рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як поповнити Яндекс.Деньги готівкою через термінал: докладна інструкція, оплата через банкомат Ощадбанку

  1. доцільність
  2. Поповнюємо рахунок Яндекс.Деньги через термінал
  3. Інструкція
  4. Оплата рахунку через банкомат Ощадбанку

Yandex - вітчизняна компанія, що спеціалізується на розробці пошукового механізму. Однак зараз вона розвивається і стає мультіпорталом.

Ця компанія не обійшла стороною і створення сервісу електронних платежів, який є одним з найпопулярніших в Росії на сьогоднішній день.

Незважаючи на популярність, до сих пір не всі знають, як працювати з цією системою. І це при тому, що сьогодні так часто доводиться платити за товари електронними грошима.

доцільність

Поповнювати рахунок Яндекс гаманця можна самими різними способами Поповнювати рахунок Яндекс гаманця можна самими різними способами. Майже всі сервіси електронних платежів мають угоди з Яндексом, що дозволяє без проблем і з не високою комісією виробляти переклад з однієї платіжної системи в іншу.

Однак існують і такі компанії, які не хочуть співпрацювати і з сервісів, яких не можна перевести гроші безпосередньо, наприклад, Qiwi.

Сьогодні найдоступнішим і вигідним способом поповнення балансу Яндекс.Деньги є поповнення через термінал. Причина в тому, що термінали, що підтримують поповнення Яндекс. Гроші, знаходяться майже всюди: в метро, ​​на вулицях, в торгових центрах, в кафе і т.д.

Щоб дізнатися де можна знайти такий термінал необхідно всього лише перейти за цим посиланням: http://money.yandex.ru/list.xml?t=map&ll=44.94098,54.04933&spn=0.090036,0.025254&z=14&methods=4 і на карті знайти найближчим пристрій поповнення.

Крім доступності цього методу поповнення слід сказати про те, що він дуже вигідний. Вигода полягає в тому, що комісія при проведенні транзакції дуже маленька або взагалі відсутня. Витрати часу при такому вигляді поповнення мінімальні.

Найчастіше гроші приходять в цей же день через кілька хвилин після поповнення. Без затримок тут, звичайно, не обійшлося, але це трапляється рідко і максимальний час затримки не перевищує семи днів. Якщо чекати ніколи, то можна шукати допомоги в службі підтримки.

Поповнюємо рахунок Яндекс.Деньги через термінал

Поповнення системи Яндекс Поповнення системи Яндекс.Деньги - дуже проста процедура, однак вона часто викликає труднощі на початковому етапі.

Вся проблема в тому, що користувачі не завжди розуміють, що щоб покласти грошей на рахунок потрібно обов'язково ввести свій номер рахунку без помилок. Для цього його можна записати на папері або в телефоні.

Звичайно можна і запам'ятати, але перестрахуватися буде не зайвим. Також не можна забувати про комісії. У деяких терміналах її немає, але в деяких вона значна, тому краще заздалегідь подумати про це і захопити суму на п'ять відсотків більше необхідної.

Візьміть до уваги: ​​при поповненні рахунку Яндекс Гроші бажано використовувати купюри гарної якості. Ні в якому разі не можна намагатися використовувати рвані або сильно пом'яті гроші. Автомат може просто порвати або зажувати готівку.

Інструкція

Закинути грошей на електронний гаманець через термінал не представляє проблем Закинути грошей на електронний гаманець через термінал не представляє проблем.

Послідовність дій включає в себе:

  1. Вибір пункту «Оплата послуг», що знаходиться на головному екрані.
  2. Перехід в розділ під назвою: «Електронна комерція».
  3. Вибір іконки «Яндекс.Деньги».
  4. Як ввести свій номер рахунку Яндекс, записаного або збереженого заздалегідь.
  5. Як ввести свій номер мобільного телефону.
  6. Вказівка ​​точної суми грошей, на яку необхідно поповнити рахунок.
  7. Внесення необхідної суми грошей в купюроприймач терміналу.
  8. Отримання чека.

Назви пунктів взяті з терміналу Qiwi, при роботі з іншими терміналами слід шукати подібні назви.

Звертаємо увагу: якщо виникли труднощі з пошуком будь-яких пунктів, то можна просто ввести в пошуку слово «Яндекс» і у вікні результатів пошуку натиснути на іконку з написом: «Яндекс.Деньги».

Оплата рахунку через банкомат Ощадбанку

Для поповнення Яндекс гаманця за допомогою карти Ощадбанку можна скористатися одним з величезної кількості терміналів цього банку Для поповнення Яндекс гаманця за допомогою карти Ощадбанку можна скористатися одним з величезної кількості терміналів цього банку.

Варто пам'ятати, що в Криму цей спосіб не працює, тому що там відсутні відповідні пристрої.

Робиться це в такий спосіб:

  1. Карта Ощадбанку Росії вставляється в термінал або банкомат.
  2. В меню самообслуговування вибирається пункт «Платежі та перекази».
  3. У вікні необхідно натиснути на напис: «Оплата послуг».
  4. У списку вибирається іконка «Електронні гроші», після цього - «Яндекс».
  5. В поле введення номера, необхідно ввести свій номер рахунку і натиснути кнопку «Далі».
  6. Далі вказується сума, яку необхідно ввести.
  7. Для поповнення рахунку необхідно натиснути на кнопку «Оплатити».

Зі збільшенням популярності інтернет магазинів незайвим буде знати, як можна швидко, вигідно і без зайвого клопоту поповнити рахунок електронних грошей.

Дивіться відео, в якому наочно пояснюється, як поповнити Яндекс-гаманець через термінал:

Xml?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com