рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Привітання з лляним весіллям

  1. Через скільки років відзначається лляне весілля?
  2. Оригінальні привітання з лляним весіллям
  3. У віршах
  4. У прозі
  5. СМС привітання
  6. Прикольні поздоровлення своїми словами чоловіка
  7. Красиві привітання з річницею весілля дружині

Льняна або як її ще називають, воскове весілля відзначається на четвертий рік спільного життя подружжя. Таку назву для четвертої річниці було обрано невипадково. Міцність льняного матеріалу символізує надійність сімейних уз, які за чотири роки зміцнилися, а подружжя стало любити і цінувати один одного ще більше ніж раніше. При цвітінні льон покривається красивими синьо-блакитними квітами, які в старовинних народних піснях не раз порівнювали з очима коханої людини. до змісту ↑

Через скільки років відзначається лляне весілля?

Через скільки років відзначається лляне весілля

Як вже зазначалося вище, лляне весілля відзначається на четвертому році спільного життя подружжя. Традиційно жінки до свята ткали полотна зі льону, після чого шили з нього постільну білизну або, наприклад, одяг в подарунок для коханого чоловіка. Турботливі дружини прикрашали вироби вишуканими вишивками, мереживом або мережкою. Чоловіки тим часом виготовляли лляні фігурки. Вироби набували статус реліквії, береглися протягом всього сімейного життя, передавалися у спадок.

За старих часів на святкуванні лляної весілля проводили незвичайний обряд. Чоловіка і жінку саджали поруч один з одним на стільці, після чого міцно пов'язували їм руки і ноги мотузковим матеріалом. Якщо подружжю не вдавалося виплутатися, значить їх любов була міцною, а сімейна життя надійної і тривалої. Також сімейну пару традиційно обсипали лляними насінням, які були символом щасливих, довгих, благодатних відносин.

до змісту ↑

Оригінальні привітання з лляним весіллям

Оригінальні привітання з лляним весіллям

З нагоди четвертої річниці сімейного життя подружжя накривають стіл, закриваючи його лляною скатертиною, запрошують рідних, близьких, подруг, друзів. Льняна весілля - це чудова можливість освіжити спогади про минулий весільному торжестві, сказати один одному привітання, приємні слова любові і вдячності. Рідні та близькі, запрошені на весілля, зазвичай також готують привітання для подружжя.

до змісту ↑

У віршах

У віршах

Поздоровлення на лляну весілля бувають у віршованій формі або в прозі. Якщо вас запросили на святкування четвертої річниці сімейного життя, слід заздалегідь підготуватися до торжества, продумати вітальну промову. Оригінальна короткий привітання у віршованій формі обов'язково порадує винуватців торжества. При наявності у вас творчих здібностей, схильності до творчості, спробуйте придумати оригінальне привітання у віршованій формі самостійно.

Сучасний темп життя, постійна зайнятість на роботі та вдома багатьом з нас не дає знайти час для складання святкового привітання у віршах з нагоди святкування друзями або близькими річниці весілля. На цей випадок інтернет розпорядженні великим різноманіттям заздалегідь складених універсальних вітальних віршів, які допоможуть висловити вам свою радість за подружжя. Нижче наведено кілька цікавих варіантів поздоровлень у віршах.

до змісту ↑

У прозі

У прозі

Часом, за допомогою взятих з інтернету чотиривіршів неможливо передати всі теплі і добрі побажання подружжю. Якщо ви хотіли б розкрити у своєму привітанні безмірне почуття радості за подружжя, варто звернути увагу на прозу. Існує багато всіляких заготовок. Взявши за основу готову мова, під час привітання її можна розбавити смішний жартом, власними думками або теплими душевними побажаннями від себе.

Привітання в прозі - це підходящий варіант для рідних і близьких сімейної пари, які хотіли б не просто вимовити красиву мову, але і вкласти в неї глибинний сенс, орієнтований тільки на одну-єдину пару. У будь-яких чоловіка та дружини у відносинах є свої унікальні і неповторні особливості, згадавши які в привітанні, ви продемонструєте винуватцям торжества свою повагу і увагу. Нижче наведено кілька базових варіантів поздоровлень, взявши за основу один з яких, у вас обов'язково вийде скласти красиву зворушливу промову.

до змісту ↑

СМС привітання

СМС привітання

Наявність в наші дні практично у кожної людини мобільного телефону дарує можливість відправляти короткі вітальні повідомлення за допомогою стільникового зв'язку. Це неймовірно зручно і практично, особливо якщо у привітаннями немає можливості потрапити на святкування лляної весілля, а також особисто сказати тепла слова подружжю. Крім того, за допомогою смс-повідомлень подружжя може привітати один одного, перебуваючи, наприклад, на роботі або у від'їзді. В інтернеті ви знайдете масу варіантів вітальних повідомлень як жартівливих, так і романтичних.

до змісту ↑

Прикольні поздоровлення своїми словами чоловіка

Прикольні поздоровлення своїми словами чоловіка

Льняна весілля - прекрасний привід для сімейної пари зібрати за святковим столом рідних, близьких, свідка і свідка, щоб ті змогли привітати подружжя з четвертим ювілеєм їхнього спільного життя. Однак, не менш важливо люблячим чоловікові і дружині привітати один одного з нагоди такої знаменної святкового дня. Щоб оригінально привітати коханого чоловіка, немає необхідності пускатися в пошуки забавних віршів і промов. Найкраще буде виділити трохи часу, щоб самостійно скласти привітання з лляним весіллям.

Слова, сказані від серця, не йдуть в порівнянні з віршами і поздоровленнями, написаними кимось іншим. Складаючи мова для коханого чоловіка, постарайтеся згадати і описати веселі моменти з вашого спільного сімейного життя, кумедні ситуації, над якими ви разом зможете посміятися. Складіть жартівливий список достоїнств чоловіка. Сертифікат на виконання трьох бажань - оригінальний прикольний подарунок з нагоди святкування лляної весілля. Не забудьте сказати коханому, як сильно ви його цінуєте, поважаєте, дякуйте за його любов і турботу.

до змісту ↑

Красиві привітання з річницею весілля дружині

Красиві привітання з річницею весілля дружині

Льняна весілля або святкування з приводу чотирьох років спільного життя сімейної пари - прекрасний привід не тільки для збору рідних і близьких, але також для привітання подружжям один одного. Теплі слова любові, сказані коханим чоловіком, здатні підкорити серце будь-якої жінки, надихнути її, подарувати масу приємних емоцій. Заздалегідь ретельно продумайте свою промову, в якій обов'язково нагадайте коханій дружині про свою любов. Не секрет, що жінки люблять вухами, тому теплі слова найчастіше стають краще будь-якого подарунка.

Чоловікові не варто скупитися на щирі слова любові і компліменти в день четвертого ювілею весілля. Складаючи вітальну промову, включіть в неї приємні спогади про урочистому дні одруження, першому побаченні і поцілунках. Жінки в більшості своїй сентиментальні натури, тому ваша пам'ять про сокровенні моментах відносин стане для дружини ознакою вашої любові і поваги. Щиро розкажіть коханій про свої почуття, дружина це гідно оцінить.

Не забудьте згадати в своїй вітальній промові про те, що ви збираєтеся любити свою дружину протягом усього життя, поважати і піклуватися про неї, захищати від будь-яких нападок і життєвих негараздів. Скажіть коханій, що ви - її надійний захист і опора, яка не підведе в непрості моменти, обов'язково розділить з коханою своє щастя і радість. Льняна весілля і привітання у віршованій формі - оригінальний спосіб висловити дружині свої емоції з приводу урочистої події. Але, якщо ви хочете зробити особливий подарунок, продумайте мова самостійно, від себе.

Через скільки років відзначається лляне весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com