рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 років весілля: яке весілля, що дарувати і як відзначати?

  1. Як відзначити ювілей сім'ї?
  2. Що подарувати дружині на 10 років весілля?
  3. Подарунок чоловікові на олов'яну весілля
  4. Як вибрати подарунок на ювілей сім'ї друзям і родичам

10 років в шлюбі - це перший ювілей спільного життя. Подружжя встигли багато зробити: у них з'явилися діти, свій будинок, відбулася кар'єра, але ще так багато всього попереду. Багато гостей, та й самі винуватці торжества цікавляться, 10 років весілля - яке весілля, як відзначати цю дату і що дарувати?

Як відзначити ювілей сім'ї?

10 років - це олов'яна, або рожеве весілля, тому місце торжества має бути оформлено в рожевому кольорі 10 років - це олов'яна, або рожеве весілля, тому місце торжества має бути оформлено в рожевому кольорі. Подружжя запрошують своїх близьких друзів і родичів, ставлять на стіл рибу в рожевому соусі, червоне вино або рожеве шампанське.

Перший ювілей потрібно відзначити з розмахом, щоб подальша життя складалося не гірше, ніж прожиті роки.

Якщо є можливість, то перед застіллям можна влаштувати повторну реєстрацію шлюбу, щоб «освіжити» почуття чоловіка і дружини. У теплу пору року краще організувати свято на природі.

Що подарувати дружині на 10 років весілля?

Традиційний подарунок - це букет троянд, їх повинно бути 11: 10 червоний і 1 біла. Червоні - символ любові, поваги і щасливих років в шлюбі, а 11 - надія на прекрасне спільне майбутнє.

Щоб порадувати улюблену, виберіть для неї прикраси. Це можуть бути сережки, кільця, підвіски з дорогоцінних металів, але в композиції повинен бути присутнім рожевий камінь.

Якщо у дружини багато прикрас, піднесіть їй олов'яну шкатулку на 10 років весілля. Що подарувати і яке весілля - для вас вирішені проблеми, якщо ви вирішили купити дружині на ювілей мобільний телефон, планшет, ноутбук, прикраси з діамантами, сертифікат в салон краси, поїздку до моря або навіть автомобіль. Такі подарунки універсальні, вони підійдуть для будь-якого свята.

Подарунок чоловікові на олов'яну весілля

На 10 років весілля чоловіки прийнято дарувати будь-які предмети з олова. Це може бути гуртка з олова, набір олов'яних солдатиків (жартівливий подарунок), олов'яні шахи, брелоки, сувеніри і т.д. Але щоб порадувати коханого чоловіка, дружина може купити і те, що йому дійсно необхідно. Наприклад, набір інструментів, навігатор або відеореєстратор для автомобіля, набір для куріння, кальян і т.д. Можна вибрати подарунок за захопленнями.

Якщо ви хочете порадувати чоловіка на 10 років весілля, яке весілля і що подарувати не повинні бути головними питаннями, адже, перш за все, - це любов і турбота про близьку людину.

Як вибрати подарунок на ювілей сім'ї друзям і родичам

Запрошені на торжество друзі і родичі можуть дотримуватися традиції або вибрати для подарунка щось орігінальное.Традіціонно на рожеве весілля дарують:

  • постільна білизна або рушники рожевого кольору або з орнаментом рожевих тонів;
  • сувеніри та скульптури з рожевого мінералу, наприклад, сердоліку або агату, фігурки з олова;
  • чайний сервіз з олова;
  • оберіг - олов'яний дзвіночок, який захистить родину від злих духів, нещасть і пліток;
  • гроші. Подружжя точно знайдуть застосування купюрам, але пам'ятайте, що гроші потрібно оригінально подарувати . Наприклад, покласти в красиву коробочку або скарбничку;
  • плед, покривало, подушки, ковдру і т.д., загалом, все, що пов'язано з постіллю, причому, на відміну від постільної білизни, ці приналежності не обов'язково повинні бути рожевими;
  • сертифікат на придбання побутової техніки або будь-яких інших товарів;
  • подорож до Європи або до моря. Якщо ви знаєте, що чоловік і жінка своєму розпорядженні вільний час, то піднесіть їм чудову можливість побути удвох і «освіжити» свої почуття.

Рожеве весілля - серйозний ювілей двох люблячих сердець, і щоб цей день запам'ятався на все життя, влаштуйте пишне торжество і подаруйте один одному незабутні подарунки. Все про срібного весілля читайте в цій статті .

Як відзначити ювілей сім'ї?
Що подарувати дружині на 10 років весілля?
Багато гостей, та й самі винуватці торжества цікавляться, 10 років весілля - яке весілля, як відзначати цю дату і що дарувати?
Як відзначити ювілей сім'ї?
Що подарувати дружині на 10 років весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com