рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кольоротип Літо .. Обговорення на LiveInternet

Дивно, але часто представниці літнього цветотипа вважають себе «сірими мишками»

Дивно, але часто представниці літнього цветотипа вважають себе «сірими мишками». І дарма - при правильній палітрі в макіяжі та одязі подібна зовнішність набуває аристократичність, вишуканість, незрозумілу привабливість.

Не дивлячись на те, що це дуже поширений цветотип, в його визначенням виникають складності: цветотип літо часто плутають з осені або навесні. Палітра, що характеризує цветотип літо, макіяж і відповідний колір волосся - все це ви знайдете в статті. Рекомендації по створенню гардероба і приклади Легендарні цветотипа літа допоможуть вам правильно підібрати відтінки і створити свій стиль.


Як визначити цветотип літо

Найчастіше стилісти поділяють цей тип зовнішності на цветотип контрастне літо і натуральне (неконтрастне) літо. Рекомендації по підбору палітри, макіяжу та одягу для кожного випадку будуть відрізнятися. Тому приділіть особливу увагу до визначення свого кольоротипу - це допоможе створити гармонійний стиль:
Найпоширеніший колір волосся у даного кольоротипу - русявий з різним ступенем інтенсивності, з попелястим відблиском. Іноді зустрічаються відтінки світлого блонда, але, на відміну від зими, весни і осені, такий блонд має попелястий, сіруватий відблиск, чому сам колір виглядає не яскравим, а як би злегка пріпиленний. Зустрічаються серед цветотипа літа і рудуваті волосся, і темні шатенки. Рижіну у «літа» також має сіруватий, попелястий, швидше за холодний, ніж теплий відблиск. Темні відтінки коричневого мають коньячний, холодний відблиск. Гармонійний колір волосся для цветотипа літо повинен бути приглушеним, неяскравим, як би пріпиленний, з попелястим або сіруватим відблиском.
Колір брів і вій часто близький до кольору волосся, але може бути трохи світліше або темніше;
Колір і особливості шкіри: у цветотипа літо розрізняють кілька відтінків кольору шкіри. Перший варіант - світла шкіра кольору слонової кістки або фарфору. Така шкіра швидко червоніє і обгорає на сонці. Другий варіант - рожевий відтінок шкіри, можуть просвічувати кров'яні судини, присутній рожевий рум'янець. Така шкіра добре загоряє, загар має сіруватий відтінок (так званий «степової загар»). Третій варіант - шкіра світло-оливкового тони. Загоряє добре, але загар набуває коньячний або горіховий відтінок. Веснянки і родимки, якщо є, мають сіруватий, сірувато-коричневий, коричнево-попелястий відтінок;
Колір очей: варіюється від світлих відтінків (сіро-блакитний, світло-блакитний) до темних (коричнево-зелений, оливковий, горіхово-коричневий). По краю райдужної оболонки часто можна побачити коричневий ободок;
Кольоротип натуральне літо і контрастне літо
Розрізнити ці два варіанти не складно: контрастне літо, як правило, це світла шкіра, швидше за темний, ніж світлий відтінок волосся, і яскравий колір очей.
Кольоротип натуральне (неконтрастне) літо - шкіра рожевого або оливкового кольору, волосся русяве (але також може бути світла шкіра і світле волосся), очі неяскравого кольору. Як ви вже, напевно, здогадалися, основним визначальною ознакою служить ступінь контрасту між кольором шкіри і волосся - чим більша різниця, тим «контрастніше» цветотип.


Кольоротип літо: палітра
Щоб запам'ятати палітру цветотипа літа, уявіть літній день на пляжі: колір морських хвиль, синє небо, бежево-сірий пісок - кольори літа холодні, як ніби трохи приглушені.
Оптимальна палітра цветотипа літо полягає скоріше зі світлих, пастельних відтінків. Це єдиний кольоротип, який прикрасять насичений холодний рожевий, свіжий блакитний і ясно-фіолетовий з легкої домішкою сірого.
Цветотіпу літо категорично не йде помаранчевий колір, зате йдуть всі відтінки холодного світло-червоного, сірувато-червоного. Сліпуче-чистий білий краще виключити, замінивши на бузково-білий, синювато-білий, сіро-білий.
Цветотіпу літо підходить палітра практично всіх відтінків сірого: від світлого до аристократичного синювато-сірого. До жовтих відтінків потрібно ставитися з обережністю: не використовувати золотисті, теплі відтінки, замінивши їх на біло-жовтий, ненасичений лимонно-жовтий.
Кольоротип літо також прикрасить палітра синіх тонів - індиго, бузково-синій, сіро-блакитний та інших прохолодних відтінків. Із зелених фарб можна вибрати світлий бірюзовий, блакитно-зелений, ненасичений колір морської хвилі.
Палітра коричневих і бежевих відтінків (виняток становить сіро-коричневий) також не підходить цветотіпу літо. Чистий чорний теж краще не використовувати, замінивши його на колір мокрого асфальту, сіро-чорний.


Колір волосся для цветотипа літо
Представниці цветотипа літо можуть мати найрізноманітніші природні кольори волосся, але ось експериментувати з кольором їм не рекомендується - змінювати краще тільки відтінок, тобто світло-русявий можна забарвити на один відтінок світліше або темніше. Найголовніше правило при виборі кольору волосся: відтінок повинен мати попелястий, сіруватий відблиск, тоді гармонія цветотипа не порушується.
Цветотіпу літо також йде колорирование (висвітлити або затемнити деякі пасма), але для такого перетворення потрібен хороший майстер: не можна використовувати теплі, занадто темні і дуже світлі відтінки, кольори підбирати також з сірувато-попелястим відблиском.
Експериментуючи з зовнішністю, вибирайте колір волосся для цветотипа літо з особливою обережністю: наприклад, якщо контрастне літо (світла шкіра - темне волосся) «пофарбувати» в світлий відтінок, тоді цветотип стане ближче до натурального льоту (контраст між відтінком шкіри і кольором волосся стане менше ). І навпаки: натуральне літо за допомогою фарбування можна перетворити в контрастне. Звичайно, зовнішність стане інший, але якщо колір волосся за кольоротипом обраний правильно, гармонія не порушується. Труднощі можуть виникнути з підбором одягу, аксесуарів і при створенні макіяжу, так як для контрастного і натурального літа рекомендації трохи відрізняються.


Кольоротип літо: макіяж
Красу цветотипа літо підкреслить макіяж в холодних, приглушених відтінках. Чим контрастніше цветотип, тим ніжніше повинні бути відтінки. Природний макіяж в бежевих, тілесних тонах таку зовнішність не прикрасить, тому сміливо грайте з відтінками тіней і помади. Намагайтеся у всіх засобах для макіяжу уникати жовтизни (тональний крем, пудра, помада і ін.).
Ваші надійні союзники в створенні ефектного образу:
Тональний крем - фарфоровий, слонова кістка (для світлої шкіри), тони з рожевими відтінками (для більш темного відтінку шкіри). Не використовуйте тональний крем з сіруватими, блакитними відтінками - це посилить блідість. Текстура тонального засобу може бути легкою флюидной, у вигляді мусу або крему;
Пудра - прозора, тілесно-рожева;
Рум'яна - сіро-бежеві, ніжні холодно-рожеві, бузково-рожеві;
Помада - весь спектр рожевих відтінків, бежево-бузкова, темно-баклажанная, бузково-бузкова;
Олівець для губ - в тон до помади для денного макіяжу, на один тон темніше помади для вечірнього образу;
Тіні - весь спектр рожевих, блакитних, сіро-зелених, приглушених зелених відтінків, сірі, срібні, сріблясто-блакитні, сіро-блакитні, бузкові, димчасто-сині;
Туш - чорна (для цветотипа натуральне літо) або сіра (контрастне літо), для вечірнього образу - фіолетова.
Макіяж цветотипа літо не рекомендується робити занадто екстравагантним. Дотримуйтеся золотої середини - підкреслюйте достоїнства зовнішності насиченими фарбами. У вечірньому макіяжі цветотипа літо можна підкреслити і губи, і очі.


Кольоротип літо: одяг
Рекомендації по підбору одягу для цветотипа контрастне літо:
Верх (блузи, сорочки, кофтинки) - холодні приглушені відтінки. Чим світліше шкіра, тим менш насиченим повинен бути колір;
Низ (штани, спідниці) - більш насичені холодні відтінки. Для цветотипа контрастне літо можна використовувати оригінальні колірні рішення (зелений-ліловий, рожевий-синій), грати на контрасті, але не захоплюватися;
Колір біля особи: насичений рожевий, ненасичений лимонно-жовтий, блакитний, всі відтінки сірого;
Аксесуари - вінтажна біжутерія (з тьмяним блиском «під старовину»), біжутерія з приглушеними холодними тонами. Представниці цветотипа літо можуть дозволити собі прикраси з дорогоцінними каменями, єдине правило: колір каменів повинен бути неяскравий (якщо бурштин - то самий світлий відтінок, світла бірюза і т.д.). З благородних металів краще віддати перевагу білому золоту або сріблу;
Не можна використовувати чистий білий, чистий чорний колір (особливо поряд з особою), теплі тони, занадто яскраві тони.
Для цветотипа натуральне (неконтрастне) літо вибирайте:
Верх (блузи, сорочки, кофтинки) - холодні приглушені відтінки, можна використовувати і насичені, і ненасичені відтінки;
Низ (штани, спідниці) - якщо цветотип контрастне літо прикрашають незвичайні поєднання, то натуральному літа краще не грати на різниці в тонах. Зелений-блакитний, рожевий-сірий, бузковий-рожевий: ось лише кілька варіантів для поєднання в одязі;
Колір біля особи: натуральному (неконтрастний) льоту можна використовувати всі відтінки палітри, єдине правило: чим світліше колір волосся, тим менш насиченими повинні бути відтінки;
Що стосується аксесуарів і небажаних відтінків в одязі, тут все ідентично цветотіпу контрастне літо.
Кольоротип літо: знаменитості
Знаменитості цветотипа літо: Наталія Водянова, Ксенія Собчак, Сара Джессіка Паркер, Кемерон Діаз, Дженіфер Еністон, Періс Хілтон.

джерело: http://glola.ru/fashion/zvetotip-leto/

Серія повідомлень " літо ":

Частина 1 - 4 типу зовнішності
Частина 2 - Цветотип зовнішності ЛІТО.
Частина 3 - Кольоротип Літо.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com