рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як оригінально подарувати гроші на весілля - цікаві ідеї!

  1. Гроші разом з подарунком
  2. Як можна упакувати купюри
  3. Вироби з банкнот своїми руками
  4. Подарунок з приколом
  5. Квести, конкурси
  6. Як правильно підготувати грошовий подарунок

Щоб ваше привітання нареченим виявилося яскравим, незабутнім, потрібно добре продумати, як оригінально подарувати гроші на весілля

Щоб ваше привітання нареченим виявилося яскравим, незабутнім, потрібно добре продумати, як оригінально подарувати гроші на весілля. Низка гостей підносить молодим конверти, які через деякий час в порожньому вигляді виявляться в сміттєвому кошику, каже однотипні слова. Всі починають нудьгувати. Пожвавите торжество несподіваним виступом.

Гроші разом з подарунком

Дарувати молодятам дорогу річ можна тільки в тому випадку, якщо ви впевнені, що вона доведеться молодятам за смаком, і ніхто інший не вручить їм аналогічний презент. Багато хто віддає перевагу підносити і отримувати гроші, які винуватці торжества витратять на приємні їм предмет або подорожі. Хочете, щоб у новій родині довгі роки залишилася пам'ять про вас - виберіть річ, яка точно не буде покинута на антресолі, і доповніть її матеріальними засобами.

Подаруйте молодятам порцеляновий сервіз, прокладете тарілки і блюдця купюрами. Можете супроводити кожну банкноту рекомендаціями: «на продукти для борщу», «на тортик до романтичного чаювання». Коли будете вручати подарунок, у віршах або в прозі розкажіть, що це не звичайна посуд, а прилади, зняті зі скатертини-самобранки, тому голод молодій сім'ї не загрожує. Можете привітати їх побажаннями приємного апетиту, міцного здоров'я.

Якщо даруєте побутову техніку, банкноти можна вкласти в інструкцію або в порожні порожнини, наприклад, в накопичувач пилососа. Постільні приналежності знадобляться будь-яка молода сім'ї. Якщо в наволочці або складках пледа виявиться барвиста листівка з пристойною сумою, радість жениха і нареченої буде безмежною. Таким способом можна піднести подарунок сестрі на весілля, оскільки ви прекрасно знаєте, про що мріє близька родичка.

Як можна упакувати купюри

Пачку купюр без супроводжуючого подарунка теж можна піднести оригінально і весело. Один з відомих способів - гроші на весілля в банку. Варіантів, як оформити підношення, існує дуже багато:

  • Згорнуті в трубочку купюри всередині банки;
  • Банку з грошима заповнюють діючими банкнотами різних країн упереміш з фотографіями, поздоровленнями, прогнозами і купюрами банку приколів;
  • Гроші на весілля лежать в масі цукерок, сувенірів та інших дрібних предметів.

Гроші можна розкласти в гаманець з безліччю відділень, кишеньок і потаємних порожнин. Для такої ж мети годиться красива шкатулка з шухлядками і подвійним дном. Якщо молоді люблять подорожувати, купіть хороший рюкзак, а в кишеню покладіть деяку суму зі словами «на поїздку, про яку ви довго мріяли».

Якщо даруєте гроші в надійно замаскованому вигляді, прослідкуйте самі або попросіть батьків молодят переконатися, що всі купюри знайдені.

Не всі відразу збагнуть, як можна упакувати купюри, щоб подарунок запам'ятався. Люди старше 40 років не завжди мають достатню креативність і почуття гумору, щоб придумати оригінальний спосіб вручення грошей. Від батьків молоді можуть отримати парасольку з грошима на весілля для захисту від інфляції та криз. На вигляд звичайний побутовий предмет, а коли наречені відкриють його, побачать купюри, прикріплені скотчем до кожної спиці. Якщо навіть такий пристрій здається вам занадто складним, замовте фотоальбом з портретами жениха і нареченої. Гроші можна вкласти в кишеньки для знімків.

Вироби з банкнот своїми руками

Відео як зробити грошовий торт

Якщо скрутити кожну купюру в трубочку, з них можна зробити оригінальну композицію. Обкласти рулончики картонний каркас, і у вас вийде будиночок, торт або корабель. Залишилося прикрасити виріб декоративними елементами, стрічками, мішурою, і придумати цікаве привітання. Даруйте будиночок - скажіть, що ця маленька житлоплощу стане першим кроком до покупки шикарних апартаментів.

Можна піднести молодятам гроші в рамці. З різнокольорових банкнот різних достоїнств складіть своїми руками колаж або вигадливий орнамент. Якщо взяти раму для великої картини, всередині нескладно розташувати і купюри банку приколів, і фотографії молодят, і іноземну валюту. Не забувайте, що ювілейні монети цінуються в кілька разів дорожче номіналу, їх теж можна використовувати в композиції: кілька згорнутих в трубочку купюр, що розходяться променями від металевого диска, перетворяться в сонце або квітка.

Візьміть гілку химерної форми, застроміть її в горщик із землею. Прикріпіть на відростки купюри і монети. Грунт теж усипьте монетками. У віршах або прозі розкажіть, що у вас на дачі росте грошове дерево з паперовими листами і металевими насінням. Одне зернятко ви прорости і тепер даруйте молодій сім'ї, щоб її добробут постійно зростала.

Любителі індійських фільмів багато разів бачили, що наречені носять квіткові гірлянди на шиї. Можете зробити грошові «намиста» самостійно або звернутися до фахівця з орігамі. Один чоловік навряд чи знайдеться достатньо купюр на подібну прикрасу. Це може бути колективний подарунок для молодих або вінок з грошей, розбавлених привітаннями та побажаннями.

Подарунок з приколом

Хочете порадувати нареченого з нареченою і гостей - вручите їм горщик для жаркого, наповнений монетами. Згадайте Вінні-Пуха і розкажіть про дуже корисний горщик, в який можна покласти що завгодно. На самому дні буде лежати основна сума, а весь інший обсяг заповнений різними корисними і марними кругляшками. Молодим доведеться довго сортувати вміст, якщо воно буде представлено:

  • сучасними монетами;
  • жетонами для дитячих ігор;
  • копійками радянського періоду;
  • монетами різних країн;
  • ювілейними монетами.

Купуйте іграшку-скарбничку, яка включається, якщо в проріз кинути монетку. В накопичувач покладіть призначену на подарунок суму. Подальший сюжет залежить від вашої фантазії. Можна вийняти батарейки, а коли автомат не спрацює, сказати, що приймач переповнений, його потрібно звільнити. Запропонуйте молодим вгадати, яка сума виявиться в скарбничці, якщо кожен гість кине по 5 рублів. Одягніться в костюм факіра і скажіть, що звичайна рублева монета в цьому казковому агрегаті перетвориться в значну суму.

Хочете смішно і прикольно піднести засоби - вручите нареченим величезну матрьошку. У кожну нову ляльку вкладайте побажання в віршах або в жартівливій формі. Гроші опиняться тільки в останній фігурці, але до неї ще треба дістатися. Точно так само можна подарувати гроші в безлічі коробок різних розмірів. Ідеї ​​можуть бути різні, якщо мати багато ємностей з зменшуються розмірами.

Не сушіть голову, як красиво подарувати гроші на весілля, якщо під руками немає жодного оригінального предмета. З приколом можна незвично вручити і гроші в банку. Упакуйте їх у водонепроникну харчову плівку і сховайте серед овочів, ягід або горіхів. Вибачитеся перед молодими, що не змогли знайти гідного подарунка, довелося принести те, що виросло на дачі.

Квести, конкурси

Щоб доставити радість молодятам, які просто обожнюють різні загадки, квести, змагання, змусьте їх докласти зусиль, щоб отримати гроші на весілля. Можна купити качан пекінської капусти, прокласти між листочками купюри, фотографії, побажання листівки з віршами. Наречений з нареченою будуть по черзі відривати листочки і забирати вміст. Хто більше грошей знайде?

Думаєте, як креативно подарувати гроші на весілля? Візьміть багато повітряних кульок, покладіть всередину не тільки гроші, але і порожні листочки, листівки з поздоровленнями, яскраві картинки. Вручите нареченому і нареченій стріли для гри в дартс, нехай шукають, в якому кульці заховані гроші. Конкурси в жартівливій формі пожвавлять весільне торжество.

Можете вручити декоративну пляшку і сказати, що виловили в морі піратське послання. Усередині знайдеться карта квартири нареченого чи нареченої. Хрестик покаже, де потрібно шукати. Якщо хочете цікаво подарувати гроші сестрі на весілля, в квартиру якої є вільний доступ, покладіть в цей тайник невелику суму і вказівка ​​на подальші пошуки. Записок з зазначенням нового напряму може бути дуже багато. В кінці сховайте основний подарунок і поздоровлення. Подібним чином можна використовувати на весіллі міні-сейф, скринька або шкатулку. Цю річ ви подаруєте нареченим на банкеті, а ключ їм доведеться шукати по прикладеної інструкції.

Як правильно підготувати грошовий подарунок

Не забувайте, що весілля - один з найбільш пам'ятних днів у житті людини. Уникайте злих жартів, натяків на непристойні вчинки молодят. Не всі люди люблять конкурси, веселі розіграші, ваш прикол не повинен образити ні нареченого, ні наречену. Вирішуючи, як краще подарувати гроші молодятам, пам'ятайте про такті і делікатності.

Останнім часом увійшли в моду тематичні весілля. Подумайте, наскільки доречний буде ваш подарунок. Пляшка з сургучем, що імітує карту розташування скарбу, прекрасно вписується в піратське одруження, виявиться абсолютно недоречною на царському балу.

У будь-якому випадку не забувайте красиво оформити своє піднесення. Нехай це буде старий скринька, жерстяна банка з викопаним скарбом, горщик для жаркого - перев'яжіть його хоча б стрічкою. Блискітки, конфетті, серпантин додадуть будь-якої речі подарунковий вигляд.

Дарувати гроші не так просто, як здається. Якщо хочете, щоб ваш презент запам'ятався нареченим, він повинен чимось відрізнятися від тисячі однотипних конвертів. Включіть фантазію, і ви самі зможете придумати варіант, який ще ніхто ніколи не використовував. І коли діти нинішніх молодят будуть одружуватися і отримають в подарунок гроші в абсолютно несподіваній формі, тато або мама скажуть їм «цей спосіб придумав мій брат дядько Петя».

Хто більше грошей знайде?
Думаєте, як креативно подарувати гроші на весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com