рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яке весілля святкується через 13 років з дня весілля?

13-ма річницю весілля називають Мереживний або Ландишевим весіллям.

Тринадцятирічна річниця НЕ символізується у подружжя з «нещасливим числом тринадцять». Хоча з давніх часів на Русі вважається, що 13 років річниці весілля - це перехідний період життя подружжя, адже в цей час починаються сварки, в цей час біси кидають в сім'ю яблуко розбрату.

Вважається, що саме в цей період і перевіряється міцність родини. У зв'язку з цим тринадцята річниця називається «мереживний» або міцною і сплетеної, як мереживо. Однак бувають не тільки міцними і сплетеними, але і ажурними, і тонкими, тому назва «мереживна річниця» говорить про те, що потрібно обов'язково цінувати сім'ю і звертатися з сімейними відносинами акуратно, ніби це тонкі мережива.

Однак бувають не тільки міцними і сплетеними, але і ажурними, і тонкими, тому назва «мереживна річниця» говорить про те, що потрібно обов'язково цінувати сім'ю і звертатися з сімейними відносинами акуратно, ніби це тонкі мережива

Красивими символами тринадцятирічного ювілею також вважаються білі й тендітні квіти - конвалії, такі ж прекрасні і чисті, як любов і вірність.

Річницю зазвичай відзначають не тільки в тихому сімейному колі, а й в колі близьких друзів і родичів. У будинку створюється атмосфера загадковості і таємниці, стіл прикрашають скатертиною з мережива. У деяких країнах на тринадцяту річницю дружина дарувала чоловікові саморобну метелика, яку виготовляла сама. Вважається, що така метелик з мережива привертає і утримує чоловіка в будинку. Таким чином, жінка намагалася зробити свою сім'ю міцнішою в цю досить небезпечну річницю весілля.

На Русі цей ювілей відзначали тим, що дарували різні вироби, на яких розташовувалися мереживні голуби, які символізують мир і чистоту або білі лебеді, які символізують ніжність, любов і безмежну відданість один одному.

Чоловік же часто підносить дружині в подарунок на «мереживну весілля» красиве нижню білизну або ажурний пеньюар . гості можуть подарувати подружжю постільна білизна, яке облямоване мереживами, а також мереживні серветки, скатертини мереживні і звичайні, тонкі ажурні вовняні вироби.

У зв'язку з тим, що тринадцятирічний ювілей весілля називають також і конвалієва весіллям, то гості можуть подарувати подружжю квіти - конвалії - білі, чисті, прекрасні і ніжні, як пронесена через стільки років любов. Прекрасним подарунком для подружжя будуть незвичайні сувеніри, які символізують тринадцятирічні сімейного життя, яких дуже багато в спеціалізованих магазинах. Ці подарунки не тільки будуть приємним сюрпризом для господині, але і допоможуть прикрасити будинок і внести елементи радості і щастя.

Тепер ви знаєте, яке торжество святкується на 13 років спільного життя і що потрібно дарувати в цю річницю :). Наступна річниця - агатова весілля .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com