam-na-den-svadby.html пропонує різноманітні корисні і традиційні подарунки. Розглянемо які подарунки порадують в річницю весілля і підійдуть татові і мамі одночасно.

html

Як правильно вибрати подарунок?

Вибираючи подарунок татові і мамі, не забудьте підкреслити, скільки років вони разом. Кожна кругла річниця весілля має свої назви. Подарунки можна приурочити до певного віку сім'ї і підкреслити дату:
Вибираючи подарунок татові і мамі, не забудьте підкреслити, скільки років вони разом 10 років спільного життя - рожева або квіткова. Подарувати молодим батькам можна букет з троянд. Нехай їх число буде рівнятися років, які сім'я буде разом - 100.
15 річний ювілей - кришталевий або скляний. Паре можна подарувати красиву вазу, попільничку або скляний сервіз. Дорогі вина або коньяк в скляних пляшках теж будуть актуальні.
20 років разом - фарфоровий ювілей. Батькам можна подарувати іменні чашки, чайний сервіз, вантажні статуетки. Детальніше про фарфоровому ювілеї та подарунки на нього, розказано в статті http://ischempodarok.ru/nasvadbe/20-ya-godovshhina-svadby-chto-podarit-roditelyam.html
25 років разом - срібний ювілей. На річницю дарують срібні прикраси, будь-які вироби з срібла. Символічно буде подарувати батькам два кільця зі срібла. Прикраси будуть приємним доповненням і підкреслять значущість події.
30 років з дня весілля - перлове дата. Перли здавна вважався символом вірності і ніжності. Подаруйте мамі гарні сережки, а батькові портсигар або запонки з перлами.
35 років разом - платиновий ювілей. Платина - це цінний і міцний сплав. Вона символізує фортецю відносин. Подаруйте батькам платинову рамочку з фотографіями або колаж, де фото дітей і онуків розкладені навколо батьківських старих фотографій.
40 річний ювілей весілля - рубіновий. Рубін символ мудрості і довговічності. Подаруйте батькам прикраси з цього каменю. Можна вибрати пляшку багаторічного червоного вина.
45 років разом - сапфіровий ювілей. Сапфіри дорогі і коштовні камені. Прикраси з них порадують будь-яких батьків.
50 років разом - золоті півстоліття. Ювілей святкують з розмахом, можна подарувати батькам штучки з золота.
Далі йдуть смарагдовий і діамантовий ювілеї. Але батькам буде приємно відчути турботу дітей, тому будь-яка дрібниця порадує людей похилого віку.

приємна дрібниця

Приємні дрібні і раритетні речі порадують маму і тата на будь-яку річницю весілля. Ви часто згадували ті старі часи, коли у наших бабусь на стіні висів перекидний календар? Пам'ятайте, як ви з нетерпінням чекали наступного дня і відривали від нього черговий листочки. А адже мода на календарі почала повертатися.

Як приємно мати в своєму будинку яскравий, з глянцевими листами, календар. Його можна підібрати під будь-який дизайн приміщення. Є календарі з рецептами, їх можна повісити на кухні і вони будуть непросто радувати батьків своїм гарним виглядом, але і допоможуть придумати вечерю мамі. Папі можна вибрати календар зі значущими подіями або історичними фактами.

Папі можна вибрати календар зі значущими подіями або історичними фактами

Можна зробити календарі з індивідуальними фотографіями, наприклад, сімейними. Нехай батьки, відриваючи листочки, дивляться на фото онуків, дітей, зі свого життя. Це буде непросто відмінним подарунком, але і довгої пам'яттю.

Незважаючи на те, що в наше століття прогрес крокує дуже великими темпами, справжні речі зі своєю історією залишаються завжди в ціні і моді.

джерело: http://komuchtopodarit.ru/svadba/chto-podarit-roditelyam-na-den-svadby.html

скачати dle 11.3

Напередодні річниці весілля батьків, діти замислюються, щоб таке подарувати на свято?
Як правильно вибрати подарунок?
Ви часто згадували ті старі часи, коли у наших бабусь на стіні висів перекидний календар?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com