рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Річниця весілля 1 рік, як відзначити першу річницю весілля? Ідеї

  1. Чому ситцеве весілля
  2. Як відзначити першу річницю
  3. Який подарунок вручити своїй половинці
  4. Що можуть подарувати близькі на річницю весілля

Перша річниця з дня весілля - дуже важливе свято

Перша річниця з дня весілля - дуже важливе свято. Якщо ви замислюєтеся про те, як відзначити першу річницю весілля, значить ви подолали вже досить довгий спільний шлях. Навчилися розуміти один одного, звикли до особливостей своєї другої половинки, змирилися з деякими вадами. Також за цей рік довелося зрозуміти, що сімейне життя - не тільки букети та цукерки, а й важкі дні і навіть деякі проблеми.

Перша річниці - ситцеве весілля. Ще можна зустріти назви марлева або ватяна весілля. Чому вона так називається однозначно не скаже ніхто є кілька версій.

Чому ситцеве весілля

Найпоширеніша версія полягає в тому, що з давніх часів у цей день дарували шматки ситцю на пелюшки для первістка. Адже раніше на першу річницю молода сім'я вже чекала малюка. У наші ж дні з дітьми поспішають не всі, але назва за весіллям закріпилося міцно.

Інші вважають, що перший рік шлюбу такий же, як ситець - неміцний і легко рветься Інші вважають, що перший рік шлюбу такий же, як ситець - неміцний і легко рветься. Адже не всі здатні витримати цей перший, досить важкий рік. Коли доводиться зануритися в реальність і зрозуміти, що спільне життя - це робота.

Простонародна трактування не так символічна. Все гранично просто. Так як постільна білизна в основному ситцеве, за перший рік спільного життя воно стирається до дірок. Адже відносини ще пристрасні, а любов палка. Тому її називають марлевою. Тому що стертий ситець тонкий як марля.

Як відзначити першу річницю

Перша річниця повинна запам'ятатися на все життя. Тому відзначити її потрібно так, щоб згадувати з задоволенням. Ідей, як відзначити першу річницю весілля багато. Тут кожна пара вибирає на свій смак. Хтось любить усамітнення і спокій, комусь подобається збирати родичів і друзів, влаштувавши гучне гуляння.

Традиційно в цей день накривали стіл Традиційно в цей день накривали стіл. Перш, ніж сервірувати його, він в обов'язковому порядку накривався ситцевій тканиною. Найкраще - вибрати білу скатертину з яскравим малюнком.

Хорошим знаком вважається відкоркувати пляшку, яку дарували в день одруження. Зазвичай їх дарують дві. Одна відкривається на річницю, друга на день народження першої дитини. Торт має спекти молода дружина.

Гостей запрошували багато. Крім батьків на першій річниці повинні бути присутні свідки, хрещені. Раніше молода дружина готувала чоловікові в якості подарунка обновки: ситцеві сорочки та інші речі.

День річниці вони повинні були також проходити в ситцевих шатах. Дружина в плаття, чоловік в сорочці.

Не всім до душі припадають старі традиції. Якщо ви не прихильник, є безліч цікавих ідей, як відзначити першу річницю. Ось деякі з них: Не всім до душі припадають старі традиції

  1. Можна влаштувати день тільки для двох. Бути разом, займатися улюбленими справами, прибрати всі пристрої зв'язку, які можуть відволікати один від одного;
  2. Приготувати сніданок у ліжко;
  3. Заздалегідь подбати про подарунки і піднести їх своїй другій половинці;
  4. Написати один одному романтичні довгі листи;
  5. Знову одягнути один одному на палець кільця. Для цієї мети можна придбати нові символічні прикраси;
  6. Відтворити стіл, який був під час торжества в честь вашого весілля. Нехай смак страв нагадає вам про цей день. Можна повернутися в ресторан, де ви відзначали весілля. А ще можна приготувати ту їжу, яку ви вперше в житті готували один одному;
  7. Випити келих шампанського. Для цього можна відкрити одну з подарованих на весілля пляшок;
  8. Згадати день весілля, переглядаючи відео з весілля і фотографії;
  9. Влаштувати собі цікаву прогулянку. Можна сходити на пікнік, покататися на конях, влаштувати собі вечерю в незвичній обстановці;
  10. Влаштувати собі друге весільну подорож. Можна відправитися туди, де ви провели час після весілля. А можна досліджувати нові території;
  11. Можна повторити своє весілля. Це не дешево, але багато хто любить відзначати так свою першу річницю, тому що можна знову відчути все те хвилювання, яке відчуваєш на своєму весіллі. Звичайно це буде символічно, ніхто вас в ЗАГС е заново реєструвати не буде. А можна одружитися насправді, але в іншій країні. За звичаями, властивим цій культурі;
  12. Зібрати друзів і близьких. Посидіти в колі улюблених людей і згадати приємні моменти;
  13. Придумати нові весільні клятви, дати один одному обіцянки на майбутній рік;
  14. станцювати свій перший танець;
  15. Написати один одному вірші або навіть заспівати пісню;
  16. влаштувати романтичну фотосесію . Зараз для цього багато можливостей. Можна сфотографуватися там же, де і рік тому. Можна орендувати фотостудію на кілька годин. Можна приміряти на себе екстравагантні образи;
  17. Можна поєднати свою річницю з гострими враженнями: політ в аеротрубе, політ на параплані, спільний стрибок з парашутом, перше заняття танцями. Таке свято точно запам'ятається надовго !;
  18. Замовити або зробити своїми руками весільний торт;
  19. Надіслати в небо китайський ліхтарик;
  20. Влаштувати собі незабутню романтичну вечерю з цікавим інтимним продовженням. Для цього відмінно підійдуть аксесуари, за допомогою яких можна відтворити образ нареченої.

Який подарунок вручити своїй половинці

У цей день не обов'язково дарувати дороге. За традицією досить піднести один одному символічний дар: ситцевий хусточку.

Раніше перша річниця - це був гарний зворушливий обряд. Подружжя повинні були зав'язувати на цих хустках невеликі вузлики, кожен раз клялися один одному в любові, давали обіцянки. Зав'язавши все вузлики, потрібно було повернутися один до одного обличчям і вимовити клятву вірності.

Після цього хустки потрібно було прибрати і ніколи не викидати. Цей обряд сприяв довгого і щасливого сімейного життя в гармонії і взаєморозуміння.

Що можуть подарувати близькі на річницю весілля

У день першої річниці найважливішим подарунком вважається подарунок свекрухи. У день першої річниці найважливішим подарунком вважається подарунок свекрухи

Традиційно вона повинна подарувати своїй невістці плаття з ситцевій тканини, побажати такою ж яскравою і приємною сімейного життя, як ситець.

А взагалі запрошені, друзі і родичі можуть дарувати в цей день все що завгодно.

Головне, щоб це відповідало назвою весілля.

У наші дні прийнято дарувати вироби з будь-яких тканин, це може бути: У наші дні прийнято дарувати вироби з будь-яких тканин, це може бути:

  • постільна білизна,
  • комплекти рушників,
  • одежа, штори,
  • тканинні ляльки
  • та інші предмети інтер'єру.

Придумати щось, як ви хочете провести цей день, краще заздалегідь. Також краще заздалегідь подумати про подарунки і якихось деталях, які наповнять день вашої річниці.

Ситцеве весілля зручна тим, що подарунок вибрати не важко. Вибір подарунка повністю носить практичний характер - щось з тканини потрібне для будинку, а ще вони відповідають традиціям, які йдуть в далеке минуле.

Постарайтеся зробити так, щоб це день запам'ятався надовго, адже ви пройшли разом вже досить великий проміжок часу, повний радості і печалі, приємних моментів і побутових сварок. З кожним роком ваша любов буде тільки міцніти, а спільні яскраві спогади стануть вугіллям для вашого каміна відносин.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com