рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як привітати молодих з річницею весілля

  1. Див. також:

День весілля - один з найщасливіших у житті подружжя, а привітання з річницею весілля - завжди зворушливе і романтичне подія День весілля - один з найщасливіших у житті подружжя, а привітання з річницею весілля - завжди зворушливе і романтичне подія. У цей день можна піднести як загальноприйняті подарунки - квіти, цукерки, невеликі предмети для інтер'єру, сувеніри та інше, так оригінальні, пов'язані з конкретною датою річниці шлюбу.

Кожен прожитий разом рік говорить про зміцнення сімейних уз. Річниці весілля відзначаються подружжям щороку. Деякі з них прийнято відзначати в широкому колі родичів, друзів і знайомих - це стосується таких ювілеїв, як 5, 10, 15, 20, 25 років (і т.д.) сімейного життя . Є дати, які подружжя відзначають лише з близькими родичами або удвох - 2, 3 роки, 6 років та інше. Але яким би не був ювілей, завжди корисно знати, що саме символізує дата і який подарунок молодим найкраще піднести, щоб підкреслити романтичність і значимість їх сімейного союзу.

Якщо ви хочете піднести парі молодих символічний подарунок, що запам'ятається, то зверніть увагу на значення річниці весілля:

дата одруження - зелена весілля. Сім'я щойно створена, а зелений колір символізує новизну і силу життя. Подаруйте молодим подарунок в такому відтінку, підкресливши важливу дату.

1 рік - ситцеве весілля. Символізує ще незміцнілі почуття. Доречно подарувати комплект ситцевого білизни, скатертину, штори і т.д.

2 роки - паперове, або картонна весілля. Кращим подарунком буде звичайно ж, не папір, а різні кухонні чи побутові прилади, а так само те, що стане в нагоді молодій сім'ї в побуті. Втім, віддаючи данину «паперової» датою, подружній парі можна піднести, наприклад, картину або панно з їх спільних фотографій. Це буде оригінальним презентом і швидше за все, сподобається молодим. Також зверніть увагу на книгу, фотоальбом, календар.

3 роки - шкіряне весілля. Символізує те, що чоловік і жінка стали ближче і відчувають один одного «шкірою». Відповідним презентом будуть вироби та аксесуари зі шкіри - гаманці, щоденники у шкіряній обкладинці, шкіряні сумки, і т.д.

4 роки - лляне, або воскове весілля. В якості подарунка молодим вітаються вироби з льону (одяг, скатертини, рушник, постільну білизну), а також декоративні свічки.

5 років - дерев'яне весілля. Дерево символізує родючість і продовження життя (адже зазвичай до цієї дати в родині з'являється дитина ). Якщо подружжя на цю річницю посадять разом дерево, це буде сприятливою прикметою для зміцнення їхнього шлюбу. Хорошим варіантом будуть сувеніри, прикраси, статуетки, шкатулки з дерева. Оригінальним подарунком буде саджанець дерева, яке молоді можуть разом посадити на присадибній ділянці як символ своєї сім'ї.

6 років - чавунне весілля. З татуеткі з чавуну, а також посуд з цього матеріалу. Також актуальні предмети декору - чавунний підсвічник, решітка для каміну, аксесуари для барбекю, та інше.

7 років - мідне весілля. Свічники, мідні прикраси, сувеніри з міді та інше. Мідна підкова - символ добробуту і достатку.

8 років - бляшана весілля. Можна подарувати цукерки або чай в красивій бляшаній коробочці, піднос, дрібниці для кухні.

9 років - фаянсова (ромашкова) весілля. Дарувати варто порцеляновий посуд, чайний або кавовий сервіз. Приємним подарунком буде букет ромашок. І квітка є символом міцної сім'ї.

10 років - олов'яна весілля. Цей метал пластичний і гнучкий, він символізує подружжя, які також можуть підлаштовуватися один під одного. Можна піднести сувеніри з олова, а також предмети інтер'єру червоного кольору.

11 років - сталеве весілля. Цей ювілей відзначає початок нового десятиліття спільного життя. Відносини у подружжя стали міцними, як сталь. Символічним будуть предмети зі сталі - піднос, набір столових приладів, або просто сувенір з даного матеріалу.

12 років - нікелеве весілля. Предмети з нікелю або блискучого металу. Красива люстра або свічник напевно порадують подружжя.

13 років - конвалієва, або мереживна, весілля. Символізує створюється рік за роком мереживо сімейного життя. Для цієї дати річниці якнайкраще підійдуть предмети інтер'єру з мережива (скатертини, серветки, комірець або шаль з мережива, білизна з мереживами), і, звичайно ж, милий букетик симпатичних конвалій.

14 років - агатова весілля. Кращий вибір - вироби з агату, благо зараз можна знайти широкий асортимент самих різних прикрас з агату, а також різних сувенірів (наприклад; піраміда з агату не тільки прикрашає інтер'єр, але і є відмінним талісманом фен-шуй , Що приносить успіх в кар'єрі і інших починаннях).

15 років - кришталеве весілля. Чи означає, що почуття пари стали прозорими і ясними, як кришталь. Відповідний подарунок - келихи, посуд зі скла або кришталю.

16 років - топазовая весілля. Прикраси з топазом - кращий вибір для цієї дати річниці весілля. Подружжя також можуть подарувати один одному коштовності з цим каменем.

17 років - рожеве весілля. Символ цієї дати - троянди. Тому варто подарувати гарний букет троянд, постільна білизна рожевого кольору, рушники і т.д.

18 років - бірюзова весілля. Прикраси з бірюзою, що символізують міцну дружбу, любов і захист від неприємностей. цей напівдорогоцінне каміння сприяє зміцненню відносин. Також можна подарувати предмети бірюзового кольору.

19 років - гранатова весілля. Кращий вибір - прикраси з гранатом.

20 років - порцелянове весілля. Союз пари гарний і гармонійний, як фарфор. В якості подарунка вітаються різні вироби з цього матеріалу.

21 рік - опалова весілля. Опал - камінь вірності. Прикраси з цього каменю сприяють зміцненню взаємин між подружжям.

22 роки - бронзова весілля. Вироби та прикраси з бронзи.

23 роки - берилові весілля. Подарунки з берилу.

24 роки - атласна весілля. Даруються атласну білизну, халати, постіль, покривала та інше.

25 років - срібне весілля. Одна з важливих і значимих дат річниці весілля. Даруйте срібний посуд і прикраси (браслети, кольє, брошки, сережки). Один одному подружжя дарують кільця зі срібла в знак своєї любові.

26 років - нефритова весілля. Прикраси з нефритом.

27 років - весілля червоного дерева. На цю річницю вибирайте презент, виготовлений з червоного дерева, або зображає його (фотопанно, картина).

29 років - оксамитова весілля. Вироби з оксамиту (одяг, аксесуари, шкатулки).

30 років - перлове весілля. Символізує блиск прожитих разом років і яскравість почуттів. Кращий подарунок - прикраси з благородного перлів. Чоловік також може подарувати своїй дружині кольє з перлів.

31 рік - сонячна весілля. Предмети відповідної тематики - сонячні окуляри, картина з пейзажем та інше.

33 роки - полунична весілля. Можна подарувати самі фрукти або їх зображення (малюнок, фото, тканину, рушники).

34 роки - бурштинова весілля. Прикраси з бурштину.

35 років - коралове весілля. Подружжя можуть обмінятися прикрасами з корала.

37 років - муслінову весілля. Подаруйте штори або інші предмети домашнього побуту із мусліну.

38 років - ртутна весілля. Ртуть - це пластичний метал. Він є символом того, що почуття в шлюбі також видозмінюються з плином часу, залишаються такими ж по суті, але приймають іншу форму. Подаруйте пісочний годинник, сувенірний маятник, а також предмети сріблястого кольору.

39 років - крепова весілля. Вироби з відповідною тканини.

40 років - рубінове весілля. Подружжя обмінюються обручками з рубіном. Можна дарувати відповідні прикраси з цим каменем.

42 роки - перламутрова весілля. Вироби з перламутру, з безліччю світлих «грають» відтінків.

43 роки - фланелева весілля. Рушники, халати, сорочки, піжами з фланелі.

44 роки - топазовая весілля. Прикраси з топазом.

45 років - сапфірове весілля. Прикраси з цим коштовним каменем.

46 років - лавандова весілля. Букет квітів, ароматичні свічки або саше з лавандовим ароматом.

47 років - кашемірове весілля. Одяг з м'яких і зігріваючих тканин (кашемір, вовна, фланель). Накидка, плед, кардиган, шаль і інше.

48 років - аметистова весілля. Шляхетний напівдорогоцінне каміння символізує зрілі почуття. Вибирайте прикраси і сувеніри з аметистом.

49 років - кедрове весілля. Аксесуари з кедра (шкатулки, прикраси, ложки, підставки під гаряче), а також кедрова олія.

50 років - золоте весілля. Одна з найважливіших річниць сімейного життя. Вважається, що золоте весілля говорить про стабільність і справжньою подружньої любові. Кращий подарунок - золоті прикраси, сувеніри з позолотою, і т.д.

55 років - смарагдове весілля. Прикраси з смарагдом.

60 років - діамантове весілля. Прикраси з діамантами.

65 років - залізне весілля. Сувеніри, предмети побуту з заліза (решітка і аксесуари для гриля, свічники, меблева фурнітура, підкова як символ удачі).

67 років - кам'яна весілля. Вироби з декоративного каменю. Панно з декількох видів напівдорогоцінних каменів, жодних інших аксесуарів з цього виробного матеріалу.

70 років - благодатне весілля. Подарунки, які говорять про гармонійних почуттях в парі.

75 років - коронне весілля. Зображення корони, ювелірні вироби у формі корони (підвіска, брошка, кільце).

80 років - дубове весілля. Символізує любов, яка міцна як дуб, і має широку крону і відгалуження, як діти і внуки подружжя. Хорошим подарунком будуть предмети меблів з дуба.

90 років - гранітна весілля. Предмети декору з даного матеріалу.

100 років - червоне весілля. Червоний - символ справжньої любові. Подарувати варто предмети червоного кольору.

Опубліковано: 15.04.2017

Див. також:

Як впоратися з дитячою лінню

Мотузковий парк для дітей: безпечний екстрим

Як зрозуміти, що це «той самий» чоловік

Як знайти кохану людину

Обережно, закоханий: ознаки люблячого чоловіка

Любовний гороскоп на 2017 рік для всіх знаків Зодіаку

З цією статтею читають:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com