рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

День народження Коко Шанель: мудрі висловлювання ікони стилю

  1. про стиль
  2. Про моду і дизайнерів
  3. Про сукні і чоловіків
  4. про сон
  5. Популярні статті зараз
  6. Про життя
  7. Про догляд за собою

Габріель (Коко) Шанель заснувала модний будинок Chanel, а її вплив на моду ХХ століття складно переоцінити. Саме завдяки зусиллям француженки і витонченому підходу до дизайну жінки змогли усвідомити всю красу брючних костюмів, а також не бояться запозичувати елементи з чоловічого гардероба.

Читай далі мудрі висловлювання Коко Шанель про моду, жінок і життя.

про стиль

«Подивіться, як входить в кімнату жінка, що притягає всі погляди. Як вона йде, як вона сідає, які жести вона робить в розмові. За класичними мірками вона може вважатися цілком потворною, але, незважаючи на це, в її фігурі, її поведінці, її жестах є щось, що становить стиль і що дуже важливо саме тому, що все це не якісь зовнішні прикраси, а належить самому її суті ».

День народження Коко Шанель: мудрі висловлювання модельєра День народження Коко Шанель: мудрі висловлювання модельєра

Про моду і дизайнерів

«Мода стала жартом. Дизайнери забули, що всередині сукні є жінки. Більшість жінок одягаються для чоловіків і хочуть, щоб ними захоплювалися. Але вони також повинні бути в змозі рухатися, сісти в машину, не порвавши сукні! Одяг повинен бути природною форми ».

Про сукні і чоловіків

«Якщо в плаття, яке висить у твоїй шафі, не можна піти в театр, то чому воно досі там? Про чоловіків аналогічно - якщо ти не відчуваєш себе поряд з чоловіком прекрасної і бажаною дівчиною, оточеній любов'ю і турботою, то чому ти досі з ним? ».

про сон

«Пожалійте себе заради самих себе. Щадите свої вуха, щадите свої очі, щадите свої думки. Що ви чули такого після півночі, що ви вважали б цінніше власного сну? Це всього лише те, що ви так чи інакше чули, і до того ж раз сто ... ».

День народження Коко Шанель: мудрі висловлювання модельєра День народження Коко Шанель: мудрі висловлювання модельєра

Популярні статті зараз

Про «погану фігуру»

«Що таке, власне кажучи, погана фігура ? Це фігура, перелякана з голови до ніг. Цей переляк у поведінці відбувається тому, що жінка не дала своєму тілу те, що йому належить. Дівчинка, яка соромиться того, що не зробила домашнього завдання, виробляє той же враження, що і жінка, яка не усвідомлює, що таке природа ».

Про життя

«Ніхто не прожив життя, подібну моєї. Я нічого не розуміла. Ніхто мене нічого не вчив. До всього повинна була дійти сама ».

Про догляд за собою

«Я не розумію, як жінка може вийти з дому, не навівши себе в порядок - хоча б з ввічливості. І потім, ви ніколи не знаєте, може бути, в цей день ви зустрінете свою долю. Так краще бути ідеальною настільки, наскільки це можливо для зустрічі долі ».

Нагадаємо, раніше до дня народження Жаклін Кеннеді Clutch публікував її кращі цитати .

Дивись відео інтерв'ю Коко Шанель:

Читай найцікавіші новини на Clutch .

Що ви чули такого після півночі, що ви вважали б цінніше власного сну?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com