рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зірковий тест для дівчат: виберіть улюбленого кіногероя і дізнайтеся про себе багато нового

Такі різні і такі прекрасні чоловіки.

1. Яка ж ви романтична особа ... Навколо вас завжди панують гармонія, затишок і спокій. Ви володієте божевільною кількістю терпіння, але його краще не випробовувати. Адже коли буде досягнута точка кипіння, ви просто розвернетеся і підете, і навіть не вважаєте за потрібне кому або щось пояснювати. Ви цінуєте усамітнення і спокій - це вас наповнює
і дає ресурс на рух.

2. Ви дуже неординарна і харизматична особистість. Ваша поведінка і вчинки часто здаються дивними і зовсім несподіваними. Ви як щось екзотичне і космічне в сучасному світі банальності і передбачуваності. А одне з ваших улюблених занять - спостерігати за людьми і їх реакцією на ваші примхи.

3. І де ви тільки знаходите пригоди на свою голову? Складається враження, що вони вас чекають за кожним поворотом, а ви навіть і не проти. Ви любите подорожувати і спілкуватися з різними людьми, дізнаватися нові місця і маршрути, і чим екзотичніше і небезпечніше, тим цікавіше. Ви володієте допитливим розумом і практично енциклопедичними знаннями.

4. Ви любите, коли все чітко і зрозуміло, у вас є своє визначення справедливості і норми, ви йому прямуєте, і навряд чи вас вдасться згорнути з наміченого шляху. Ви не звикли сидіти на місці і чекати біля моря погоди, вам просто життєво необхідна активність в будь-яких її проявах. Ви дуже цілеспрямована людина, і ваш девіз: "Бачу ціль, не бачу перешкод, вірю в себе".

5. Ви любите тонкий гумор і від душі посміятися не тільки над жартами, але і перш за все над собою. Ви не проти бути такою собі заводієм і провідною вечірок
і розважальних заходів. Всі звикли вас вважати веселою людиною, але тільки найближчі знають, що в глибині очей може ховатися глибока печаль, і часто вам самій потрібна підтримка і опора.

6. Ви впевнені в тому, що весь світ повинен лежати у ваших ніг, а за один лише тільки ваш томний погляд все багатства належатимуть вам. Ви не звикли напружуватися, адже все що потрібно, саме прийде, а якщо не прийшло, значить, і не потрібно було. Ви частенько впадаєте в депресію, але не потрібно вас поспішати витягувати - це просто такий стиль життя, і він вас цілком влаштовує.

7. Ну що тут скажеш ... Дотепність - ваше все. Ви розумні і кмітливі,
а ваша зовнішність може бути дуже оманливою: на перший погляд, навіть і не скажеш, що ваш язичок може бути гостріше бритви. В людях ви перш за все ви цінуєте прямоту і чесність, адже самі є в цьому зразком для наслідування. Для вас вже точно краще гірка правда, ніж солодка брехня.

8. Ви самодостатня особистість, впевнені в собі і міцно стоїте на ногах. Всього, що у вас зараз є, ви досягли самі завдяки наполегливості, розуму і працьовитості. Ви досить вимогливі не тільки до себе, але і до оточуючих. У партнерських взаєминах для вас важливіше всього є рівноправність і повагу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні 3. І де ви тільки знаходите пригоди на свою голову?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com