рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стилісти, візажисти і косметологи: як перетворитися навесні

Марина Луговська, стиліст-іміджмейкер

- Щоб пожвавити свій образ, навесні досить шовкового шийної хустки соковитого кольору, він додасть бадьорості і респектабельності. Або м'якої об'ємної пашміни глибокого приглушеного відтінку, яка завернёт вас в кокон від усіх негараздів, розслабить, і особа ваше придбає зворушливу безтурботність.

Перемикайтеся з зими на весну за допомогою укорочених моделей спідниць, купуйте пальто з рукавом в три чверті. Пора полегшувати арсенал колготок і панчіх, змінюючи зимову мікрофібру і кашемір на тонкий еластан з лайкрою в 8-15 den і тюлеву сітку в 30 den.

Марина Луговська, стиліст-іміджмейкер   - Щоб пожвавити свій образ, навесні досить шовкового шийної хустки соковитого кольору, він додасть бадьорості і респектабельності

Марина Луговська. Автор фото - Маргарита Романова

Ми на піку моди 80-х років, а тому в цьому сезоні актуально все, що родом звідти - гротескні лосини, що придбали за десятиліття більш благозвучне назва - легінси. Пальто, куртки з об'ємними плечима, можливо дуті. Джинси-варенки. Ланцюги, як у металістів, і пластикові кліпси. Спортивні костюми в місті, відпрацьовують естетику субкультури гопників. Метри моди прогнозують самі несмачні весну і літо за останній час. Кіч в тренді.

Підняти настрій допоможе небесно-блакитний колір, як на знаменитому плаття Меланії Трамп, колір молодої трави і лимонний жовтий. Таких квітів чимало. Я назвала лише самі весняні.

Я назвала лише самі весняні

Автор фото - Маргарита Романова

Тим, кому хочеться експериментів і змін, я б порадила спробувати нестандартне колорування волосся - додайте найтонші пасма рожевого, оранжевого, кольору паленої карамелі і блідою бузку. Навіть на дорослих жінках, якщо це виконано делікатно, цей прийом виглядає відмінно. Він освіжає, надає яскравості і дозволяє помолодіти на кілька років. Зауважу, мова не про епатує кидком кольорі, цей прийом, як гомеопатія, використовується в мікродозах. Це як би натяк на колір, а й не колір зовсім.

Надія Гомбрайх, візажист

- Макіяж запускає такий дивовижний процес жіночності, який дійсно може змінити життя. Адже нафарбувавшись, ми думаємо, що потрібно красиво укласти волосся, а може, вже не джинси, а плаття надіти, і, звичайно, розуміємо, що світ у наших ніг.

Надія Гомбрайх. Фото з особистого архіву

Важливо, щоб макіяж відповідав місцю, часу і способу. Не можна вечірній макіяж зробити до спортивного одягу, а практично все інше можна, це дуже індивідуально. Якщо не хочете помилитися, то зробіть ідеальний тон особи, додайте трохи рум'ян або бронзера, приведіть в порядок брови, фарбувати вії і пальцем, похлапивающімі рухами, нанесіть нейтральну помаду або блиск. Все, ваш свіжий і легкий макіяж готовий!

Зараз такий час, коли можна все: матові і мерехтливі текстури, яскрава помада і дуже світла, яскравий і кольоровий макіяж або нюдовий. Але головне серед всього цього різноманіття - це красива і сяюча шкіра. Рекомендую знайти свій ідеальний тон особи і персиково-рожеві рум'яна, тому що сьогодні в моді свіжість.

Рекомендую знайти свій ідеальний тон особи і персиково-рожеві рум'яна, тому що сьогодні в моді свіжість

Фото з архіву Надії Гомбрайх

Ірина Табакова, візажист-стиліст

- Жінка і макіяж в сучасному світі стали практично нерозривними поняттями. Адже якщо жінка наносить навіть трохи макіяжу на обличчя, вона вже сприймається більш доглянутою, яка приділяє себе увагу. Але макіяж обов'язково повинен поєднуватися з образом, гардеробом і, безумовно, з манікюром.

Але макіяж обов'язково повинен поєднуватися з образом, гардеробом і, безумовно, з манікюром

Фото надано Іриною Табакова

Головні тренди макіяжу весни-2017:
1. Здорова і доглянута шкіра з ефектом легкого свічення.
2. Максимально наближений до ефекту натуральності макіяж в стилі nude.
3. Монохромний макіяж.
4. Знайома всім техніка смоки айс в сучасній інтерпретації.
5. Використання стрілок, а також кругової підводки для створення ефекту «котяче око».
6. Графічний макіяж - являє собою основну тенденцію для вечірнього макіяжу.
7. Святковий макіяж в стилі «металік».

Фото надано Іриною Табакова

У косметичці кожної жінки обов'язково має бути присутня гігієнічна помада або бальзам (особливо в холодну пору року). Блиск для губ або помада і рум'яна з мерехтінням в тон. Вони додадуть особі свіжіший і доглянутий вигляд, а гігієнічна помада або бальзам довше збережуть губи красивими.

Юлія Міцкевич, перукар-стиліст, керівник студії краси

- Після зими волосся можуть бути тьмяними і сухими. Тому з салонних процедур я рекомендую молекулярне зволоження або ботокс волосся. Вдома у кожної дівчини повинно бути два шампуня, щоб чергувати їх, оскільки волосся швидко звикають до одного, бальзам і масло. Бажано мати маску для вашого типу волосся, її рекомендується робити двічі на місяць.

В тренді в 2017 році недбалі локони і коси. Найпопулярніше фарбування цього року - американський блонд. Яскраві і кольорові фарбування йдуть на задній план. Дуже популярними стають кольорові фарбування пастельних відтінків.

Інга Перевалова, власниця салону прикрас

- У всі часи і на всіх континентах жінки прагнули не тільки опанувати цікавою професією і домашніми премудростями, а й пізнати мистецтво краси і жіночності. Відчуття себе як жінки складається з щоденної турботи про себе, доглядом за зовнішністю, вибором жіночною одягу і, звичайно, цікавих прикрас. Вони допомагають нам виглядати красиво і привабливо. З їх допомогою можна миттєво змінити образ - від повсякденного і ділового до вечірнього, розставити акценти, створити неповторний стиль, властивий тільки вам.

Однак необхідно пам'ятати, що прикраси завжди мають певний сенс, допомагають нам накопичувати і зберігати позитивну енергію, захищають найважливіші енергетичні зони жінки. Ось чому прикраси - це прекрасне джерело позитивних емоцій, радості, гармонії і краси.

Інга Перевалова. Фото з особистого архіву

Вибір аксесуарів - це мистецтво. На це впливають тип фігури, форма обличчя, колір очей, волосся і відтінок шкіри; макіяж і зачіска; одяг і обраний образ; харизма, характер і життєва філософія жінки в цілому.

У 2017 році дизайнери пропонують замінити звичні чокери-ремінці або чокери-ланцюжка на масивні конструкції з золотих або мідних кілець. Альтернативою стануть масивні чокери, посипані кристалами. В тренді анималистика - фігурки тварин, птахів і риб - і квіткові мотиви. У моді будуть Каффа, масивні намиста, ланцюги, сережки та намиста, а також кулони з натурального каміння, одна велика сережка або дві різних.

У моді будуть Каффа, масивні намиста, ланцюги, сережки та намиста, а також кулони з натурального каміння, одна велика сережка або дві різних

Фото надала Інга Перевалова

Кожен чоловік бажає бачити поруч із собою красиву і доглянуту жінку. Йому хочеться пишатися їй і постійно милуватися. Тому за допомогою прикрас ми можемо зачарувати чоловіка і змусити його серце битися сильніше. Прикраси червоного кольору завжди будуть виглядати ефектно. Адже червоний колір - це колір пристрасті, достатку і життєвої енергії.

Анімалістика в прикрасах. Образ елегантної пантери, чарівною кішки і царствено прекрасної левиці. Широке кольє на шиї. Цей вид прикрас цінувався ще в далекому минулому. Його носили як придворні дами, так і фаворитки королів. Та й зараз цей аксесуар дуже популярний, його можна спостерігати на найпрестижніших подіумах планети. Тонкі, численні браслети на зап'ястя. Тонкі і блискучі сережки-кільця. Браслети на щиколотку, цей аксесуар є найсильнішим символом пристрасті і темпераментності.

Браслети на щиколотку, цей аксесуар є найсильнішим символом пристрасті і темпераментності

Фото надала Інга Перевалова

Діна Панченко, головний лікар гауз «Обласний центр лікарської косметології», головний позаштатний спеціаліст з косметології Міністерства охорони здоров'я Іркутської області:

- Весна - найважчий час для нашої шкіри: відчувається брак вітамінів, негативний вплив надає мінлива погода. За короткий період часу на шкіру може впливати холод (особливо при сильному вітрі), тепло, дедалі сильніше сонячне випромінювання і вологий весняне повітря. Пізніше через підвищення температури повітря може з'явитися жирний блиск, а через більш активних сонячних променів - веснянки і пігментні плями, посилюється чутливість шкіри. До весни всі негативні фактори впливу на шкіру підсумовуються і в результаті (при недостатній турботі) ми отримуємо ефект «виснаженої», втомленою і атонічной шкіри.

До весни всі негативні фактори впливу на шкіру підсумовуються і в результаті (при недостатній турботі) ми отримуємо ефект «виснаженої», втомленою і атонічной шкіри

Діна Панченко. Автор фото - Микита Пятков

В комплекс салонних послуг найкраще включити ретельне очищення, додаткове тонизирование і ефективне зволоження. У цей час можна пройти курс мезотерапії і биоревитализации, пілінгів, зволожуючих і відновлюють процедур на основі продуктів професійних косметичних ліній. Такий комплекс повністю усуне негативні наслідки зими.

Що стосується домашніх способів догляду за шкірою, то вранці дуже корисно вмиватися мінеральною водою або використовувати термальну. Альтернативою салонному пілінгу може стати скраб. У домашніх умовах готувати маски для сухої шкіри краще з використання жирних речовин, наприклад рослинних масел або молочної продукції. У маски для жирної шкіри добре додавати подрібнені висівки, житнє борошно, яєчний білок і лимон.

Ранньою весною не можна забувати про фотозахисних засобах, які надають на шкіру фотоблокірующій ефект, перешкоджаючи контакту сонячних променів зі шкірою. Тому, виходячи на вулицю, не забувайте захистити обличчя від UV-променів. І пам'ятайте, інтенсивний догляд повинен поширюватися на всі відкриті ділянки шкіри - шию, лінію декольте і руки.

Фаріда Менг, головний лікар Клініки естетичної медицини

- Правильний догляд за шкірою включає: очищення, тонізацію, харчування, зволоження і захист. Очищення проводиться вранці і ввечері різними засобами по типу шкіри (для жирної, комбінованої і нормальної використовуються гелі та пінки, для сухої - вершки або молочко). 1-2 рази на тиждень можна застосовувати скраби (краще не кісточкові). Тінізації проводиться тоніком або термальною водою або міцелярної препаратами (їх можна використовувати і для очищення). Потім наносять уходовой засіб (для жирної та комбінованої шкіри - емульсії або креми-емульсії, для сухої - креми, сироватки, для зони навколо очей краще використовувати спеціальні засоби). Захисні засоби - це в основному сонцезахисні креми і лосьйони. У зимовий час небажано нанесення зволожуючих засобів перед виходом на відкрите повітря, а в більш жарку пору року, навпаки, особлива увага приділяється зволожуючим препаратів.

Фаріда Менг. Фото з особистого архіву

Уже в лютому стають особливо затребуваними програми по корекції фігури (Це і апаратні, і масажні, і ін'єкційні методики), процедури з «видалення» поверхневих судин як на обличчі, так і на ногах, видалення волосся. Необхідно пам'ятати, що ці процедури носять курсової характер, тому для досягнення необхідного ефекту потрібно декілька процедур (як правило, від чотирьох).

Останнім часом одні з найбільш затребуваних в косметології - Стек гілок технології. Вікових обмежень у таких процедур немає. Вони можуть проводитися за різними свідченнями, в залежності від цього вибирається вид ниток і методика постановки. Можна коригувати зміни овалу обличчя, «підняти» брови, зробити більш чітким контур скул, попрацювати з грудьми і сідницями або з передньої черевної стінкою і стегнами. Завдяки Нитяні технологіям можна «підкреслити» контур губ, позбувшись від зморшок верхньої губи.

Є протипоказання. Необхідна консультація лікаря.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com