рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як красиво подарувати гроші на день народження друзям або родичам?

  1. 1. Грошовий дощ
  2. 2. Вклад у банку
  3. 3. Скарб
  4. 4. З розмахом
  5. 5. Грошова композиція
  6. 6. Недоторканний запас
  7. 7. Вибір в подарунок

Якщо ніяк не виходить вибрати той самий подарунок, гроші - краще рішення. Але банальну листівку з вкладеною купюрою навряд чи можна вважати чудовим сюрпризом. Не знаєте, як красиво подарувати гроші на день народження, щоб презент надовго залишився в пам'яті іменинника? Вам допоможе коктейль з яскравої фантазії, грайливого дитинства і святкового настрою!

1. Грошовий дощ

«От би гроші падали з неба» - мрія багатьох, навіть працьовитих і нежадібних людей. З нагоди дня народження перетворимося ненадовго в чарівника з блакитного вертольота, щоб виконати заповітне бажання іменинника! Вам знадобиться парасолька, купюри, прозора волосінь або яскраві стрічки. Прив'язуємо купюри до спиць парасольки, обережно закриваємо парасолька-сюрприз. Не забудьте сфотографувати іменинника, коли на нього дощем поллються матеріальні блага!

Якщо перевернути парасольку вгору ручкою, укласти купюри всередину і обережно закрити парасольку, в момент розкриття грошові бризки зросять всіх гостей! Для ефектності видовища купюр має бути багато.

2. Вклад у банку

А ви знаєте, як красиво подарувати мрію? Гроші на день народження можуть стати першим кроком до покупки чогось дійсно дорогого - авто, квартири або кольє з діамантами. Можна буквально подарувати вклад у банку, золоту / срібну монету або пластикову карту, а можна вольовим рішенням призначити іменинника директором власного банку. Нехай поки не дуже великого, але дбайливо зробленого руками близьких. Для всіх «хом'ячків» - любителів відкладати, збирати і примножувати.

3. Скарб

Купюри в піратському скрині або в скриньці з коштовностями. Необов'язково наповнювати скарбницю тільки грошима. Для краси можна покласти всередину різнокольорові камінчики, що імітують перли і рубіни, для ласунів - розсип цукерок і шоколадок, для модниць - асорті з жіночих штучок. Якщо вечірка проходить на природі, можна подарувати іменинникові таємничу карту і весело обіграти пошук скарбів.

4. З розмахом

Хто не мріє про мішку грошей ?! Або відразу про валізі, приємно відтягує руку відкрилися? Замість справжніх грошей в чемодан можна покласти яскраві папірці з побажаннями, а вже поверх пачок - купюри. Набити «грошима» величезний мішок теж нескладно - роздруковуємо жартівливі гроші і перемішуємо з справжніми купюрами. До речі, бутафорські гроші можна прикрасити портретами іменинника, фотографіями його бажань «Це на машину», «Це на котедж» або веселими написами «Справжня гріш, чесно-чесно», «Банк імені Васі Пупкіна» і т.п.

5. Грошова композиція

Неважко здогадатися, як красиво подарувати гроші на ювілей жінці, яка любить квіти. Складемо букет з банкнот! У мережі купа простих майстер-класів з виготовлення бутонів з паперу. Вибираємо МК, в основі якого прямокутник, складаємо бутони, закріплюємо на трубочки для коктейлів або на стеблинки від розібраних штучних квітів. Щоб сховати стебла, зробити серцевину бутона, листочки, метеликів і інші прикраси, які вимагають нещадно м'яти і шматувати папір, використовуємо бутафорські роздруковані купюри.


Гроші і цукерки

Грошове дерево - ще одна популярна композиція з банкнот. Можна прикрасити купюрами даний грошове дерево (кімнатна рослина) або зробити з банкнот пухнасте паперове деревце. Можна поєднати вишивку, малювання, ліплення, скрапбукінг, валяння і будь-яку іншу техніку з прикрасою композиції купюрами.

6. Недоторканний запас

Сховайте банкноти в запечатану пляшку або під скло, придумайте веселу напис або оформіть панно за смаком іменинника - і оригінальний подарунок готовий! Гроші можна подарувати разом з «околоденежнимі» сувенірами та аксесуарами: портмоне, затиск для грошей, книжка-заначка з вирізаною серцевиною, домашній міні-сейф, шкатулка з замком. Головний презент ховаємо всередину, а сувенір залишиться на пам'ять.


7. Вибір в подарунок

Сучасний спосіб, як красиво подарувати на день народження не зовсім гроші, але можливість їх витратити - подарунковий сертифікат. Магазини білизни, ювелірних прикрас, косметики, автосалони і салони краси - вибір величезний. Є сертифікати на покупку по мережі (в інтернет-магазинах зазвичай дуже широкий вибір) і універсальні (можна щось купити, записатися на навчальні курси або відвідати виставку). Не забудьте упакувати сертифікат у святкову коробку з теплими побажаннями!

Не забудьте упакувати сертифікат у святкову коробку з теплими побажаннями


Не знаєте, як красиво подарувати гроші на день народження, щоб презент надовго залишився в пам'яті іменинника?
Або відразу про валізі, приємно відтягує руку відкрилися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com