рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

15 років спільного життя. кришталеве весілля

П'ятнадцята весільна річниця вже довгий час іменується скляній

П'ятнадцята весільна річниця вже довгий час іменується скляній. І зовсім недавно її стали називати ще й кришталевою весіллям. Чому символом п'ятнадцятирічної річниці обрали скло і кришталь? Мабуть, завдяки їх красі, прозорості та, на жаль, тієї ж крихкості, яка властива любові і подружнього взаєморозуміння. Сімейне щастя легко розбивається, як і келих зі скла. Однак ця річниця уособлює чистоту і ясність сімейних відносин, безхмарне щастя двох люблячих людей.
Кришталь - дивно дзвінкий матеріал, він міцніше скла, тому подружжя, яким вдалося зберегти шлюб протягом п'ятнадцяти років, можуть пишатися міцною сім'єю і почуттями.
Але все ж згадаємо про те, що кришталь б'ється, тому підхід до сім'ї повинен бути, як і раніше, дбайливим, ніжним, повинні бути присутніми спроби зміцнювати відносини. П'ятнадцять років - дата знаменна, що вимагає відповідного свята, в честь якого і збираються за столом гості. Серед них неодмінно повинні бути свідки одруження, родичі, кращі друзі. На річниці п'ятнадцятиріччя повинні бути присутніми діти - символи триваючого життя, радості і сімейного успіху. Традиційно святковий стіл кришталевих ювілярів має на собі посуд з кришталю і скла. «Обмивати» ніжки «новонародженої» сім'ї можна тільки з кришталю. Приміщення, в якому проводиться торжество, має бути прикрашена різнокольоровими повітряними кулями, плакатами з жартівливими поздоровленнями і різними порадами винуватцям торжества. Плакати оформляються зазвичай на великих аркушах ватману.


Відповідно, подарунки на таку весільну річницю повинні бути з кришталю, вони повинні як би натякати на те, що відносини між подружжям зберігають прозорість і чистоту.
В якості презенту на п'ятнадцяту річницю весілля відмінно виглядатимуть кришталеві вази, келихи, фужери, склянки, салатниці, чайні набори. Досить оригінально виглядатимуть невеликі статуеточкі, що зображують людські фігури, тварина, квітка або інші предмети. Вони також прекрасно впишуться в інтер'єр квартири «молодят».
П'ятнадцять років разом варті уваги подружжя і їхніх друзів і рідних. Проводьте цей весільний ювілей незабутньо, і нехай він залишається у вашій пам'яті, як світлий символ взаємної подружньої любові .

Чому символом п'ятнадцятирічної річниці обрали скло і кришталь?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com