рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Річниця весілля - 30 років з весілля. Перлова весілля

  1. Традиції та звичаї на 30 років весілля
  2. Перлова весілля: як відзначити річницю?
  3. Вибір місця проведення торжества
  4. Що надіти подружжю
  5. кого запросити
  6. Що повинно бути на столі
  7. сценарій урочистості
  8. Що подарувати на перлову весілля
  9. Поздоровлення з перловою весіллям

30 років спільного життя важлива дата для подружжя. Скільки всього пережито, але сімейна пара подолала всі негаразди, насолоджуючись любов'ю, обростаючи щастям, родинним теплом, немов перлина. Річниця весілля 30 років перлове весілля отримала свою назву, символізуючи як сімейні відносини подібно перлині, будувалися поступово, збираючи лише хороше, складаючи шлюб в міцний союз закоханих сердець. Як же відзначити 30 років весілля? до змісту ↑

Традиції та звичаї на 30 років весілля

Тридцята весільна річниця серйозний ювілей, який свідчить про міцну любові, взаємних почуттях сімейної пари. Це весілля багата своїми традиціями, яким подружжя повинні слідувати, щоб зберегти сімейне тепло.

За традицією, в день ювілею, подружжя рано вранці відправляються до водойми, взявши з собою по перлині. Як водойми краще вибрати море, але якщо можливості відправитися на морське узбережжя немає, цілком підійде річка, озеро або джерело, що протікає поблизу будинку. Відправившись до водойми, пара кидає перлинки в воду з надією, що як перли живе понад 50 років, так і вони проживуть разом до золотої річниці весілля.

Перли бувають не тільки білого, перламутрового кольору, але і різних відтінків, які символізують щось певне. Вирушаючи до водойми, можете взяти різнокольорові намистини. Коли немає під рукою білого перлів, замініть його звичайними монетками. Головне вірити, що монетки, опущені в воду, збережуть ваш міцний сімейний союз довгі роки.

Побувавши у водойми, подружжя повертається додому, стають біля дзеркала, дають клятву один одному зберегти вірність, любов. Чому у дзеркала? Все просто дзеркало не бреше, в ньому завжди відображається те, що є насправді, так і подружжя не зможе брехати один одному, даючи неправдиві обіцянки.

Нерідко сімейна пара відправлялася до церкви, щоб поставити по три свічки:

  • Першу Богородиці, за здоров'я другої половинки.
  • Другу ставили у Розп'яття Христа за те, що все тридцять років сімейного життя, він оберігав шлюб.
  • Третю Пресвятої Богородиці, за збереження шлюбу.

Відповідно до наступного звичаєм, ювіляри перед святом підносять як подарунок один одному перлини, які кладуть під подушку. Вранці, глянувши на перли, чоловік і дружина визначали, якою ж буде їх подальше спільне життя:

  • Перли не потемнів, не змінив колір наступні десять років сімейного життя пройдуть під знаком гармонії і любові.
  • Бусина потемніла або з'явилися невеликі плями слід приділити увагу своєму здоров'ю.
  • Перлина змінила відтінок варто більше часу приділяти коханій людині, потрібно переглянути своє ставлення, поведінку.

Такий обряд можливий в холодну пору року, коли відправитися до водойми немає можливості.

Річниця весілля 30 років дата, багата звичаями, традиціями, слідуючи яким ви збережете теплі сімейні стосунки, примножите свою любов.

до змісту ↑

Перлова весілля: як відзначити річницю?

Ювілей весілля 30 років не можна не відзначити, адже це важлива дата, день народження вашої сім'ї. Як відзначити, кого запросити, що приготувати на святковий стіл? питання, якими переймаються пари перед святкуванням.

Вибір місця проведення торжества

Перлова весілля захід, який краще проводити поблизу моря або водойми, оскільки перли ріс, міцнів в морських глибинах. Ідеальним варіантом проведення торжества буде кафе або ж ресторан на узбережжі моря або біля річки. Якщо у подружжя є можливість, то добре було б відправитися в подорож, морський круїз.

до змісту ↑

Що надіти подружжю

Річниця весілля пам'ятна подія, велике свято, тому виглядати потрібно гідно, відповідно до тематики свята. Так, для свята, жінці краще всього вибрати: плаття або костюм з легких, вільних матеріалів морського кольору, наприклад, блакитного, блакитного, синього, бірюзового, зеленого.

Чоловік буде виглядати красиво, гармонійно поруч зі своєю дружиною в світлому костюмі і сорочці. Краще купувати світло-бежевий наряд, кольору слонової кістки або кремовий.

до змісту ↑

кого запросити

Весільний ювілей сімейне свято, куди в гості обов'язково запрошуються найрідніші, найближчі люди батьки, діти, онуки. Батьки діляться з підростаючим поколінням досвідом збереження теплих сімейних відносин, розповідають про пережиті труднощі, про те, як вони спільно все подолали, допомагаючи, підтримуючи один одного весь шлях, довжиною в тридцять років.

до змісту ↑

Що повинно бути на столі

Весільна річниця справжнє свято, тому стіл повинен бути по-справжньому святковим. На святковому столі мають бути присутні страви з морепродуктів, наприклад, молюски, риба. Також повинен бути пиріг, він може бути солодким, з рибної або м'ясною начинкою. Закінчити святковий вечір допоможе витончений торт, прикрашений намистинками, наприклад, з мастики.

до змісту ↑

сценарій урочистості

Для проведення торжества з назвою перлове весілля сценарій знадобиться обов'язково. Продуманий сценарій урізноманітнює, доповнить торжество, не дасть йому перетворитися в звичайне застілля, а допоможе організувати справжнє свято.

Сценарій перловою весілля будинку. Чим зайнятися, як розважити гостей будинку, якщо не вийшло відправитися в ресторан або за місто? Варіантів багато, виберете той, який найбільше підходить вам:

  • Зробіть дерево побажань, прикрасивши його намистинами стрічками, квітами.

Зробіть дерево побажань, прикрасивши його намистинами стрічками, квітами

  • Влаштуйте перегляд фотографій, а щоб це не здалося гостям нудним, оформивши фото в презентацію або відео, підібравши або переробивши красиву пісню.
  • Проведіть конкурси, наприклад, на кращий анекдот, частівку, привітання, смішний портрет винуватців торжества. Влаштуйте невелику вікторину з питаннями, наприклад перлове весілля скільки років? , Традиції весілля перловою, питання про подружжя та інше, на що вистачить вашої фантазії.

, Традиції весілля перловою, питання про подружжя та інше, на що вистачить вашої фантазії

Якщо ви нічого не можете придумати самостійно або вам просто ніколи займатися цим завжди є можливість найняти тамаду, який влаштує вам веселе свято, використовуючи вже напрацьований сценарій.

до змісту ↑

Що подарувати на перлову весілля

Не буває свята без подарунків. Перлова, зелена річниця не виняток. Багато хто задається питаннями: Що подарувати на перлову річницю друзям? , Який зробити подарунок на 30 років весілля, Як привітати ювілярів з тридцятим ювілеєм спільного життя? .

А якщо ювіляри ваші мама і тато, а ви не знаєте що подарувати на перлову весілля батькам? Безпрограшна ідея красивий колаж з фотографій, як нагадування про щасливе сімейне життя. Включіть сюди картинки, якісні фото, на яких зображені важливі моменти життя батьків: весілля, народження дитини, значущі дати, попередні річниці весілля. Можливо докласти красиву листівку з прикольним поздоровленням. Такий подарунок стовідсотково не залишиться без уваги і зачепить серце закоханої пари.

Такий подарунок стовідсотково не залишиться без уваги і зачепить серце закоханої пари

Прекрасна ідея зробити відео привітання з фотографіями винуватців торжества. Подивіться приклад такого відео-подарунка:

Гарними подарунками до перловою річниці вважаються вироби, предмети, прикрашені перлами або перламутром скриньки, посуд (чашки, тарілки, келихи), свічники, інші сувеніри.

Ідеальним подарунком для дружини буде намисто з тридцяти перлин, кожна з яких означає один щасливо прожитий день разом.

Ідеальним подарунком для дружини буде намисто з тридцяти перлин, кожна з яких означає один щасливо прожитий день разом

Також підійде кільце з перлами і дрібними, гарними каменями.

Також підійде кільце з перлами і дрібними, гарними каменями

Не варто забувати про букет, який чоловік традиційно підносить коханої до ювілею весілля. Подаруйте оригінальний букет з рідкісним квіткою.

Для чоловіка прекрасно підійдуть перламутрові запонки. Якщо чоловік захоплюється риболовлею, то спінінг або вудка стануть чудовим подарунком, і ви точно зробите йому радість.

Чи не спирайтеся на високу вартість при виборі подарунка, головна увага, прояв турботи, поваги.

до змісту ↑

Поздоровлення з перловою весіллям

Як же обійтися без красивих поздоровлень? Ювілейна весілля велике свято, винуватці торжества заслужили на красиві слова привітань, викладені у віршах, прозі або смс-повідомленням. Якщо вирушаєте в гості і боїтеся забути придумані слова привітань, запишіть їх на аркуші паперу.

Як поздоровлень, улюблені подружжя може висловити один одному подяку за прекрасно прожиті роки разом.

Особливу увагу варто звернути на привітання з перловою весіллям в віршах воно завжди оригінальне і обов'язково сподобається винуватцям торжества.

Тридцята річниця весілля важливий етап в житті подружжя, пройшовши через труднощі спільного життя, зберігши теплі відносини, ви точно заслужили на свято, подарунки, привітання. Організуйте торжество так, щоб отримати максимум задоволення. Прихід ювілею символізує цінність сімейних відносин, надію відсвяткувати разом золоте весілля!

Як же відзначити 30 років весілля?
Чому у дзеркала?
Як відзначити, кого запросити, що приготувати на святковий стіл?
Чим зайнятися, як розважити гостей будинку, якщо не вийшло відправитися в ресторан або за місто?
Влаштуйте невелику вікторину з питаннями, наприклад перлове весілля скільки років?
Багато хто задається питаннями: Що подарувати на перлову річницю друзям?
Який зробити подарунок на 30 років весілля, Як привітати ювілярів з тридцятим ювілеєм спільного життя?
А якщо ювіляри ваші мама і тато, а ви не знаєте що подарувати на перлову весілля батькам?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com