рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ситцеве весілля - перша річниця сім'ї

Здавалося б зовсім недавно відгримів весільний бенкет, і ось уже на порозі перший сімейний ювілей - Стеців Весілля
Здавалося б зовсім недавно відгримів весільний бенкет, і ось уже на порозі перший сімейний ювілей - Стеців Весілля. Рік - багато це чи мало? З одного боку, трохи, адже попереду все життя і ще стільки річниць весіль. А з іншого боку, перший рік сімейного життя - дуже важливий етап. Це справжнє «бойове хрещення» новоявлених чоловіка і дружини, тест на сумісність, який успішно проходять всі.

Відзначено, що значна частина молодих пар, дізнавшись один одного ближче, розлучається, не дочекавшись навіть першої річниці весілля. Якщо ж молоді благополучно подолали цей етап, честь їм і хвала! Вони цілком гідні поздоровлень і подарунків на честь щасливого події - Ситцевой весілля.

Що подарувати на ситцеве весілля?

За перший рік спільного життя сімейна пара обзаводиться дитиною або очікує його появи
За перший рік спільного життя сімейна пара обзаводиться дитиною або очікує його появи. Тому здавна існує традиція дарувати в першу річницю весілля ситець «на пелюшки». Але в наш час пелюшки вже неактуальні, та й ситець сам по собі не є тим подарунком, який здатний нагадувати молодим про знаменну дату.

Щоб дотримати традиції і одночасно зробити хороший подарунок, зупиніть свій вибір на якісному текстилі. На ситцеве весілля відмінним подарунком є ​​постільна білизна, святкові скатертини з серветками, покривала, ковдри, банні халати з набором рушників і т.д. Вартість подарунка до Ситцевой весіллі, зрозуміло, може бути набагато менше, ніж у подарунка до одруження. Адже це свято неофіційний і відзначається в колі тільки найближчих людей.

Універсальними подарунками до Ситцевой весіллі є предмети побуту, виконані своїми руками і тому несуть в собі величезну позитивну енергетику. Наприклад, серветки, скатертини, наволочки, прикрашені ручною або машинною вишивкою. Те ж саме можна сказати і про пов'язаних гачком ажурних серветках, мода на які ніколи не проходить. Гачком, спицями або на в'язальної машинці можна виготовити затишний і теплий плед. А ще краще, два пледа. Для шанувальників ручної вишивки не складе особливих труднощів виготовити рукотворну картину або оригінальну диванну подушку в подарунок молодому подружжю. Умільці, що працюють в техніці клаптикового шиття (печворк), можуть сміливо дарувати до ситцеве весілля будь-яке з своїх багатобарвних творінь.

Якщо молоде подружжя і самі не проти порукодельнічать, можна подарувати їм сучасну швейну або в'язальну машинку. А можливо навіть оверлог, якого їм не вистачає до повного комплекту. Такий подарунок не тільки принесе величезну користь, але і цілком може стати основою для домашнього бізнесу.

Ну і звичайно не треба забувати про квіти. Букети, квіткові кошики, оригінальні композиції прикрасять будь-яке свято і створять романтичний настрій в День Народження молодої сім'ї.

----------------- Букети до Ситцевой весіллі -------------------
всі квіти з доставкою по Росії >>
всі квіти з доставкою по СНД і країнам Балтії >>
всі квіти з доставкою по світу >>

Рік - багато це чи мало?
Що подарувати на ситцеве весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com