рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ситцеве весілля: 1 річниця що дарувати?

  1. Обряди і традиції на першу річницю весілля
  2. Ідеї ​​подарунків на ситцеве весілля

Перша річниця весілля відзначається через рік після цього грандіозного події і носить ім'я ситцевій, або марлевою

Перша річниця весілля відзначається через рік після цього грандіозного події і носить ім'я ситцевій, або марлевою. Існує два припущення щодо походження цих назв. Перше говорить, що ситцеве тому, що дана тканина яскрава, але нетривка, як і відносини подружжя в перший рік спільного життя. Вони ще відчувають дуже яскраві емоції, але потихеньку звикають, притираються один до одного, і відносини їх дуже вразливі. Друге трактування назви говорить, що в перший рік спільного життя молодята ведуть досить активне життя в ліжку, в результаті чого постільна білизна (мабуть, ситцеве) перетворюється в марлю.

Обряди і традиції на першу річницю весілля

Одна з найдавніших традицій подарунків на ситцеве весілля - ситцеві хусточки. Подружжя обмінювалися ними, попередньо зав'язавши вузлики, що символізують любов і вірність. При цьому звучала клятва-заклинання: «Як вузлики, зав'язані нами міцні, так і слова наші міцні. Як вітер, гуляка в полі ниву розбудить, так радість і щастя довіку з нами прибуде ». Вимовлялося це одночасно і чоловіком і дружиною, при цьому вони трималися за руки. По завершенню обряду хусточки ховали в потаємне місце, де і зберігали їх в подальшому. Вважалося, що зробивши даної дійство подружжя забезпечать собі щасливе і довге сімейне життя.

Ідеї ​​подарунків на ситцеве весілля

Подарунки для чоловіка в перший рік весілля

Найчастіше дана річниця носить символічний характер, а значить і подарунки повинні містити якусь символіку - символіку любові. Це всілякі сердечка, статуетки, купідончиків, та інші сувеніри.

Подарунки з ситцю

Хорошим, практичним і в той же час символічним подарунком може стати постільна білизна, наприклад його можна купити в інтернет магазині https://lakshmi4.ru/catalog/postelnoe-bele/ або ситцеве сорочка для чоловіка, або блузка, сарафан для дружини. Гості ж можуть презентувати подружжю такі ситцеві презенти, як постіль, прихватки, фартухи, рушники, і т.п. Деякі дарують подарунки для майбутніх малюків - пелюшки, сорочечки. Однак варто враховувати, що за повір'ями заздалегідь такі подарунки краще не дарувати.

Корисні подарунки

Також молодій сім'ї можна подарувати корисні в побуті подарунки - це і побутова техніка, і кухонне начиння, і предмети інтер'єру, і багато інших. Головне - щоб подарунок був від душі і мав свою користь.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com