рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

35 років спільного життя: яке весілля, що дарувати

  1. Чому 35 років спільного життя називається коралова або тілесних весілля?
  2. Традиції і атрибути свята
  3. Де краще відзначати 35 річницю
  4. Оформлення в кораловому стилі
  5. Святкове морське меню
  6. Обряди і традиції коралової весілля
  7. Традиція відправлятися в подорож до моря
  8. Традиція обмивання в морській воді
  9. Передача секретів сімейного щастя наступним поколінням
  10. Подарунки на коралову весілля
  11. Подарунки дружині від чоловіка
  12. Подарунки чоловікові від дружини
  13. Ідеї ​​подарунків батькам
  14. Презенти від рідних і друзів
  15. елітне спиртне
  16. Путівку на море
  17. полотняні подарунки
  18. Корисні поради з організації коралової річниці
  19. Відео по темі: 35 років спільного життя яке весілля

Тридцять п'ять років, прожитих у шлюбі - дуже показова дата: вона говорить про міцність сім'ї, мудрості подружжя, їх умінні пронести через час і всілякі труднощі своїм почуттям стати прикладом для наслідування дітям і онукам.

Весілля, яке відзначається на 35 років спільного життя, носить назву коралової.

Чому 35 років спільного життя називається коралова або тілесних весілля?

Традиція святкувати кожну річницю весілля йде корінням в глибоку старовину, коли практично кожен предмет в будинку вважався символічним. Звідси і виникли назви цих урочистостей.

Пари, які прожили в шлюбі 35 років, відзначають коралову весілля. Союз двох люблячих сердець - це цілий сімейний острів: до цього часу вже з'являються онуки, і сім'я розростається, як коралові рифи - міцні структури, які вже неможливо зруйнувати. Корал уособлює собою стабільність і міцність відносин, наявність великого сімейства, мудрість і вірність подружжя.

Весілля на 35 років спільного життя з часів Стародавньої Русі ще називається полотняною; її асоціюють з добротної домотканого скатертиною, на якій відображаються всі події подружнього життя.
Полотно символізує міцні і гармонійні відносини, добробут сім'ї.

У цей день особливу данину віддають господині будинку - охоронниці домашнього вогнища.



Традиції і атрибути свята

Цей день подружжя повинні присвятити один одному, згадати молодість і максимально проявити свою любов. Вважається, що після 30 років шлюбу колишня романтика і ніжність знову приходить в сімейне життя - чоловік і дружина розуміють, що такий тривалий сімейний стаж говорить про справжні почуття, в які можна зануритися без залишку.

Всі турботи по організації свята повинні лягти на дітей і родичів.

Де краще відзначати 35 річницю

Торжество краще організувати на березі водойми, якщо дозволяє погода.

У будь-якому випадку, коралову весілля не прийнято відзначати у себе вдома. Можна провести захід в ресторані, у друзів або родичів або організувати шикарний заміський пікнік.

Оформлення в кораловому стилі

Один з головних символів свята - полотняна скатертина. Нею має бути обов'язково накритий святковий стіл. Колір цього дня - червоний і його відтінки, тому він обов'язково повинен фігурувати на святі.

Дружина одягне шикарне червоне плаття, а винуватець торжества вручить їй розкішний букет з 35 червоних троянд - це одна з найбільш популярних традицій полотняною весілля.

Святковий стіл в цей день слід оформити в стилі цієї річниці - посуд з червоною окантовкою, серветки з кораловими візерунками, а в центрі столу - гілочка штучного корала або стилізація під неї (якщо немає можливості дістати справжній).

Святкове морське меню

Так як корали - жителі морів, то це свято пов'язане з морською або водною стихією. На столі обов'язково повинні бути присутніми морепродукти.

Серед напоїв слід віддати перевагу червоному вину і іншим міцним напоям, що символізує фортецю союзу подружжя. Як солодкого частування на 35 років спільного життя за традицією підносять торт у вигляді коралового острова - випічку покривають червоними ягодами і шматочками фруктів, формуючи з них витіюваті візерунки.

Як солодкого частування на 35 років спільного життя за традицією підносять торт у вигляді коралового острова - випічку покривають червоними ягодами і шматочками фруктів, формуючи з них витіюваті візерунки

Обряди і традиції коралової весілля

Обряд перевірки відносин

Один з найдавніших обрядів цього свята - подружжя повинні провести ніч напередодні річниці окремо один від одного, взявши з дому нагадування про свою другу половинку. Це вважалося випробуванням і перевіркою на міцність відносин.

Традиція відправлятися в подорож до моря

Ще одна традиція, що йде корінням в старовину - відправитися в день коралової весілля в спільну подорож. Важливо знати, що означає спільна дорога після 35 років спільного життя - вона символізує, що чоловік і жінка ще багато років будуть йти рука об руку, і їх життєві шляхи не розійдуться ніколи.

Така поїздка - відмінний варіант відсвяткувати цей ювілей на морському узбережжі.

Така поїздка - відмінний варіант відсвяткувати цей ювілей на морському узбережжі

Традиція обмивання в морській воді

Одна з найкрасивіших та видатних романтичний водних традицій - обмивання в морській воді на світанку.

Рано вранці, коли сонце тільки показується з-за обрію, подружжя виходить на берег і вимовляють один одному клятви у вічній любові.

Потім вони сідають в човен і роблять невелику морську прогулянку недалеко від берега. У цей час чоловік і дружина сповідаються друг перед другом, дякують за спільно прожиті роки.

Після відвертої розмови подружжя опускають руки за борт човна - це символізує, що всі жалі повинна понести вода. Іноді відбувається повне обмивання винуватців торжества - звільнення від турбот і печалей сімейної пари.

Якщо торжество відзначається на березі Коралового моря, чоловік може дістати з його дна невелику коралову гілочку і подарує своєї благовірної, що символізує щасливе сімейне життя в подальшому. Більш спрощений варіант цього обряду - купити гілочку корала в крамниці сувенірів і під час ритуалу занурити її в морську воду і подарувати дружині.

Для тих, хто хоче відзначити це свято "по-домашньому", без витратних поїздок на море, підійде наступний обряд. Потрібно відправитися на найближче водоймище і з першими променями сонця кинути в воду червона шовкова хустка. Таким чином ви дякуєте морську стихію за проведені роки і просите її підтримки на подальшу спільну життя. Після цього слід відправитися до церкви і поставити дві свічки Миколі Чудотворцю в подяку за такий солідний сімейний стаж. Набравши два судини святої води, подружжя вирушає додому.

Удома їх чекає продовження цього ритуалу. По черзі чоловік і дружина омивають голови один одного по свячену воду, що символізує довіру один одному, прощення всіх образ. Очистившись за допомогою святої води від поганих думок, подружжя ще більше зблизяться.

Передача секретів сімейного щастя наступним поколінням

Наступну красиву і душевну традицію коралової весілля можна провести за святковим столом.

Напередодні ювіляри записують свої секрети сімейного щастя, поради щодо збереження міцного шлюбу, а потім шкатулку з цими напуттям урочисто вручають своїм онукам. Вони дякують своїм мудрих наставників і обіцяють завжди дотримуватися цих порад після створення сім'ї.

Подарунки на коралову весілля

Подарунки подружжя один одному

За 35 років чоловік і дружина відмінно вивчили інтереси й уподобання один одного, тому підібрати подарунок своїй половині буде нескладно. Перш за все, презенти повинні перегукуватися з коралової річницею.

Подарунки дружині від чоловіка

Дружині можна презентувати браслет, намисто, сережки або інші прикраси з коралами.

Подарунки чоловікові від дружини

Чоловік може отримати в подарунок від благовірної стильний кораловий краватку або шикарну картину на морську тематику.

Ідеї ​​подарунків батькам

Вирішуючи, що подарувати на 35 років спільного життя батькам, можна зупинитися на домашніх атрибутах для оновлення будинку:

  • новою технікою
  • меблями
  • посудом з червоною обробкою
  • постільною білизною
  • панно та іншими прикрасами.

Відмінним презентом від дітей може стати симпатичний акваріум з рибкою червоного або золотистого кольору, яка буде "виконувати бажання" подружжя. Заміною такого заморочливого подарунка може стати нічник у вигляді акваріума з штучними рибками.

Презенти від рідних і друзів

символічні подарунки

Родичі і друзі можуть піднести як символічних подарунків сувеніри з черепашок і коралів, які не тільки прикрасять будинок подружжя, а й будуть нагадувати про це шикарною торжестві.

елітне спиртне

Можете подати коньяк тридцятип'ятирічної витримки як символ довговічності відносин.

Путівку на море

Відмінним варіантом презенту стане романтична поїздка на море.

полотняні подарунки

Не варто забувати, що 35 років в шлюбі - це ще й полотняне весілля, тому доречними подарунками стануть набір серветок або рушників, красиво оформлена скатертину, а також лляні обереги для сімейного вогнища. Полотняна сорочка з вишивкою коралового кольору - прекрасний подарунок, який об'єднує два символу цієї річниці.



Корисні поради з організації коралової річниці

Тридцять п'ять років в шлюбі - це привід організувати шикарне торжество.

  • оформлення заходи
    Подбайте про розкішному оформленні заходу - замовте арку з червоних куль, накрийте стіл скатертиною з червоними візерунками, підберіть посуд і серветки відповідного кольору.
  • Стіл на свято
    Святковий стіл в цей день організовується з розмахом, для широкого кола гостей.

    За святковим столом використовуйте нестандартні тости. Під час привітання доречно використовувати в якості тостів і побажань притчі, які символізують мудрість ювілярів.

  • Поздоровлення від близьких
    Всі родичі і близькі друзі повинні привітати подружжя, віддати данину їх мудрості і вмінню зберігати шлюб довгі роки.
  • оформлення подарунків
    Перед врученням подарунків продумайте, як красиво їх оформити і незвичайно вручити. Оформіть подарункову упаковку в кораловому кольорі.
  • Запис заходи на відео
    Якщо з певних причин хтось із родичів не може бути присутнім на торжестві, можна записати відео-привітання або створити масштабний фільм з побажаннями від друзів, рідних і близьких і фотографіями, що ілюструють найбільш яскраві моменти подружнього життя.
    Цей подарунок на 35 років спільного життя можна доповнити музичним привітанням або плейкаст - електронної листівкою з трьома складовими: текстом, картинкою або фотографією і музичною композицією.
  • Розваги на святі
    Розваги на коралову весілля повинні бути символічними і такими, що запам'ятовуються.
    • «Картина життя»
      Можна взяти шматок полотна і запропонувати подружжю "розписати на ньому своє життя". Що намалюють або напишуть ювіляри - їх творчий вибір. Це полотно стане їх реліквією і нагадуванням про чергову річниці їхнього спільного життя.
    • книга привітань
      Ще один відмінний подарунок до весільного торжества - розкішна книга привітань в шкіряному палітурці, куди гості зможуть вписати побажання ювілярам.
    • ігри
      У сценарій ювілею можна включити різні ігри: конкурс компліментів, якими подружжя "обсипають" один одного, гра на перевірку знання звичок, інтересів і пристрастей своєї половинки, забавний аукціон сімейних цінностей, театралізовану постановку-експромт.

Коралове весілля - це можливість згадати найкращі події сімейного життя, освіжити свої почуття, подякує свою половинку за все спільно прожиті радощі й прикрощі.
Ця дата - перехід на новий рівень відносин - вже перевірених часом і випробуваннями.

Відео по темі: 35 років спільного життя яке весілля

Якщо ваші друзі або родичі переступили такий серйозний рубіж спільного життя, то їх відносини вже перевірені не тільки часом.
Ми підготували для вас відео в яких ви можете почерпнути ідеї для створення вітального фото-ФІДЕ колажу, який нагадає ювілярам про їх спільно пройдений шлях.

Чому 35 років спільного життя називається коралова або тілесних весілля?
Чому 35 років спільного життя називається коралова або тілесних весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com