рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

22 роки спільного життя - яка це весілля, що подарувати і як відзначити?

  1. Бронзова річниця весілля
  2. відзначаємо торжество
  3. Подарунки в бронзі
  4. Поздоровлення на бронзову весілля
  5. Відео-приклад подарунків до річниці


Всі пам'ятають з історії, що буквально кілька століть назад самими знаменними подіями в житті подружжя були їхні заручини, одруження і народження дитини.

Зовсім недавно шлюбу стали приділяти більше уваги: ​​стали відзначати ювілеї спільного подружнього життя, психологи стали акцентувати увагу на важливості подібних свят.

І ось сьогодні перед нами вже стоїть питання: яке весілля на 22 річниці весілля святкується?

Бронзова річниця весілля

Ювілеї наступають і проходять Ювілеї наступають і проходять. Але 22-ма роками в шлюбі теж варто пишатися, адже навіть кожен місяць може додати в наше життя нових фарб.

Здавалося б, уже виросли діти і ваша сім'я пройшла довгий життєвий шлях. Однак бронзову весілля вважають досить позитивною і романтичної. Це пов'язано з самим матеріалом, якому присвячено назву.

Бронза сама по собі досить дорогий метал. Але цінується вона не стільки за дорожнечу, скільки за особливі якості. Цей метал популярний серед скульпторів, ювелірів і промислових виробників, оскільки відрізняється гнучкістю і високою теплопровідністю. Так і наші дружини до 22-и років навчилися відчувати один одного, обмінюватися теплом все ще палаючої любові і бути терплячими, поступливими і гнучкими. І адже це привід відсвяткувати!

відзначаємо торжество

Плануючи відзначити цю знаменну подію, подумайте спочатку про свої внутрішні бажання і потреби Плануючи відзначити цю знаменну подію, подумайте спочатку про свої внутрішні бажання і потреби. Іноді душа вимагає відпочинку, а іноді гучного веселощів. Напевно ви вже замислювалися на рахунок стилю і характеру торжества. Для цього весілля підійде романтична обстановка.

Діти вже подорослішали, і можна дозволити собі залишитися на цей вечір удвох. Якщо ви віддаєте перевагу домашній затишок, обов'язково продумайте програму на вечір: їжа, обстановка, перегляд фільму, вручення подарунків або міні-сюрпризів. З іншого боку, можна надати заходу урочистості походом в розкішний ресторан.



Якщо ви сімейні люди, то свято в колі сім'ї теж може бути різноманітним. Милим або енергійним. Адже гості, і ваші діти особливо, можуть не тільки забезпечити подарунками, а й придумати конкурси або цікаві ігри.

Також відзначимо, що 2 роки тому подружжя святкували свій другий ювілей спільного життя. Крім того, якщо ви є запрошеним на таку подію варто задуматися не тільки про те яка це весілля 20 років спільного життя , А також і що піднести в якості подарунка. Якщо не впевнені у виборі, можете прямо запитати у ювілярів, що їм краще подарувати.

Головне - забезпечити оформлення приміщення відповідно до 22-ю річницею:

  • Бронзові тони;
  • Елементи інтер'єру в бронзі;
  • Бронзовий декор.

Подарунки в бронзі

Пошук подарунка - завжди непроста справа Пошук подарунка - завжди непроста справа. Однак з річницею з дня весілля справа йде простіше.

Ми вже знаємо, що 22 роки подружнього життя приурочені до «бронзової епохи» у відносинах. А тому всі наші подарунки будуть пов'язані з цим металом або виготовлені з нього. До того ж це спочатку додасть подарунку розкішності і багатства, адже бронза високо цінується поряд з дорогоцінними металами.

Царства бронзи належать годинник, дверні ручки, світильники, скульптури і багато інших елементів інтер'єру. А тому, щоб визначитися з подарунками, давайте звернемося до існуючих варіантів:

  • Інтер'єр включає всілякі оригінальні і корисні предмети з бронзи (головне їхнє завдання - бути легкими, витонченими, стильними і не займати багато місця, наприклад, портсигар або свічник);
  • Бронзові статуетки також є частиною інтер'єру, проте їх головне завдання не в корисності, а в наділений особливим змістом (наприклад, любителі природи оцінять статуетки представників флори і фауни або, якщо вам відомі якісь традиції сім'ї, можете викрити його в бронзу);
  • Бронза в стилі «Фен-шуй» (такий подарунок буде доречним, оскільки Фен-шуй - це вчення про підтримку гармонії побуту з законами природи);
  • Антикваріат виділяється серед звичних бронзових предметів і виглядає дуже ефектно (це можуть бути бронзові предмети з минулого, копії відомих бюстів, скульптур і статуй);
  • Великі предмети інтер'єру (наприклад, дзеркало в бронзовій оправі або ексклюзивний журнальний столик);
  • Кухонні прилади (бронзовий сервіз для чаю або, наприклад, турка).

Жодне торжество не обходиться без подарунків. Це стосується і весільних річниць. Запрошені родичі часто ламають голови над питанням що дарувати, як привітати і взагалі, яке весілля через 17 років спільного життя відзначається? Орієнтуйтеся на назву весільної річниці і тоді точно не прогадаєте.

Перелік доречних подарунків до «повнолітньою» весільної річниці перерахований в даній статті , Також ви дізнаєтеся яке весілля після 18 років спільного життя святкується і які традиції властиві їй.

Поздоровлення на бронзову весілля

Ось подарунок вже обраний. Але всі розуміють, що маленька подія, нехай і в сімейному колі, просить приємних слів на адресу винуватців торжества. А тому необхідно заздалегідь підготуватися.

На таких урочистих заходах дуже часто звучать тости. Якщо ж ви докладаєте до подарунка листівку, варто окрему увагу приділити віршам.

На нашому сайті існує величезний вибір привітань у віршованій формі. Наприклад, дуже зворушливо звучить ось це:

У вашу бронзову річницю весілля - 22 роки У вашу бронзову річницю весілля - 22 роки!
Поспішаю привітати вас і від серця побажати,
Щоб щастя і благополуччя чекало біля порога,
Щоб в любові вам не довелося страждати!
Нехай в цьому житті все, що є вже і ще буде,
Тільки заповітна любов велика, без меж!
І це щастя - в світі мільярдів доль,
Знайти один одного серед багатьох осіб!

Будь-яка весільна річниця повинна супроводжуватися теплими словами на адресу подружжя. Наприклад, вас запросили на п'ятнадцятирічну річницю і виходячи з назви необхідно знайти відповідні привітання. Давайте розберемося яке весілля в 15 років спільного життя святкується? Загальноприйнята назва весілля - кришталева, але іноді їй присвоюють й іншу назву - скляна. У будь-якому випадку, незалежно яке поздоровлення підберете, головне щоб воно звучало від серця.

Відео-приклад подарунків до річниці

Різні вироби з бронзи як на цьому відео можуть стати відмінним подарунком до бронзової річниці. Такі подарунки ви можете придбати на ринку, в магазині, зробити самостійно або замовити.


Читайте також:

І ось сьогодні перед нами вже стоїть питання: яке весілля на 22 річниці весілля святкується?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com