рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оригінальне привітання на весілля. 10 ідей.

Весілля - чудовий день для закоханих сердець, не дивно, що рідні і близькі люди намагаються принести найщиріші побажання і привітання молодим. Найчастіше, коли гостей на весіллі багато, запам'ятовуються тільки одиниці: люди, які вирішили привітати молодят креативно і нестандартно. Давайте поговоримо про способи, якими можна цікаво привітати пару в день весілля.

1. Вірш. Привітання у віршованій формі краще складати самостійно, особливо якщо його готує ціла команда. Можна описати у віршованій формі першу зустріч закоханих, їх спільний відпочинок, захоплення і так далі. При бажанні можна переробити відому пісню - таке привітання теж може бути приємним сюрпризом: головне, щоб у виконуючого було все в порядку зі слухом і голосом.

Можна зробити віршовану підводку до подарунка, перетворивши процес вручення в забавне уявлення - це питання варто обговорити і з тамадою: як правило, у професійних ведучих багато ідей з цього приводу. Наприклад, це частина переробленої пісні на мотив «На недельку, до другого»:

До вас на весілля, ми, хлопці,
Прибігли без оглядки,
Поглянути щоб свіжим оком
На наречену з нареченим.

Разом «Гірко!» Гримнути басом,
І потім як водолази
Відшукати себе хмільного
У неділю під столом.
Весело співаємо, гуляємо,
Вас з весіллям вітаємо!
І любові сім'ї бажаємо,
У справі шлюбу непростому.

Головне - не затягувати привітання і заздалегідь його відрепетирувати, щоб потім не заїкатися і не підглядати в шпаргалку.

Головне - не затягувати привітання і заздалегідь його відрепетирувати, щоб потім не заїкатися і не підглядати в шпаргалку

2. Відеоролик та інтерв'ю. Привітати молодих можна і показавши цікавий фільм. Можна піти найпростішим шляхом і зібрати старі відеозаписи, змонтувавши їх воєдино, а можна зробити власне кіно. Походіть по вулиці, попросіть перехожих сказати кілька вітальних слів, можна зайти в університет або на місце роботи молодят і попросити колег сказати теплі слова, можна заздалегідь взяти інтерв'ю і у людей, які будуть присутні на весіллі. А ще можна розіграти молодих: в останній момент перед банкетом зникнути з торжества, а потім після показу вітального ролика вийти з-за «екрану» (його можна зробити з великого аркуша паперу або простирадла) з квітами і подарунками - своєрідна підводка до привітання.

3. Слайди і фотоколажі. Виберіть найзабавніші фотознімки і зробіть забавні слайди. Для кожного слайда можна придумати кумедні підписи, підібрати веселу музику, можна навіть дитячу - чим креативніше ви підійдете до цього питання, тим смішніше буде. Спільними зусиллями можна зайнятися і виготовленням фотоколлажа: здорово, якщо серед ваших знайомих є художник або шаржист - тоді зі створенням образів не буде проблем.

Можна піднести молодятам їхні портрети в якихось кумедних шатах: наречений в королівській мантії та наречена в пишній сукні принцеси, пара в костюмі папуасів або ковбоїв - варіантів маса. Можна навіть намалювати герб майбутньої сім'ї - такий подарунок теж буде цікавим.

4. Постери, повітряні кулі, бігборди. Великий постер з фотографіями пари в незвичних амплуа теж може стати гідним поздоровленням. Якщо ви знаєте маршрут весільної прогулянки, можна розмістити велику фото молодят на бігборді на одній з вулиць міста. Можна написати побажання і привітання на великий зв'язці повітряних кульок - нехай молодята запустять їх в небо. Можна помістити привітання від присутніх в один кулька, а щоб його прочитати, молоді повинні будуть лопнути кульку, наприклад, не використовуючи руки. Поговоріть з тамадою, нехай він включить це в список конкурсів - видовище обіцяє бути дуже кумедним.

Поговоріть з тамадою, нехай він включить це в список конкурсів - видовище обіцяє бути дуже кумедним

5. Операція «Банкомат». Дарувати гроші в конверті - це нудно і зовсім не оригінально, інша справа, якщо ви обіграєте це в сценці, повеселив і молодих, і всіх присутніх. Для цього вам буде потрібно велика коробка: наприклад, від газової плити або пральної машинки, яку розмальовують під банкомат. Клавіатуру теж можна намалювати, на ній будуть «набирати» пін-код. Молодим вручають картку з картону від банку «Сімейний», але щоб перевести в готівку її потрібно пройти чимало веселих випробувань. Гроші можна видавати частинами: в обмін на кожен конкурс, а придумати їх можна чимало - починаючи від звичайних загадок і вікторини до традиційних весільних танців та естафет.

Гроші можна видавати частинами: в обмін на кожен конкурс, а придумати їх можна чимало - починаючи від звичайних загадок і вікторини до традиційних весільних танців та естафет

Про оригінальних способах подарувати гроші на весілля читайте тут .

6. Диктор телебачення. Наречений з нареченою отримують безліч листівок, телеграм або листів від родичів і друзів, які не змогли приїхати. Щоб було цікавіше їх читати, нехай за цю справу візьметься людина з гарним почуттям гумору. Для цього йому організовують «робоче місце» у вигляді екрану телевізора: можна використовувати рамку для картин або просто вирізати її з картону. Краватка-метелик, поставлена ​​дикція, окуляри - ось і весь арсенал.

7. Цирковий номер. Забавним поздоровленням будуть відрепетирувані своїми силами сценки. Тут від вас вимагається саме почуття гумору, а не просто вміння сідати на шпагат або робити сальто. Зберіть команду і придумайте номер разом. Групові підтримки можна зображувати нарочито забавно: силачі з тремтячими ногами, весь час падаючі акробати, клоуни, які все прагнуть дійти до молодят, але весь час на їх шляху стають якісь перешкоди. Можна влаштувати конкурс танців і оголосити, що для молодят запросили кращих танцюристів міста, вже зрозуміло, хто і як буде танцювати: можна почати з Макар чи танцю маленьких каченят, а потім вже зобразити пародію ламбади або танго - це буде дуже забавно. Головне - подбати про гримі, щоб з першого погляду вас було не впізнати, а вже кульмінацією після цього буде ваше привітання соговорочкой: мовляв, як змогли, так і станцювали.

8. Читаємо думки. Ще одна сценка, яку можуть розіграти гості своїми силами. Робиться оголошення, що на свято до молодят прибув великий і могутній чарівник, який вміє не тільки перетворювати каміння в золото, але ще і читати думки. Когось із гостей ретельно наряджають, приклеюють бороду і озброюють якимось агрегатомпострашнее: це може бути великий кухарський черпак або незвично прикрашена шапка. А тепер починається гра: «Про що думає наречена?» - і звучить пісня, наприклад «За чотири моря», «Про що думає наречений?» - пісня «Якщо б я був султан», «Про що думають гості?» - « якщо б було море пива »і так далі. Чим смішніше підберете пісні - тим цікавіше буде. Після цього чарівник розкриває інкогніто і від щирого серця вітає молодят.

9. Святковий салют або лазерне шоу. Якщо це не передбачено святковою програмою, цілком можна піднести молодятам кульмінацію вечора. Буде здорово, якщо для лазерної проекції ви підберете забавні кадри, які б перегукувалися з тематикою знайомства або зав'язки відносин молодят. Можна написати любовну історію, яку хтось розповідатиме в мікрофон, а потім гості можуть привітати молодят все разом, обсипаючи їх пелюстками троянд.

Можна написати любовну історію, яку хтось розповідатиме в мікрофон, а потім гості можуть привітати молодят все разом, обсипаючи їх пелюстками троянд

10. Символічні подарунки. Можна супроводити привітання символічними подарунками: наприклад, поставити перед молодими порожній акваріум, а потім вручити нареченому і нареченій по келиху, в якій плавають 2 золоті рибки - це буде символ створення молодої сім'ї. Подаруйте молодим парасольку, а всередину прив'яжіть на мотузочці гроші, попросіть пару розкрити його. На голову посиплеться «грошовий» дощ, побажайте, щоб вони завжди купалися в розкоші, але не забували один про одного. Можна подарувати цукерки - щоб життя завжди було солодким, качалку для дружини і їжакові рукавиці для чоловіка, супроводивши забавною промовою, перший «золотий» цеглинка для фундаменту майбутнього будинку. Навіть в качан капусти можна впихнути купюри і передати молодятам з тонким натяком на тих, кого за повір'ям знаходять в капусті. Варіантів оригінально привітати пару дуже багато, головне - проявити фантазію і ретельно все продумати, тоді ваше побажання буде незабутнім!

Читайте також:

А тепер починається гра: «Про що думає наречена?
» - і звучить пісня, наприклад «За чотири моря», «Про що думає наречений?
» - пісня «Якщо б я був султан», «Про що думають гості?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com