рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Plants vs. Zombies 2: It's About Time

  1. Городні війни: повернення
  2. Не вір, не бійся і плати
  3. Тіла зомбі піддобрять галявину

У 2009-му «Ігроманія» поставила першої частини Plants vs. Zombies дев'ять балів і привласнила нагороду «Казуальна гра року». Продовження з'явилося лише через чотири роки, і хоча зараз термін здається не таким вже довгим, легіони шанувальників чекали другу частину настільки сильно, ніби мова йшла про Half-Life 3. Розуміючи, який потужний козир у неї на руках, Electronic Arts не поспішала догоджати фанатам . Воно й правильно, хороші речі швидко не робляться.

PvZ спочатку портувала на все, що тільки можна (обділеними залишилися лише холодильники та хлібопічки), а потім випустили Plants vs. Zombies: Adventures для користувачів Facebook. Вона виступила проміжною ланкою між двома іграми, познайомила гравців з новими рослинами і системою мікроплатежів, яка стала невід'ємною частиною серії.

Городні війни: повернення

Сиквел поширюється за схемою free-to-play, тобто завантажити його з App Store можна даром. Мабуть, Electronic Arts залишилася задоволена результатами Real Racing 3 і вирішила далі рухатися в цьому напрямку. Частина контенту гри доступна тільки за реальні гроші, а кнопка «Магазин» займає важливе місце в головному меню.

Проте всі рівні в Plants vs. Zombies 2 безкоштовні. Звичайно, при бажанні можна витратитися на рослини, ігрові монети, а також різні поліпшення, але, як показала практика, толку від цього нуль - всі рівні від початку розраховані на базові саджанці.

Не вір, не бійся і плати

У порівнянні з першою частиною гра набула більш-менш адекватний сюжет. Відтепер зомбі не просто штурмують галявину, дах або басейн гравця в надії покуштувати хазяйських мізків, але ще і мстять за пережиті в минулих випусках приниження.

Відтепер зомбі не просто штурмують галявину, дах або басейн гравця в надії покуштувати хазяйських мізків, але ще і мстять за пережиті в минулих випусках приниження

• У найдраматичніші моменти на екрані твориться безлад і розлітаються на шматки зомбі-курчата, розстрілювали квітами-електрошок і саджанцями-вогнеметами. І повірте, друзі, ними звіринець не обмежується!

Друг головного героя, Божевільний Дейв (його складно забути!), На початку кампанії з'їдає тако - настільки смачне, що сідає в свій фургончик, переобладнаний в розумну машину часу, і відправляється в минуле, ну ... щоб ще раз з'їсти апетитне мексиканське блюдо. Однак через помилки в розрахунках машина часу відмотує назад не хвилину, а цілі століття, заносячи героя в реалії Стародавнього Єгипту з запечатаними в саркофаги живими мерцями.

Всього в PvZ 2 три історичні періоди - названий Стародавній Єгипет, ера піратів і Дикий Захід. На підході четвертий світ: після проходження сюжетної кампанії ви отримуєте записку від професора Зомбосса, який виступив головним лиходієм в першій частині. Він закликає гравців в Far Future, населений нанотехнологічних мерцями четвертий світ, який стане доступний з дня на день.

На кожному етапі вас чекає унікальний набір ворогів, серед яких є такі сміховинні герої, як зомбі-тапери з саморушним піаніно, злодійкуваті зомбі-папуги, реактивні зомбі-ковбої, зомбі-археологи, гарматні ядра у вигляді зомбі і зомбі-карлики верхом на роботизованих зомбі-биках. Особливо кумедно виглядають сільські жителі, обвішані курчатами-монстрами, які рвуться в бій після першого плювка горохом в свого господаря.

• Головні герої: Божевільний Дейв і його машина часу Пенні з просунутим ІІ.

Кожен «часовий період» являє собою карту місцевості, як в Adventures, з центральної стежкою і спочатку заблокованими апендиксами - тупиковими відгалуженнями із захованими бонусами у вигляді тих самих «платних» рослин. На жаль, банальним стусаном з ноги відкрити двері багатства не вийде. Доведеться або відступ и пать реальних грошей, або наловити ключиків випадають з ворогів в міру подолання основних рівнів. Тим, у кого зараз в голові запалилася лампочка «фарм», скажімо: откривашек тут видають стільки, що в якийсь момент їх стає нікуди дівати. Головне - набратися терпіння і повністю пройти PvZ 2.

Просто так, заради задоволення, пробігтися по всіх випробувань (їх всього-то три десятка) можна за вечір. Однак огляд околиць - лише початок гри. Після того, як ви закриваєте локацію, на всі її етапи видається по три завдання в дусі «використовуй не більш дюжини рослин», «убий десять зомбі за п'ять секунд» чи «не втрать жодної квіточки». На словах здається легко, на ділі - ставить ігровий процес догори дригом, перетворюючи PvZ 2, напевно, в найбарвистішу і динамічну головоломку наших днів. Причому, всі завдання вирішуються виключно «безкоштовними» саджанцями, треба лише напружити звивини.

Тіла зомбі піддобрять галявину

У грі дебютували добрива (Plant Food), що збільшують потужність рослин. Наприклад, якщо згодувати посилення захисного горіху, то він одягнеться в сталеву броню. Вогнедишний квітка заллє вогнем поле 3х3, розташоване перед ним. Кавунова катапульта вистрілить снарядами по всім зомбі на рівні. Горохострел зарядить серією з дробин, а наостанок кине особливо потужну горошину.

Горохострел зарядить серією з дробин, а наостанок кине особливо потужну горошину

• Вагонетки, на яких стоять рослини, можна зрушувати вгору і вниз уздовж рейок. Садити на залізниці нічого не можна, тому рослини для вагонеток треба вибирати з розумом!

Випадають добрива з повалених зомбі, але автори на всякий випадок додали можливість купити за чотири долари квітка, що генерує бонуси так само, як соняшники виробляють сонечка (головний в PvZ ресурс, на них купуються рослини перед початком раунду). Правда, як і з усім іншим платним контентом, сенсу в цьому ніякого.

З'явилося три навички, що дозволяють швидко вбивати зомбі контекстними рухами. Перший дозволяє «відщипувати» ворогам голови, зводячи пальці на шиях мерців, другий - підсмажувати їх за допомогою електрики, переводячи заряд від одного упиря до іншого, ну а третій дає можливість просто викидати зомбі за межі екрану. Завдяки подібним аркадні елементів геймплей став більш насиченим і бадьоріше.

З продовження зникли багато фірмові риси першої частини: міні-ігри «Я, зомбі» і «крушітель ваз», дзен-сад, в якому можна було налагодити свій бізнес з продажу рослин, нічні рівні і гриби, епізоди з басейном і туманом, зомбі -бобслеісти і мертвий ледоукладчік. Але переживати не варто, натомість автори склали багато дотепного контенту, сприйняття якого погіршує лише сильна тяга гри до мікроплатежів.

Проте очевидно, що PvZ 2 довго доводили до розуму і сиділи над її балансом - завчені в минулій частині тактики тут не працюють. З'явилося дуже багато непередбачуваних ворогів, нових рослин і додаткових можливостей, включаючи рухомі вагонетки, на які можна поставити капусту-боксера і пальцем водити по рейках, вибираючи підгнилих жертв на потрібних стежках. І в процесі все це не виглядає для вас дурістю, а зовсім навпаки - здається страшно важливим і цікавим.

Це, взагалі, головне досягнення гри: чи не помінявшись за своєю суттю, вона захоплює з настільки ж страшною силою, що і перша частина чотири роки тому. Що ще можна вимагати від сиквела?

реіграбельность:

Класний сюжет:

оригінальність:

Легко освоїти:

Звук і музика:

7

Інтерфейс і управління:

9

Дочекалися?

PvZ 2 з боку виглядає як велике доповнення до першої частини, змушує платити за віртуальне добро і на сьогоднішній день доступна тільки власникам техніки від Apple. Але варто пограти в неї особисто, як розумієш - перед тобою еталон казуальних tower defense і просто дуже приємна і весела гра.

Рейтинг «Манії»: 8,0

«Дуже добре»

Що ще можна вимагати від сиквела?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com