рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як оригінально подарувати гроші на весілля

  1. Способи піднесення грошей на весілля
  2. Креативні ідеї оформлення грошового подарунка

Гроші - найпопулярніший подарунок для молодят. Але багато гостей дарують гроші одноманітно і нудно. Сьогодні існує безліч варіантів подарувати гроші на весілля оригінально. Для цього проявіть фантазію, підключіть власну уяву і креативне мислення.

Способи піднесення грошей на весілля

Якщо ви подаруєте молодятам гроші в традиційному конверті, це буде нецікаво і просто. Та й наречений з нареченою незабаром забудуть, хто із запрошених гостей їм вручив його на весіллі. Щоб подарунок запам'ятався молодятам на довгі роки, він повинен бути неординарним, а також викликати в оточуючих приємні емоції і захоплення. Розглянемо цікаві ідеї піднесення грошей на весілля:

  1. Мішок з грошима. Візьміть невеликий тканинний мішечок і наповніть його грошима. Мішечок можна декорувати оригінальною вишивкою, красивими стразами, аплікацією або нанести на його поверхню імена молодят. Даний подарунок у молодят буде асоціюватися з фінансовим благополуччям.
  2. Картина з грошей. Придбайте стандартну рамку для фотографій і помістіть за склом грошові купюри. Можна викласти їх у вигляді оригінального малюнка або просто розмістити хаотично. Зовсім необов'язково, щоб всі купюри були справжніми. Для кількості використовуйте намальовані купюри.
  3. Грошова книга. Заздалегідь дізнайтеся, який літературний жанр вважають за краще молодята. Потім придбайте відповідну книгу і на її сторінках розмістіть грошові купюри. Після цього упакуйте книгу в яскраву обгортковий папір і подаруйте молодятам.
  4. Баночка з грошима. Розміняйте великі грошові банкноти на дрібні купюри. Потім поверніть їх акуратно в трубочку. Після візьміть красиву скляну банку і помістіть гроші всередину. Подарунок можна доповнити монетами з шоколаду або цукерками. Баночку з грошима прикрасьте стрічками і веселими написами.
  5. Грошовий парасольку. Купіть невеликий парасольку і прив'яжіть до його спиць різнокольорові стрічки. Потім до стрічок прикріпіть звичайні канцелярські скріпки і зафіксуйте ними грошові купюри. Подаруйте парасольку молодятам в закритому вигляді і попросіть їх відкрити подарунок. Грошовий парасольку викличе у молодят яскраві емоції і захоплення.
  6. Капуста з грошима. Купіть пекінську капусту невеликого розміру і між її листочками помістіть скорочення в трубочку паперові гроші. Щоб купюри не намокли, оберніть їх харчовою плівкою. Цей подарунок нареченому і нареченій дуже сподобається.
  7. Повітряні кулі з грошима. Купіть багато яскравих повітряних куль, згорніть грошові купюри і акуратно помістіть їх всередину куль. Можна всередину куль помістити блискітки і шматочки мішури. Після чого надійти повітряні кулі. Вручите молодятам на весіллі повітряні кулі з грошима.
  8. Оригінальний фотоальбом. Розміняйте грошову суму, яку ви плануєте подарувати молодятам на дрібні купюри. У кишеньки нового фотоальбому вкладіть гроші. Їх можна комбінувати з яскравими листівками, фотознімками та щирими побажаннями.
  9. Труси з грошима. Для оформлення подарунка будуть потрібні чоловічі труси великого розміру. Нашийте на них кишені з яскравої тканини, всередину яких помістіть грошові банкноти. Молодята повинні відкрити всі кишені і знайти в них заховані гроші.
  10. Довгий долар. Розміняйте гроші на дрібні купюри. Потім розкладіть їх в ряд і акуратно з'єднайте між собою скотчем. Отриману довгу стрічку з грошей можна згорнути в клубок або в рулон. Щоб подарунок викликав сміх у молодят, поверх грошового рулону намотайте обгортку від туалетного паперу.
  11. Сундук зі скарбом. Для оформлення подарунка купите звичайну шкатулку або скриню. Наповніть їх до країв цукерками, шоколадними монетами, купюрами, роздрукованими на ксероксі і звичайно, справжніми грошима. Як декор скрині можна використовувати черепашки, намиста бірюзового кольору і інші ефектні прикраси.
  12. Грошовий валізу. Для оформлення подарунка придбайте валізу невеликого розміру. Всередину валізи покладіть стопками пачки грошей, роздруковані за допомогою ксерокса. Зверху кожної пачки помістіть справжні купюри. Грошовий валізу викличе у молодят масу позитивних емоцій.
  13. Перший внесок. Якщо ви дізналися, що молоді планують купити після весілля побутову техніку, автомобіль або квартиру, можна подарувати їм гроші на перший внесок. Для покупки телевізора буде актуальним диск з цікавим фільмом. До його упаковці прикріпіть конверт з грошима. Для майбутньої покупки квартири подаруйте ключі, до яких в якості брелка прикріпіть купюри для першого внеску.
до змісту ^

Креативні ідеї оформлення грошового подарунка

Якщо ви хочете здивувати гостей урочистості і молодят власним подарунком, скористайтеся наступними креативними ідеями:

  1. Грошові квіти. Для виготовлення даного подарунка приготуйте грошові банкноти різного номіналу, клейку стрічку, довгі шпажки, тирса і ємність. Складіть купюру гармошкою. Потім гармошку складіть навпіл і зафіксуйте її кінці клейкою стрічкою. У підсумку вийде гарна квітка. До квітки акуратно приклейте клейкою стрічкою довгу шпажку. Повторіть вищевказані маніпуляції з кожної грошової купюрою. Помістіть в ємність тирсу. Якщо у вас немає тирси, то можна використовувати пісок або пінопласт. Потім вставте в ємність з наповнювачем шпажки з квітами. Ємність можна красиво прикрасити стрічками, блискітками або оформити шматочками яскравої тканини. В результаті у вас вийде оригінальний горщик з квітами з грошей.
  2. Гірлянда з грошей. Для виготовлення даного подарунка приготуйте двосторонній картон, довгу стрічку, грошові купюри, намистини великих розмірів, дирокол, ножиці та олівець. Намалюйте на картоні олівцем шаблон квітки і, використовуючи його, зробіть кілька кольорів з різнобарвного картону. Потім діркопробивачем виконайте в центрі кожної квітки по одному отвору. З'єднайте між собою кінці стрічки і зробіть петлю в її верхній частині. Повинна вийти подвійна стрічка. Всі грошові купюри складіть в гармошку і обмотайте акуратно стрічкою. Між купюрами протягують паперові квіти і яскраві намистини. Намагайтеся, щоб в гірлянді зберігалася симетрія, і колірна палітра намистин поєднувалася з кольором стрічки. Зробіть дві грошові гірлянди. Даний подарунок по достоїнству оцінять молодята.
  3. Грошова подушка для молодят. Купіть наволочку на блискавці і наповніть її пелюстками троянд, шоколадними монетами, грошима і будь-яким м'яким наповнювачем. На тканину наволочки можна нанести в фотоательє зображення нареченого і нареченої. Грошова подушка - чудовий подарунок для молодят, який буде нагадувати їм про щасливий день одруження.

Вибираючи відповідний варіант оформлення грошового подарунка на весілля, вкладіть в нього не тільки грошові банкноти, але і свою любов. Подарунок, виготовлений своїми руками, обов'язково принесе радість і відмінний настрій молодятам, а також викличе посмішки на обличчях гостей торжества.


Якщо Вам сподобалася наша стаття і Вам є що додати, поділіться своїми думками. Нам дуже важливо знати Вашу думку!

Що ще почитати

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com