рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коралове весілля - 35 років спільного життя

  1. Символи Коралової весілля
  2. Як правильно відзначити річницю 35-річчя спільного життя
  3. Обов'язкові дрібниці торжества і подарунки на Коралову весілля
  4. Що подарувати чоловікові на річницю весілля?
  5. Які бувають весілля по роках і що на них дарувати?

Багато плутаються, яке весілля - 35 років від дня реєстрації - Коралове або Полотняна? Що саме є символом цієї річниці. сайт www.svadbagolik.ru готовий розповісти Вам про це.

Коралове весілля або Полотняна весілля (друга назва річниці) названа так не випадково. Через багато років у шлюбі сімейні відносини стають такими ж міцними, як корал. Справедливо зазначити, що цей довгий союз згуртований не тільки романтикою відносин і закоханості двох сердець, але він так само міцний за рахунок поваги подружжя, турботи один про одного і прихильності.

Щасливе подружжя точно знають, наскільки глибока їх взаємна любов. І нехай деякі не вірять, що після стількох років разом у сімейної пари можуть залишитися ніжні почуття, стаж спільного життя доводить, що вибір, який був зроблений колись в молодості, істинно вірний.

Символи Коралової весілля

У річниці весілля - 35 років є два символи, звідки і береться подвійну назву. Це корал і полотно. Гілочки корала створюються за допомогою швидкого обростання вапном водоростей і каменів. Так само швидко і численне до моменту ювілею «обросла» і Ваша сім'я: з'явилися діти і внуки. Полотно символізує мир в сім'ї, затишок в домі. Наші предки вірили - якщо в будинку багато полотна, в сім'ї все гаразд.

За давньою традицією подружжя повинні провести ніч перед Коралової весіллям в чужому будинку окремо. Можна відправитися до друзів або родичів, але при цьому слід обов'язково прихопити з дому найдорожчу для серця річ, яка нагадує про дружину.

Як правильно відзначити річницю 35-річчя спільного життя

Як будь-яка велика торжество, Коралове весілля відзначається з розмахом. У цей день не варто забувати про весільні традиції , Обрядах і символах.

Що стосується сценарію проведення торжества, тут обмежень немає, адже Вас не утримують турботи про дітей, про будинок, про хліб насущний. Все залежить від Вашого бажання і коштів. Причому засобів Ваших рідних, адже це свято вони повинні приготувати для Вас самі.

Єдина умова для проведення Коралової весілля те, що цей ювілей - абсолютно не домашнє свято. Якщо у Вас є можливість, то найбільш підходящим місцем святкування стане морське узбережжя. Нехай це буде подарунок на річницю від Ваших родичів. Якщо зробити далеку подорож неможливо, тоді варто відпочити за містом, на базі, відправиться в ліс на прогулянку, обійти всі пам'ятні місця у Вашому місті, сходити в кіно або музей, а потім зібрати своїх близьких на домашнє торжество.

Обов'язкові дрібниці торжества і подарунки на Коралову весілля

Колір головного символу цієї річниці, корала, червоний, а це значить, червоний править балом на Коралової весіллі.

Яке весілля 35 років не обходиться без гостей. Запросіть всіх своїх родичів і друзів, які були свідками Вашого довгого і вірного союзу. Святковий банкет можна провести як вдома, так і в ресторані. Обов'язкових вимог до меню немає, а ось напої варто вибирати спеціально: кращим вибором стане червоне вино або міцні напої, наприклад, коньяк, уособлюють фортеця союзу.

За традицією чоловік підносить своїй коханій дружині 35 троянд, обов'язково червоних, за кожен проведений рік щасливою сімейно життя . Подарунками від гостей можуть бути будь-які речі червоного кольору або морської тематики. Крім цього, можна подарувати спальні комплекти, скатертини, штори та інше.

Крім цього, можна подарувати спальні комплекти, скатертини, штори та інше

Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Якщо ви не знаєте, що можна подарувати коханому чоловікові на річницю весілля, вам варто пошукати в інтернеті самі незвичайні і популярні ідеї презентів, щоб улюблений оцінив вашу турботу і увагу.

  • 1523 перегляду
  • 20 фото

Які бувають весілля по роках і що на них дарувати?

Пропонуємо дізнатися, які бувають весілля по роках крім відомих всім срібною та золотою річниці, а також розглянути варіанти оригінальних подарунків на кожну з них, щоб піднести винуватцям торжества цікаві і символічні презенти.

  • 72620 переглядів
  • 11 фото

Які бувають весілля по роках і що на них дарувати?
Багато плутаються, яке весілля - 35 років від дня реєстрації - Коралове або Полотняна?
Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com